Hodí se tyto šaty jako popůlnoční?

Profilova fotka
Ahoj holky, sháním pro jistotu popůlnoční šaty,,,člověk nikdy neví co se během večera stane :-D a vůbec nemůžu žádné hezké sehnat :-| nevím jestli to je tím, že angličani mají jiný vkus než my češi :-) no ale našla jsem jedny bílé šaty doma a k nim bych chtěla zelené balerínky...co myslíte hodí se jako popůlnoční pro nevěstu? děkuju moc za každé názory... :-) Terka
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 myslím, že je klidně můžeš mít. sou pěkné
Odpovědět
Profilova fotka
jako "jistota" jsou dobré... stejně je nevytáhneš, budeš ve svatebních :-) ale pro dobrý pocit si také jedny vezmu..
Odpovědět
Profilova fotka
vypadaji hezky
Odpovědět
Nabízíme krásné popůlnoční šaty za skvělé ceny. s pozdravem Jana Ababio
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju holky, jsem ráda, že se líbí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martiina_k no já bych chtěla vydržet co nejdýl ve svatebních, jenže mi dělá vrásky i ta moje vlečka,,,ale chci si ještě přišít knoflík na ni a snad to bude držet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
urcite hodi, dolad to nejakym hezkym nahrdelnikem, treba oerlovym s latkovymi kytkami a botickama a nema to chybu x
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinova jj to ještě musím doladit a něco na krk pořídit :-) řetízek co budu mít k šatům se moc hodit nebude.... no a botky mám v plánu zelené balerínky, mám je v albu,,,tak snad k nim půjdou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 ahojky, mas pravdu, bizu co mas se k tomu nehodi, balerinky jsem videla, co treba poridit perlickovy nahrdelnik a k tomu si udelat latkove kyticky co by sly pridelat jak na botky tak na nahrdelnik, aby to pekne ladilo?To si uplne umim na tobe predstavit, bylo by to roztomile zvlast s tvoji stihlou postavickou :-) Pokud jsem to spravne pochopila, jsi v Anglii, takze urcite nebudes mit problem neco sehnat!Ja se loni po 10 letech vracela odsud zpet do CR a vzdy se nemuzu dockat az zase vyrazim do UK na nakupy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinova jj ten perlickovy nahrdelnik urcite sezenu a bude se supr hodit ;-) dekuju moc za pomoc a tip :-) jj žijeme v Anglii už 5 let.....a nakupovat tady je opravdu blaho, ale už jsem se naučila ovládat a nakupuju méně než je třeba :-D a kde jsi v Anglii bydlela?
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 nemas zac, tesim se na konecny vysledek:-) Ja byla po celou dobu v North Yorkshire odkud je muj pritel a loni se se mnou stehoval do Cech... Nastesti tam letame docela casto, tak si to vzdy poradne vynahradim :-) Ty jsi v Londyne?Jen tipuju, protoze tam je asi vetsina Cechu!
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinova tak to je dobrej, že šel s tebou do Čech :-) ne ne jsme v takové malé díře ,která se jmenuje Wigan :-D je to mezi Manchesterem a Liverpoolem... v Londýně bych nechtěla žít, je to na mě moc velký a chaoticky město :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@terysek44 No presne tak, ja mela moznost tam zit a zamitla jsem, nejsem vubec city girl, mam rada mensi mesta a kolem krasnou prirodu...hele asi to nebude, ale nejsou odtamtud Wigan Warriors?
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinova my taky radši menší města, tak akorát lidí :-) jj jsou 8-) ...jsem teď na ebay našla jeden perlový zelený náhrdelník, myslíš že by šel nebo radši normální bílý? :-) http://www.ebay.co.uk/itm/CHUNKY-SPEA...
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 tak to je super, Chris je velkej rugby fan, podporuje sice jiny tym, ale vzdy do me husti info o hracich a tymech, tak na tom nejsem ocividne tak zle, kdyz jsem tohle tipla spravne:-) Nahrdelnik je v pohode, sice to foto muze zkreslovat, ale jinak vypada barva dost podobne te barve boticek...vzdy si to muzes nejakou maslickou, kytkou atd dozdobit po svem..
Odpovědět
Profilova fotka
úplně v pohodě... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?