Dvoje stejné šatičky pro družičky, kde seženu?

prosim poradte nejake stranky,kde koupim ne pujcim dvoje stejne saty pro druzicky dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@nikol0606 Dobrý den, nabízíme šatičky pro družičky různých velikostí, počet kusů neomezen:-) Máme spostu šatiček i nezařazených stačí poslat mejlíkem představu.
Odpovědět
tyhle s tou maslickou jsou uzasne,ale ja potrebuji asi dvakrat 122 velikost a tam vidim jen 104
Odpovědět
Ahojky, nevím jaké přesné scháníš - typ, velikost apod.... ale já pro neteřinky taky scháněla - bílé šatičky které by unosily i po svatbě! a našla jsem na tady: http://www.babypartner.cz/jacky-baby/... na obrázku nevypadají nic moc, ale o víkendu jsme udělali zkoušku a jsou úžasný! =) byla to "zkouška" i s doplňky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme šaty pro družičky od velikosti 86 /1 rok/. Můžete si je u nás koupit i půjčit a nebo Vám je ušijeme dle Vašich představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, odkud přesně jste ale zkuste poptat ve svatebním salonu Mona. Mají tu profil a v nabídce mají hezké šaty pro družičky.
Odpovědět
Profilova fotka
V nasich salonech mame stejne druzickovske saty znacky Alfred Angelo . Na Praze 2 jsou spise bile , sampan a ruzove a nebo tento tyden nez zacneme stehovat nasi outletovou pobocku na Praze 3 mate moznost zakoupit saty za 899,- . V outletu je jeste vice jak 80 druzickovskych satu , spise barevne .
Odpovědět
zkus na fler, prodejce erver. Nechala jsem si od ní ušít dvoje stejné šatičky pro družičky za slušnou cenu. A byly překrásné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?