Co pořídit družičce, která odmítá šaty?

Profilova fotka
Pritel ma dve dcery (dvojcata,10), ktere mi jdou za druzicky. Problem je, ze jedna z nich nosi pouze klucici obleceni. sukne nebo saty nehrozi. Bohuzel ani na svatbu sem ji nedokazala premluvit, aby si saty oblekla :-( Braska jde za druzbu, tak nevim jestli ji mam poridit stejne obleceni jako jemu...? Prosim poradte, pokud s tim nektera mate zkusenost. Dekuju (Omlouvam se za psani, mam anglickou klavesnici)
Odpovědět
Tak jim pořiď nějakou volánkovou halenku a černé nebo lépe bílé kalhoty,ať vypadají aspoň trochu holičičkovsky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych to viděla na společenské kalhoty a nějakou pěknou halenku/košili třeba v barvě svatby, jako kluka vyslověně bych ji asi neoblíkla, snad na toto přistoupí :)
Odpovědět
Já bych na ni právě s volánky nechodila. Koupila bych bílé kalhoty a nějakou tuniku s jedoduchým střihem a hotovo. Hlavně ji do ničeho nenuť. Chceš mít na svatbě veselo a ne kyselý ksicht, který ti pokazí nástup na obřad. Vezmi ji do obchodu a věřím, že když si uděláte "holčičí odpoledne", tak najdete nějaký přijatelný kompromis pro obě. :-)
Odpovědět
Já myslím, že družička by šaty nebo sukýnku mít měla a ona by to v 10 letech už měla pochopit. Pokud je jí holčičí oblíkání opravdu tak proti srsti tak se nedá nic dělat,a kompromis asi bude na místě, ale opravdu chce být družička??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?