Tylová nebo kruhová spodnička. Můžu si vybrat?

Profilova fotka
šatičky už mám, teď ale nevím jak je to se spodničkou, můžu si vybrat nebo se to odvíjí od toho jaké šaty mám?? A jestli si vybrat můžu jaké mají + a - ??
Odpovědět
Profilova fotka
Odvíjí se to od šatů nebo aspoň by to tak mělo být, třeba já budu mít taky svoje koupené šatičky a sama švadlena mi řekla, že by na tyto šaty byla nejlepší jednokruhová a tylová. Hodně záleží, jaké máš šaty, jestli s malou sukní nebo velkou a čím více kruhů na spodničce, tím víc se ti zvedá sukně šatů.
Odpovědět
Záleží na šatech, měli by ti v půjčovně říct jakou by jsi měla mít. I když mě v každé půjčovně dali kruhovou a počet jich byl podle šatů. Mě třeba vadilo když tam bylo víc kruhů a já do nich pořád narážela kolenama. Zkus si obě a uvidíš v čem se budeš cítit líp a i jak to bude vypadat pod některé se tylová spodnička myslím ani nehodí. Já mám pod svoje tylovou a jsem ráda, kruhovou jsem moc něchtěla, ta tylová je poddajnější.
Odpovědět
Já jsem taky chtěla tylovou (ale nakonec mám jiné šaty ke kterým musí být 3 kruhová, ale to je jedno), ve všech půjčovnách mě od tylové odrazovali, že to není žádný jsmný tyl jak obláček, ale že je to hrubé, naškrobené, a že to kouše a je v tom prý strašné teplo. Tož já nevím, nakonec jsem ani žádnou nezkoušela bo mi neseděla k šatům jak jsem psala.. zůstalo to pro mě teda záhadou, jestli to opravdu je tak jak popisovali nebo ne..
Odpovědět
Profilova fotka
já sem pro kruhovou s vrstvou tylu. Záleží jak máš vrstvenou sukni na šatech, někde se kruhy mohou rýsovat a to není hezké. Na kruhové oceňuji, že v ní není takové horko, pohodlně se v šatech chodí - nic se neplete před nohy, mezi nohy a když jsem chtěla si nadzvednout šaty kvůli schodům, tak nahmátla a šlo to, myslím že u tylové by to s uchopením bylo horší. Ideální je kruhová s vrstvou tylo navrchu.
Odpovědět
Je pravda že já asi nemám klasicky tylovou spodničku jelikož mám celou sukni tylovou a ten spodek je příjemný materiál jen o trochu hrubší než vrchní sukně. A mám ho hodně vrstev... Jak píšou holky ta kruhová bude líp větrat.
Odpovědět
Profilova fotka
@spygy @lterka @roma_ka @kristyn.g jo tak je to :) já mám šaty koupené, bylo mi řečeno že vhodná je tříkruhová spodnice, ale mě se ty tylovky na fotkách moc líbí. Ale pakliže je v nich horko tak na začátek léta asi zůstanu u té kruhové :) .... moc vám holky děkuju :)
Odpovědět
Ahoj holky, také řeším dilema jakou spodnici zvolit, líbila by se mi tylová, ale jelikož se vdávám v červnu, tak asi zvolim kruhovou aby mi nebylo horko jak tady píšete ;-) .Děkuju za radu, moc jsem takovou potřebovala :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, já asi nakonec zvolím kruhovou, jelikož v srpnu předpokládám že bude teplo :) Jen trochu tápu v tom jakou zvolit (myslím počet kruhů). Šaty budu mít princeznovské, takže velká sukně a nelíbí se mi když je to takové spláclé. Jaká spodnička mi uděla tu sukni obrovskou? Viděla jsem i šesti kruhovou. Je třeba objemnější, než ta tří kruhová? Nebo jaký je v tom rozdíl? Moc děkuju :)
Odpovědět
Na počtu kruhů nezáleží, záleží na šíři a bohatosti spodničky. V každém případě musí mít spodnice navrchu tylové kanýry, aby výztuž nebyla vidět.
Odpovědět
@lluucc Já měla takovou jako přikládám na obrázku a byla jsem spokojená, nevím už přesné stránky toho kde jsem ji kupovala ale nabízeli ji ve třech různých délkách spodního obvodu kruhu myslím že od 270 do 370. Také jsem nevěděla jak poznat tu co chci, tak jsem si z provazku vytvorila kruh který měl tu kterou délku a já si stoupla doprostřed a kamarádka mi přidržela zrcadlo abych se videla jak jsem do toho kruhu "tlustá" abych si neobjednala spodnici která se zdá jako princeznovská ale přitom na dané fotce je modelka velikosti 34 a v mém případě by pak sukně nebyla tak bohatá jako na obrázku. Mě ale šila šaty švadlena takže jsem si je mohla přizpůsobit dané spodničce. Co ale můžu u této zaručit je že jednotlivé kruhy nebyly pod šaty vůbec vidět a v pase byla pohodlná (je tam takový elastický pás - takže pohodlné a hlavně příjemné - jako moje oblíbené tepláky)
Odpovědět
@berrusska Děkuju za info, tahle se mi zdá u pasu taková upláclá , až dole je hezky velká. Neekzituje něco co by ten rozšířený efekt udělalo už od vrchu (boků)? :)
Odpovědět
Samozřejmě, jsou různé střihy spodničky. Některé mají kanýry již na bocích, pak vrchní sukně vypadá jako krinolína. Záleží na střihu sukně, který budete mít. V salonu by vám měli poradit.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?