Svatební koláčky - počet

Ahoj holky, mám dotaz na svatební koláčky ... Na svatbě bude cca 30 hostů. Chceme péct kláčky na 2x - jednou cca měsíc před svatbou je budeme rozvážet s oznámením .. pro cca 25 lidí (do páru beru jeden kosicek) a pak cca opět 25 košíčků jako vyslužku + bych chtela tak 3 velký talíře do práce ... Připadně asi se blbe zeptam - davali jste vyslužky 1 košíček jednomu páru (ne dva)? Mám blbej odhad, takže vubec netusim kolik kg tedy objednat .. a jeste jak to bude na 2x .. Máte to taky tak?
Odpovědět
@bonnie21 Taky to budeme mít na dvakrát, poprvé objednávám asi 7kg, to bude k oznámení. No a pak podruhý to bude do práce, a na svatbu. A to uvidím podle tý první várky.
Odpovědět
máme 60hostů
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli svatbu te´d v pátek a paní nám dělala koláčky /ty menší cca 3 cm průměr/. chtěli jsme jen 2 kila, ale neměli jsme je na rozvážení s oznámením /to zvaní jsme nestihli :( / Doporučila bych tedy pro 30 hostů jak paní píše 7 kg. Dobrej odhad :) Skoda, že né ve Vašem okolí, ale v Praze /P4/ mám TIP na opravdu výborný svatební koláčky, a cenově taky fajn 1kg /340 CZK , mě to přišlo za kvalitu a množství dost dobrý. Paní nám dělala jak svatební dort /ten jsme na poslední chvíli zažádali po tom co nám dali nabídku 6000 KČ za dort :D / a 2 rolády. Kontakt na paní můžu sdělit přes IP. Dobře pořidte.pa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?