Svatba v létě a punčochy

Vy co se budete vdávat v létě, planujete mít punčochy. Pokud ano tak bíle a nebo tělové? Děkuji :-) Nemůžu se rozhodnout :-(
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Taky nad tím občas přemýšlím, ale budu mít dlouhé šaty - tak na co punčochy. Vezmu si nadkolenky. A vůbec, pak se do punčoch špatně žena znova obleče, když jde např. z toalety, všude ji to škrábe, kouše apod. a má akorát ten den znepříjemněný kvůli punčochám.
Odpovědět
Já zvažuju ty nastříkávací, četla jsem tu o nich v jedné diskuzi, takže je asi vyzkouším v červnu a uvidím. Jinak pokud nebudu mít punčochy, musím zvolit nějakou alternativu kvůli odírajícím se stehnům - možná to znáte.
Odpovědět
určitě ne, fuj... a to ani když budu mít krátký šaty.
Odpovědět
Já si je brát nebudu. Sice je to proti etiketě a mnozí mě tu možná ukamenují, ale mi by to vadilo. Budeme malá svatba, kde to nikdo řešit nebude a pochybuju, že mi budou koukat pod sukni :-D Nebudu první ani poslední, co bude bez punčoch.
Odpovědět
Profilova fotka
Punčochy si neberu...proti etiketě to je, proti mýmu gustu ne :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tělové a samodržící :-) kdyžtak je sundám ;-) ale já bych v lodičkách naboso být nemohla, asi by mě draly. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám tělové samodržící punčochy s bílou krajkou a mít je musím, protože mám vyzkoušeno, že v žádných lodičkách bez punčoch nevydržím. Možná je pak sundám až se budu přezouvat no a možná taky ne, uvidíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Samodržky 100%
Odpovědět
Bez punčoch :D, dělá se mi z nich vyrážka a nesnáším je na sobě
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz uz tak samodrzky, ale mit jeste celej den puncochy pod satama to fakt ne.
Odpovědět
Profilova fotka
ja budem mat samodrzky.... ale zalezi ake budes mat topanky.. ak s otvorenou spickou mala by si mat hole nohy, pokial so zatvorenou tak by si mala nahodit nejake tie "spodky" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jestli bude hic,tak punčochy mít nebudu v jakékoliv podobě:Djestli ne,tak asi stahovací silonky:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, my jsme měli svatbu vloni v srpnu a měla jsem dlouhé šaty a šla jsem bez punčoch. Teplo nebylo - bylo cca 19 stupňů, ale naštěstí nám ta sobota nepropršela:-) Nelze se tedy spoléhat, že budeš mít teplo...
Odpovědět
Profilova fotka
Nastříkavací, silonky určitě ne:-) A na chodidla "hedvábný sprej" jako nosím do sandálů. Punčocháče nebo přeštípávací samodržky po mně nemůže nikdo chtít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já je mít určitě nebudu..
Odpovědět
Já si nedokážu svatbu představit bez punčoch, přijde mi to mnohem hezčí. Měla jsem hodně světlé tělové a pak večer bylo trochu chladněji, i když to bylo v létě, jelikož jsme to měli kousek od vody, tak jsem je měla pod kalhotama a bylo mi fajn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci malovat čerta na zeď, ale tyhle poslední srpnové víkendy bývají "mokré" :-D Nicméně, máme stejné datum svatby a já si určitě vezmu samodržící tělové a budu doufat, že bude aspoň trošku hezky :-) Ať se svatba vydaří ;-)
Odpovědět
Já plánuji samodržky. Našla jsem dokonce speciální samodržky do bot s otevřenou špičkou.
Odpovědět
Můžu mít dotaz pokud nebudete mít punčochy tak podvazek ano?
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně teda punčochy nemám rád, měl jsem měsíc jen na jedné noze a děs.... :-D
Odpovědět
@pavlass a kde? a to mě zajímá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mne s puncochami v lodickach kouzou nohy, ale mozna kvuli etikete samodrzky poridim...
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlass Můžeš mi prosím poslat odkaz do pm, kde ji sehnala ty samodržící punčochy s otevřenou špičkou :-) Byla jsem se kouknout na punčochy u Spencra, ale samodržící s otevřenou špičkou tam nemají, jen punčochové kalhoty a ty nechci :-) Děkuji moc
Odpovědět
Já plánuji samodržky. Našla jsem dokonce speciální samodržky do bot s otevřenou špičkou. Líbilo se mi to, ale pro mě je to příliš drahé.Dávám přednost to http://www.dear-fashion.com/Wholesale...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já teda nemám svatbu v létě, ale už tuto sobotu. Samodržky mám bílé i pleťové a bílý podvazkový pás, chtěla jsem si ho dát, a punčochy na něj připevnit, ať to opravdu drží, to už si pořeším, ale zajímá mě ta barva. Ty bílé všichni odsuzují, ale s pleťovými a podvazkovým pásem už budu vypadat jak od komedišů, s prominutím. Šaty jsou dlouhé, nohy mi půjdou vidět max při nějaké hře, kdy ženich podle nohou má poznat svou nevěstu. Tak nevím teda. Asi si dám bílé.
Odpovědět
Punčochy plánuji jen na obřad, pak dle počasí dořeším.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
A máte nejake osvedcene samodrzky? Zkoušela jsem zatím troje a zadne nedrzely :( do lodiček něco potřebují a silonky by fakt byly utrpení... díky :)
Odpovědět
Přišlo by mi divné mít velkou róbu a k tomu holou nohu :-), měla jsem samodržky Marks and Spencer (tělové s krémovým okrajem), držely krásně a ani v létě jsem o nich nevěděla.
Odpovědět
Profilova fotka
ja je rozhodne mit nebudu
Odpovědět
Já budu mít punčochy (mám krátké šaty navíc a nohy vypadají lépe v punčochách), ale na podvazky (pak nebude ten navlíkací pseudopodvazek). Odpadá tím problém se zapařováním těla (na nohou se ty punčochy snesou snáz), s problémy na toaletě a já mám navíc alergickou reakci na silikon, co drží samodržky. Navíc jsou podvazky dobrý doplněk spodního prádla ;) Jo a punčochy budou tělové. V lodičkách bych jen tak naboso nevydržela, a spíše než takové ty nízké ťapky beru punčochy, koneckonců je to i dle etikety ;) maat13: Pokud Ti nedrží klasické samodržky, zkus fakt ty podvazky. Sice člověk musí investovat ještě do podvazkového pásu, ale drží to fakt perfektně.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?