Spodnici pro šaty ve stylu "trumpeta"

Profilova fotka
Prosím vás kde se dá sehnat v Brně k zakoupení nebo vypůjčení spodnice bez obručí ve stylu jako na fotografii? Budu mít šaty ve stylu trumpety a s kruhem žádnou nechci...
Odpovědět
@levnikousek A zkoušela sis pod šaty už spodnici s kruhy? Já jsem měla podobné šaty, taky jsem se spodnice s kruhy bála, ale nakonec to vypadalo moc pěkně!
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušela jsem s jedním kruhem, ale moc nadšená jsem právě z toho nebyla, jelikož ten pruh dole těm šatům bral trochu ten zvonkový tvar jak je na fotce a bylo to hodně rovné. :-|
Odpovědět
Pokud chceš mít přirozený tvar sukně, tak ta spodnice klidně jeden kruh mít může, ale musí mít i vrstvu tylových volánů , aby ten tvar sukně pak byl takový měkký přirozený a ten kruh se pod sukní nerýsoval. Záleží taky na velikosti kruhu, u těchto šatů je lepší menší průměr, aby nepřirozeně sukni nerozšiřoval. Doporučuji kruh mít, protože bez něho se ti bude sukně při chůzi strašně motat mezi nohami .
Odpovědět
@levnikousek Stačí zavolat do jakéhokoli salonu, zda nabízejí zapůjčení či prodej spodnice. ;-) Ještě jsem se tady u nás v Phe nesetkala se zápornou odpovědí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám podobné šaty se střihem mořská panna a sehnala jsem k nim i vhodnou spodnici a mimojiné kruhy se z ni dají kdykoliv vysunout.
Odpovědět
Profilova fotka
@phankova A kde jsi ji zakoupila?
Odpovědět
Profilova fotka
tady na beremese, http://www.beremese.cz/shops/doplnky-...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?