Spodní prádlo pro šaty s výstřihem nebo krajkou na zádech.

Profilova fotka
Ahoj, koupila jsem si nádherné šaty, které mají hluboký výstřih na zádech, který zakrývá jemná krajka. Když jsem si šaty kupovala, úplně mi vypadlo z hlavy, jakou podprsenku budu v den svatby mít. Koupila jsem si samodržící, ale vypadají děsně, spíše k smíchu, plus hrozí, že se můžou spadnout :-N :-N :-N . Fotku šatů nemám, ale vypadají asi takto. Nějaké rady nebo doporučení spodního prádla či obchodu? Mnohokrát děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Žádnou! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je jedná možnost :-D
Odpovědět
Žádnou! Samodržící jsem zkoušela a stačí se trochu zpotit a je dole.
Odpovědět
Ono moc možností kromě samodržící nebo žádné není.... =-)
Odpovědět
Ještě se dělají jakoby samostatné košíčky, které se nějak nalepí jen zepředu. Pohledej na netu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne v salonu nabidli usiti takovehle podprsenky primo na miru mne i satum. Bylo to sice v Anglii, ale v CR to snad take znaji.
Odpovědět
Profilova fotka
@evavlk krásné šaty ,ale ta podprsenka se tam vůbec nehodí vše to působí tak ,ze jste si ji zapoměla ve spěchu sundat. ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@blakube Myslím, že tou podprsenkou je myšleno to, co jde přes šaty dolů pod tu mašli :-D Přesně něco takového by to chtělo, případně podprsenku všitou do šatů.
Odpovědět
Profilova fotka
@rebe :-) :-) no Jo no...už jsem se lekla.. :-) teď to vidím..děkuji...@evavlk...Promiň já si už myslela,ze to s tou podprsenkou myslíš vážně :-) a ty přitom upozornovala na něco úplně jiného s čím samozřejmě souhlasím ..a vidim poprvé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blakube @rebe Jo, samozrejme jsem myslela tu bilou pres saty. Nejsem blba, abych propagovala klasickou telovku pod saty bez zad. 😂 Taky jsem o tom nikdy neslysela, ale jak sama vidis, neco pro tve saty existuje. Dokonce ma i vyztuze jako korzet, takze fakt drzi. Zkus se zeptat v salonech, jestli by nevedeli, kde to sehnat.
Odpovědět
řeším to samé, jen teda nebudu mít tolik otevřená ty záda. Chtěla jsem si koupit podprsenku, která má vzadu silikonový pás, ale v Triumphu ji měli za 1290, což jsem za podprsenku, kterou na sobě budu mít jeden den dát nechtěla. Takže zničím starší podprsenku tak, že si ustřihnu ty pásky vzadu a našiju tam pásky ze silikonových ramínek. Snad to klapne :-).
Odpovědět
já su hrozně spokojená s Astratexem, ty podprsenky výborně sedí... ovšem do tvých šatů si myslím, že jít bez bude správná volba ;)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?