Silonky?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli pod šaty si mám vzít silonky? .D Nebo samodržky? Nebo nic?
Odpovědět
já nebudu mít nic :-) přijde mi to zbytečné a člověk je pak akorát zpocený :-)
Odpovědět
Měla jsem samodržky a dobrý. Minimálně to líp vypadá..
Odpovědět
To záleží i na botách. Do otevřených špiček rozhodně nic, do uzavřených bot typu lodičky to, co je ti pohodlné. Já neměla nic a neměnila bych, silonky úplně nesnáším.
Odpovědět
Také jsem měla samodržky - celý den až do noci a v pohodě. Měla jsem sice páskové boty, ale dlouhé šaty, tak nic nebylo vidět. Jinak bych měla asi sedřené nohy...
Odpovědět
Profilova fotka
Já neměla nic, bylo to mnohem pohodlnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já nebudu mít nic, trochu bych se i bála aby mi to v botách pak neklouzalo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela klasicky silonky a v pohode.Nemeli jsme na svatbu horko a bylo mi to i pohodlnejsi do lodicek.Asi zalezi v cem se citis lip a jaky mas boty,jak tu holky uz psaly.Ja jsem nad samodrzkama taky premyslela,ale ve vetsine pripadu jsem slysela,ze zas tolik nedrzi.A ty ktery drzi jsou drahy.Tak jsem si koupila klasicky salonky za 60 korun v tescu a spokojenost :-)
Odpovědět
měla jsem silonky, ovšem měla jsem taky zimu, v srpnu :-D pokud by bylo horko, měla bych otevřené boty a byla naboso ovšem běžně nosím silonky za dvacku od Vietnamců, na svatbu jsem si koupila troje speciální odolné, no rozervala jsem je všechny :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na tobě v čem se cítíš líp a co se ti líbí víc... Já jsem měla boty s otevřenou špičkou a koupené silonky s otevřenou špičkou, ale nakonec jsem si silonky nebrala, zbytečně bych se v nich potila a v dlouhých šatech stejně nebylo poznat, jestli silonky mám nebo ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?