Sexy pradlo na velikost 75E

Shanim marne korzet s podvazky ve velikosti 75E na svatebni noc (saty mam nastesti bez podprdy) ... byt bily uz by byl jen bonus...hlavne nejakej, az ke kalhotkam ci pres. ... vy, co mate takovou velikost, kde nakupujete?
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to ani nebudeš potřebovat, když tě ženich svleče ze šatů, to budeš mít ještě čas si oblíkat korzet? ;-)
Odpovědět
kdyby to clovek bral takhle, tak existujou jen bezesvy telovy praskacky ;-)
Odpovědět
http://www.beremese.cz/market/svatebn... co tohle? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bariveta ten určitě není na 75E :-D :-D x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera Já mám prsa bohužel ještě o několik velikostí větší (75H), takže vím, jaký je to problém. Obávám se, že když v té Tvé velikosti budeš chtít něco sehnat, tak leda si nechat ušít na míru, aby Ti ten korzet sedl tak, jak má a nikde Ti nic nepřetékalo a nebo Tě "neutiskovalo". Možná se zkus ještě podívat, jestli něco takového nedělají značky Freya nebo Fauve. Je ale samozřejmě potřeba počítat s vyšší cenou. Držím palce ;-) já už svůj boj v tomto ohledu vzdala.
Odpovědět
Při této velikosti bych šla do pravého korzetu, mezi vyhlášené korzetiérky patří u nás Barbora Anděla Rettigová a Riwaa Nerona, korzet z konfekce ti bude při tvé velikosti na nic. :(
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
I koupit nadrozměrných sexy spodní prádlo série Dear-Fashion
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak psala simone, ušít u Barušky, Riw nebo holek ze Sartoru. Prádlo jako konfekci spravnapodprsenka, braexpert, le chaton
Odpovědět
@ambera @antakka Vidim, ze jdu s odpovedi hodne pozde, ale kdyby to melo pomoct do budoucna, tak ja mam velikost 70F-G a nakupuju v Bravissimu (UK internetovy obchod): Mam doma tohle a je to naprosto super: http://www.bravissimo.com/products/li... Maji I vylozene svatebni bez raminek: http://www.bravissimo.com/products/li... Treba to pomuze nekomu jinemu. Kazdopadne pri vraceni zbozi, ktere mi nesedlo, jsem nikdy problem nemela, penize obratem vrati na ucet... je to jeden z nejznamejsich britskych obchodu pro vice obdarene zeny :)
Odpovědět
taky jsem tady pozdě s odpovědí, ale zkusila bych paní Konarovskou, pokud jste z Prahy, tak je to určitě super možnost :)
Odpovědět
@zdenulka17 Ano, tam jsem skoncila a byla jsem nadsena. Sice jeji pristup je tedy velmi svuj, ale odnesla jsem si korzet na svatebni noc a podprsenku na bezne noseni a teda super!
Odpovědět
Článek se načítá
@karlajasmine vypada to uzasne! zkusim. Jinak jsem byla mile prekvapena, v Lindexu na Flore jsem nasla vybornou podprsenku 75E za 600.
Odpovědět
@ambera to jsem čekala, podle článku, co jsem s ní četla, mi přišla jako velmi svérázná paní :) ale na druhou stranu kdo z normálních lidí umí ušít podprsenku... :D (bez legrace, musí to být umění) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera mám úplně stejnou velikost a sháním v Mark&Spencer a Triumph, případně i bonprix - překvapivě sedí :)
Odpovědět
@zdenulka17 Ona to ale nesije :-) je to proste jen proflakla prodavacka. oni ale maji proste dobry svetovy znacky.
Odpovědět
@malamicka Tak ze Spencera mam jednu, Triumph a Bonprix mi teda absolutne nesedi a nejsou z kvalitnich materialu. Ale nejde jen o velikost, ale i o tvar. Ja mam proste na tuhle velikost hodne 'plne' tvary. a obvykle se u tehle strihu pocita s trochu 'vyfouklejsi' verzi...:-(
Odpovědět
@ambera aha, já měla za to, že je i šije - aspoň některé... tak jsi mi rozšířila obzor :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ambera No, já mám z Triumphu sice zatím jednu a to mám taky plné tvary a sedí mi super. Ale bonprix mi nesedí až tak dobře, ale účel plnila, nevím jak je to teď. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?