Šestikruhová spodnice, máte zkušenost?

Máte některá zkušenost? Uvažuji, že bych si ji koupila, ale mám trochu obavy, že v ní budu jak v krunýři. U nás mají v salónech max. tříkruhové :-/.
Odpovědět
@zuz4a Mám dojem,že šestikruhová se dává,když chceš opravdu megaaa širokou sukni. Jinak tříkruhová bohatě stačí k vytvoření hezké, dostatečně široké sukně. Jen je dobré ,aby kruhy byly přikryty našitým nařaseným tylem ,protože se jinak pod sukní viditelně rýsují. ;-)
Odpovědět
@radkaja Mám princeznovský šaty, takže bych právě chtěla velkou sukni. Když jsem si je zkoušela, měla jsem tu tříkruhovou ale bez tylu a vrchní kruh šel dost vidět. V salónu jsem si zkoušela dvoukruhovou - to už bylo lepší, ale chtěla bych sukni trochu širší. A právě přemýšlím mezi trou tříkruhovou s tylem nebo šestikruhovou. Nedokážu si moc představit, že mě s těmi šesti kruhy bere přítel do náruče :-D. Proto sbírám zkušenosti ;-)
Odpovědět
no, tak myslím, že na tuhle otázku by ti nejlépe odpověděli přímo v salónu odkud máš šaty, protože s tím mají zkušenosti a hlavně ví, jak tvé šaty vypadají. Ale já sama za sebe si myslím, že 6-ti kruhová spodnice je už moc. Ono to dokazuje i to, že ji v śalónech nemívají. Sukně by sice byla širší a bohatší než s 3-kruhovou, ale i ta 3-kruhovka je podle mě dostatečně princeznovská a aspoň v ní nebudeš potom tak "neohrabaná" při tanci, při sezení a při nastupování a vystupování z auta. A u toho tance ti můžu říct, že mají muži kolikrát problém i s 3-kruhovou spodnicí ... Navíc nezapomeň, že o kolik se šaty zešíří, o tolik se zkrátí jejich délka, tak abys je potom neměla krátké ... Já jsem nakonec u sebe zvolila 3 kruhovou místo 2 kruhové a na délku to udělalo něco málo přes 2cm!
Odpovědět
Důležité je, pod jaké šaty ji dáš. Hlavně aby se kruhy nerýsovaly přes šaty. Bohatě stačí 2-3 kruhy, abys nebyla jako ve válci.
Odpovědět
Jsem právě šaty nekupovala v salónu, ale od paní, co si je nechala šít - a ta mi řekla, že bych měla mít bohatší než tříkruhovou nejlépe s rozšířením už u pasu. Ale netušila jsem, že budu mít problém takovou spodnici sehnat. U nás v Olomouci jsem byla ve třech salonech - v jednom měli jen jednokruhovou, v druhém max. dvoukruhovou a ve třetím měli tříkruhovou, ale bez tylu a to by mě ten horní kruh šel vidět. Teď si píši s paní ze salonu, kde bych si spodnici chtěla koupit a ta mi do šatů podle fotky doporučila tu šestikruhovou. Ale mám strach z té neohrabanosti, jak říkáte. A sezení si v tom taky nedokážu moc představit ]-(. A jak tak koukám, zkušenost přímo s tak širokou spodnicí nikdo nemá, tak to asi není úplně ono :-D Našla jsem fotku na modelce.
Odpovědět
@zuz4a a jakou spodnici měla teda ta dotyčná od které máš šaty? taky 6-ti kruhovou? a to ti ji nemůže prodat nebo aspoň půjčit na vyzkoušení, abys věděla do čeho jdeš? podle fotky se těžko soudí, protože modelka na ní podle mě sedí na barové stoličce nebo na opěrce od sofa (boční nebo zádové) ... ale každopádně bych řekla, že by mohla stačit i ta 3-kruhová. Zvlášť pokud máš úzký páš jako třeba slečna na fotce. Potom se budou šaty rozšiřovat od pasu i když nebudeš mít kruhy ve spodnici už od pasu. pokud chceš ale šaty jako císařovna Sisi, tak pak jedině ta 6-ti kruhovka, ale fakt si to nedovedu představit ... já měla co dělat už s 3-kruhovou ...
Odpovědět
Pokud budeš mít šaty s obrovskou kružnicí tak nejspíš budou dost nepohodlné, špatně se v nich bude sedět atd... určitě s tím počítej aby si měla případně nějaké na přelečení
Odpovědět
Snad nezáleží na množství kruhů /výztuže/, ale na jejich šíři. Zkoušela jsem bohaté šaty s hodně širokou sukní a úplně bez kruhů, jen z tylu a byla hodně široká. Až jsem se bála, že se nedostanu do dveří. Odkud jsi? Já jsem to zkoušela v Praze v Linii.
Odpovědět
@janictourek dotyčná šaty nakonec neměla, protože jí neseděli, tak si narychlo pořídila nové. Pod ty měla tříkruhovou bez tylu, ale u těch mých šel ten horní kruh vidět. @kamila_p NA tu tylovou jsem se taky dívala, ale tady v některé diskuzi jsem četla, že je v ní horko. Holky díky, uvidím, kterou nakonec koupím. Zatím pořád rozmýšlím.
Odpovědět
Ideální by asi byla kruhová s vrstvou tylu, protože rýsující se kruhy nevypadají nikdy pěkně
Odpovědět
Ja uz mam saty hotove a doma, spodnici mam hodne sirokou, uplne bez kruhu, jen z tylu. Pri zadnem zkouseni v ni horko nebylo. Sukne je dole pry siroka asi sest metru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?