Samodržící podprsenka. Ano či ne ? Zkušenosti?

Profilova fotka
Viděla jsem na internetu tuto samodržící podprsenku. Máte někdo s ní zkušenosti pod svatební šaty ?? Drží ? Je pohodlná ? Tak nevím jestli si jí mám pořídit nebo jít bez ?? (Samozřejmě v bílé nebo tělové barvě)
Odpovědět
Ahoj, já měla od Lindexu / je v obchodních centrech/ samodržící podprsenku, pod svatební šaty, a pak i pod společenské, když jsem se převlékla a držela mi cca 12 hodin :d tak ráda doporučuji. Stojí 599,- CZK. Je to takový měkký silikon, klasika nalepíš - resp. přiložíš si to na tělo a ve středu to zapneš. Je potřeba dávat trochu pozor, když oblékaš svatební šaty a přidržet, ale pak už je to cajk. Hodně štěstí u výběru. tady je to vidět na těle : https://www.google.cz/search?q=lindex...
Odpovědět
Profilova fotka
@denni23 Já si ji koupila (byla v akci na slevomatu), ale na první pokus se mi moc nepodařilo nandat ji tak, aby plnila svůj účel... Navíc její sundavání - zlatá depilace voskem :D Ale zas mám čtyřky, pokud máš menší prsa, tak fungovat může.
Odpovědět
Profilova fotka
Cetla jsem spoustu diskuzi na tyhle typy podprsenek a pokud mas maly prsa tak to mozna drzet bude, na vetsi je zbytecny to zkouset.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dostala jsem presne tuto podprsenku k valentynu v telove barve. Je na slevomatu za 249,-kc. Zkusila jsem si ji nalepit a drzi fakt dobre (mam mala prsa). Nekdy ji zkusim na cely den,at vim jeji dobu vydrze. :-) A
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dostala jsem presne tuto podprsenku k valentynu v telove barve. Je na slevomatu za 249,-kc. Zkusila jsem si ji nalepit a drzi fakt dobre (mam mala prsa). Nekdy ji zkusim na cely den,at vim jeji dobu vydrze. :-)
Odpovědět
@denni23 pokud mas mensi prsa, tak ok.....ale jak se zpotis, tak se zacne odlepovat, ale pokud budes mit korzet, tak ten ji podrz aby ti nespadla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No mám C takže taky spíš větší. Takže pořád nevím. Mám korzet je trochu vyztužený takže mám jít spíš bez ?? Pořád jsem na vážkách :-S
Odpovědět
@denni23 Myslím, že by třeba bylo lepší, vzít si normální osvědčenou podprsenku, sundat z ní ramínka a ve svatební den při oblékání ji pár stehy přichytit k dekoltu šatů tak, aby nevylézala. Určitě podrží prsa spolehlivěji než tyhle nalepovací.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Bohužel doma žádnou s odepínacími ramínky nemám. Pořád přemýšlím jestli nemám jít bez. Paní v půjčovně říkala že můžu bez i s podprsenkou tak pořád nevím.
Odpovědět
@denni23 Rozhodující asi je, jestli mají šaty ten korzet opravdu dost tuhý, tedy jestli není jen z tenkých látek a má pořádné kostice , ne jen tenoučké plastové drátky. Neměl by se ti pod prsy tak jako lámat- to je znak špatného korzetu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já si zrovna v týdnu objednala přes net Lormar samodržící a je super, mám menší prsa a Lormarku už mám vyzkoušenou normální podprdu s odepínatelnýma ramínkama, ale jelikoš už jí mám nějaký ten pátek, tak bez ramínek jí fakt mít nemůžu, tak jsem si objednala a jsem spokojená :-) mám i tu samodržící tělovou, jak je nahoře na obrázku...často jsem jí nosila a jsem spokojená, opravdu drží...jen teda doufám, že pod svatebky mi půjde ta lormarka, ať mám nějaký pěkný dekolt v těch šatech :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ojo Ahoj. můžeš poslat odkaz na tu podprsenku ?? Díky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@denni23 mám tuhle v bílé http://www.vip-pradlo.cz/206-lormar-g... dekolt jako na obrázku teda nemám, vzhledem k mým malým prsům, většinou mám podprsenky 75B, objednala jsem i tuhle a sedí mi velice dobře a na obrázku mi přijde, že slečna musí mít snad menší košíčky..ale kdo ví :-D :-D a koukala jsem i na tuto http://www.blanka-spodnipradlo.cz/cz-... ale u té první mi vyhovuje, že má to spojení košíčků jen dole...nemám ráda, když je to..no...jakoby výš...nevím, jak to napsat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ojo Děkuji, vypadají moc pěkně. Ta první je určitě lepší. Ale bohužel tam mají jen B. A já mám C někdy taky D. Tak mám ještě chvíli čas na rozmýšlení. ;-)
Odpovědět
Taky sháním tuhle podprsenku. Nemůžu mít klasickou jen bez ramínek protože mám vzadu vykrojené šaty a byla by vidět a tak vybavená nejsem na to abych mohla jít úplně bez :-D. Tak snad bude držet :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?