Proč dva podvazky?

Profilova fotka
Viděla jsem u některých z vás dva podvazky na jedné noze. Proč dva? Já tomu moc nerozumím. Jak to vlastně funguje? Poraďte.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky mám v plánu mít dva, a odůvodnění je prosté, jeden podvazek se vydraží a jeden si chci nechat na památku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla mít dva, ptž jeden jsem dostala jako dárek od svědkyně a druhý jsem dostala na rozlučce se svobodou...ale nakonec jsem měla jen jeden a ten druhý posloužil u focení. :-)
Odpovědět
Já měla jeden, nedražila jsem ho, nechala si ho a bylo s ním i pár fotek. Manžel dokonce vyžadoval ať si ho schovám:-)) Ani jsme neměli stahování podvazku zuby, přišlo nám to trapné a to dražení taky. Měli jsme vtipnou tombolu s ohromným úspěchem, kdy ji svědek (kromě nápadů) celou odmoderoval, prodával lístky, nakoupil, zabalil a byl prostě super:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Nejčastěji jsou dva, jeden by měl být darovaný od šťastně vdané přítelkyně, ale nevěsta většinou dostane více nebo si jej i sama koupí a tak se to nahromadí :-) je s ním super zábava, jinak i krásná památka, nebo fotografie, takže se určtě neztratí pod šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít také dva, jeden mám od nevěsty z loňské svatby a zase pošlu dál. Druhý jsem si pořídila sama - do barvy naší svatby, ten si nechám. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?