Podprsenku pod svatební šaty. Ano nebo ne?

Holky,mám docela větší prsa..no 85 D je dost,šaty mám na šněrování s ramínky,ale nejsem si jistá jestli by se hodilo kdybych si podprsenku nevzala.Oni mi šaty docela pěkně prsa drží... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si jí vzala...pokud to není hodně pevný korzet, ale ten klasický, tak moc dobře nedrží, zvláště ne větší prsa. Většina svatebních šatů, co jsem viděla, má těch kostic málo a jsou tenčí, aby se ušetřilo na ceně. A potom to nedělá moc hezký hrudník, jak se ti šaty pod prsama bortí apod.
Odpovědět
souhlasím naprosto s výše řečeným. Většina šatů je dělaná, aby se ušetřilo. To co se v půjčovnách nachází nemá většinou s korzetem co dělat, takže pak se kostice různě lámou, hroutí, a to i při menších velikostech prsou.. Sama vím, jak to vypadalo, mám taky docela dost velká prsa, a většina korzetů se proměnila ve zmuchlané něco, co fakt ani náhodou nevypadalo hezky :-D Ono je také něco jinýho si na pár minut v salonu ty šaty vyzkoušet, a pak v nich být celý den a pohybovat se v nich, sedat si, při focení různé "pózy" apod.
Odpovědět
Profilova fotka
POkud ti to prsa drží, tak pak už záleží na tvým pocitu,,,,, já si např podprsenku nebrala,,,, mám 75C-někdy D, podprda mi ze šatů lezla a byla jsem děsně nervozní z toho, že mi někde bude čučet a stejně ta bez ramínek neudělá takovou službu, nepodrží prasa ,tak jako s ramínkama, takže já ji neměla, a stáhla jsem si hrudník korzetem,,,,
Odpovědět
Já mám prsa 85E a podprsenku pod šata jsem neměla, protože mi šaty prsa pěkně držely ;-) . Můžeš juknout ke mně do albíčka :-)
Odpovědět
Ja si ji urcite beru, proc si pradlem trosku nepridat na objemu :-D V satech mam vzadu vsite poutka, kterymi se zapinani podprsenky provlekne, takze se nemusim bat, ze by vylezala ze satu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám větší prsa a podprdu mít budu. Když se kostice pak zlomí a zbortí, tak to na fotkách nevypadá hezky a navíc chodíš a popotahuješ vrch korzetu... takže pro mě- jedině s pdprsenkou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?