Podprsenka Wonderbra, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj ženy, jelikoz uz mam dite a kojila jsem,prsa jiz nejsou co driv,tak bych se chtela zeptat na wonderbru... jake s ni mate zkusenosti, jestli dela hezka prsa azd.. dekuji za připomínky:))))
Odpovědět
@cuticka Ahojky, já mám wonderbru, konkrétně tento typ https://www.google.cz/search?q=wonder... a musím říct, že lepší podprsenku jsem na sobě snad nikdy neměla! Potřebovala jsem pod šaty bez ramínek podprsenku, která by byla opravdu pevná, nesjížděla, držela tvar a cítila jsem se v ní pohodlně. Běžně nosím 80 C, někdy D a tuhle mam 80 B a sedí naprosto perfektně. Beru ji pravidelně pod šaty i na plesy, mám ji přes rok a vypadá jako nová - neláme se, nevytáhla se, drží tvar. Jen si teda člověk připlatí. Já za ni dala tisícovku. Plánuju si na svatbu koupit ale stejnou v bílé. ;)
Odpovědět
Nemůžu si pomoct, Zuzalinkak, ale vůbec mi nepřipadáte, že byste měla tak velký obvod pod prsy a tak malý košíček, vždyť máte na pohled úzká záda a velmi plné poprsí (závidím :)! Zkoušela jste se přeměřit podle tabulek, které vycházejí ze staronových trendů, které konečně pomalu doráží i k nám a boří ohledně podprsenek kdejaké staré mýty? :) Např. kalkulačky na webech Správná podprsenka, Dolly apod., kde propagují ty méně typické velikosti právě zejména na ženy jako vy, štíhlé a úzké a přitom prsaté. Já třeba, považte, nosila desítky let 75 A, a pak jsem se nechala v jednom z těch lepších obchodů na dceřinu přímluvu přeměřit :) a hle, najednou 60 C - a prádlo mi najednou sedí jako nikdy. Opravdu. A dokonce si poprvé v životě i připadám, že mám vlastně docela pěkná a ne zas tak malá prsa :) Wonderbru vlastní jedna z mých dcer, ta nejvnadnější, a má ji tuším ve velikosti 65 DD. Drží prý jako přibitá, nemůže si ji pod šaty bez ramínek vynachválit.
Odpovědět
Mám ji taky, ultimate strapless bra. Je úžasná a v reklamě na ni slečna skákala na trampolíně a nepopojela ani o kousek, jen to chce vážně trefit číslo, vyzkoušet víc a nespoléhat na to, co máte v našem číslování. Ta správná Vám prostě nesjede.
Odpovědět
@andyzhor Můžu se zeptat, jestli si tuhle podprsenku tvá dcera koupila v ČR? Jsem taky hodně "vnadná", s malým obvodem pod prsy, chci si jí koupit už dávno, ale v našich obchodech všude dováží snad jen do té velikosti DD, já mám větší košíček. A bez zkoušení si ji ze zahraničí objednávat nechci, hodně holek v diskuzích i na zahraničních serverech psalo, že je to absolutně nej podprsenka bez ramínek, ale že jim padla jiná velikost, než obvykle nosí. (Co do mé velikosti jsem vyškolená od paní Konarovské, a také obchod Správná podprsenka je super, co do poradenství - tedy ta jejich kamenná prodejna, ale stejně to objednat na blind nechci riskovat).
Odpovědět
@lemona od Wonderbry jsem teď viděla podprsenku v Tesco Zličín za 650Kč, ale max. velikost 85D, byla to konkrétně tato http://www.kouzelne-pradlo.cz/Damska-... tady na těch stránkách je i ve větších velikostech.
Odpovědět
@andyzhor Já se právě dlouhá léta soukala do 75b :D a pak jsem šla do jednoho lepšího obchodu, kde mě přeměřili a vyšlo z toho 80C a některé střihy mi sedí dokonce i D. Ale wonderbra fakt 80B. Zkoušel a jsem i jiné obvody i jiné košíčky, ale když ji máte na sobě, tak poznáte, která sedí nejlépe... je to jako u svatebních šatů :D Prsa jsou v ní jak přibitá a můžete dělat vsechmo a prsa se ani nehnou. U větších velikostí jsem měla pocit, že mi košíčky nahoře trochu odstávají. Mimochodem, na všech fotkách v šatech ji mám na sobě. ;)))
Odpovědět
Já jsem z wondebry nebyla moc nadšená. Ale objevila jsem jednu, co se jmenuje LUNA Miracle - a to je vám holky žrádlo co dělá s prsama :-)
Odpovědět
@artemis3 Děkuji za odkaz, ale ani tam moje velikost není. (Mám obvod 70-75 a košíček podle střihu a značky F i víc...)
Odpovědět
@lemona tak snad se najde v jiné značce, já se naštěstí vejdu do 85E.
Odpovědět
@lemona teď jsem objevila ještě v e-shopu Leontyna podprsenku: Korzetová podprsenka Henderson a mají velikosti až do F. A je dokonce v bílé barvě a za dobrou cenu. A nejvíc mě pobavilo, že si můžeme dát do kapsiček vycpávky :-D
Odpovědět
@artemis3 Jo, vycpávky v obřích podprsenkách, to mně pobaví vždy :-D
Odpovědět
Já jí měla možnost vyzkoušet pod šaty přímo u paní v půjčovně a byla jsem nadšená, takže kupuji jednu v bílém:))))
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?