Podprsenka do šatů Ostrava a okolí

Holky, nemáte tip na nějakou super prodejnu se spodním prádlem? Sháním podprsenku do šatů, velikost 85B (jsem holt široká :-)) ale zaboha mi nikde žádná nesedí. Byla jsem v Karolině a Shopping parku (Tezenis, Triumph, Intimisimmi...), v Havířově v Timo, Dim...Sháním vykrojenou, samodržící (šaty si nechávám šít na míru, takže mi tam budou podpresnku nějak všívat či přichytávat, ale všechny, co jsem zkoušela mi prostě sjížděly dolů). Díky moc 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste Mark´s and Spencer ;-)
Odpovědět
Ahoj, ja si do plesovych satu kupovala bez raminek v Neodolatelna v Tesco Hrabova. Pani velice ochotna, poradi, a kdyz nemaji, muzou pry objednat. A jestli ti sjizdi, mas blbou velikost ;-) ja mam 70H a drzela vsechno na svem miste a to jsem parila tak divoce, ze jsem si roztrhla saty :-D ale jenom drobna 5 cm dirka od podpadku uprostred sukne vzadu :D
Odpovědět
Profilova fotka
Když sjíždí, je ti velký obvod. V tom případě zkus 80C, má stejný košíček jako 85B, ale bude pevnější :) Jinka já mám ráda podprsenky lormar korzetové - mají hodně široký obvod a drží skvěle
Odpovědět
@kockakacka @snahnah @huwik Díky moc, zkusím se kouknout jak do Spencera tak do toho Tesca ;-) Obvod si myslím, že mám v pohodě - zapnula jsem to až tak, že se mi kolem podprsenky dělaly takové ty zaříznuté faldy (jestli víte, co myslím :-) ), ale vepředu mi sjíždí košíčky - a to prostě u všech, co jsem zkoušela..
Odpovědět
Rozhodně doporučuji NEODOLATELNOU v Hrabové v Tescu (malý obchůdek hned při vchodu).. Servis a možnosti, o kterých se Ti ani nesnilo ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@xlostris já jsem třeba neskutečně spokojená s Intimissimi. Hlavně ty bezkosticové jsou pecka, jiné už nenosím. Možná sis vážně zvolila špatnou velikost, když ti sjíždí. Já taky nosila špatnou velikost podprsenek, než jsem si nechala poradit a teď? Ani o ní nevím ;-)
Odpovědět
@wiki85 Tak já jsem asi narazila na nějaký blbý obchod - v Intimissimi jsem byla v Karolíně a neměli tam ani jednu (opravdu ani jednu) podprsenku bez ramínek do šatů..A co se týče blbé velikosti - možná máš pravdu, už dlouho si říkám, že bych si mohla koupit nějakou kvalitnější a nechat si při výběru kvalifikovaně poradit ;-) Škoda, že do Prahy mám cestu až těsně před svatbou, bych se zastavila u té Konarovské ;-)
Odpovědět
@snahnah @tedrezka Tak holky ještě jednou díky za tip na Neodolatelnou ;-)) Dneska jsem tam strávila minimálně půl hodiny a mám objednanou jednu podprsenku "na běžné nošení" a druhou super držící krásnou korzetovou do svatebních šatů, jupíííí ;-) Akorát 15 let si kupuji velikost 85B, tu běžnou mám obj.75F a do šatů 80E, jsem jako mírně v šoku :-D Paní mě chtěla uklidnit a ukazovala, že mají na prodejně i velikost O :-D
Odpovědět
@xlostris ja celý život kupovala 80B a ted 70DD.. :-)
Odpovědět
@xlostris Já tam strávila hodinu :D a odešla jsem teda jen s jednou, ale mám vybraných pár dalších, ale ty mi chce schválit můj drahý :D
Odpovědět
Každopádně opravdu první prodejna, kde mi poradily skvěle, ikdyž pořád teda nechápu ty velikosti..dříve jsem si představovala velikost F jako menší padák a teď mi perfektně seděla, že jsem se až snažila mou podprsenku, ve které jsem přišla (z CaA :-) ), nenápadně schovat :-D Ceny sice trochu vyšší, ale koupila jsem si už ze zoufalství jednu v DIMu (za poloviční cenu), ale vůbec se to nedá srovnat s tou, co jsem zkoušela dneska 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já dnes byla shánět podprsenku a boty (bílé lodičky s páskem) obešla jsem celý shoping park a velký problém... Mám prsa 65/70 E a ani Triumph, nic.. Tu neodolatelnou v Hrabové vyzkouším, úplně jste mne navnadily :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky,poraďte,kde sehnat dobrou podprdu. Žiju v Anglii a tady nic nemůžu sehnat😑
Odpovědět
Profilova fotka
A můžu se zeptat na cca ceny těch podprsenek v té NEODOLATELNÉ? :-) Ať vím, jaký obnos si vzít.
Odpovědět
koupila jsem za 990 kč..
Odpovědět
já jsem si koupila Wonderbru na Masarykáči v Ostravě, v prvním patře jsou 2 obchody s prádlem a měli v obou :-)
Odpovědět
Svatební za 990, pak jsem si koupila ještě jednu a ta stále něco přes 1000. Už jsem ale začínala být krapet nervózní, na tu svatební jsem čekala 2 měsíce než ji poslali z Ameriky..ale už ji mám v obchodě a v úterý si pro ni jdu ;-))
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,myslíte si,že je blbe mít telovou podprsenku pod bílýma svatebníma satama?
Odpovědět
@hanatje82 Naopak, tělová podprsenka je správná, bude "neviditelná", kdežto bílá prosvítá.
Odpovědět
Profilova fotka
@linie_praha děkuji moc,moc se mi teď ulevilo,když jsem si přečetla Vaši zprávu. Fakt jsem měla pocit,že jsem udělala fakt chybu,že jsem si to spodní prádlo v téhle barvě vůbec koupila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?