Odírající se stehna pod šaty

Ahoj holky, asi to některé znáte, mám silná stehna a prostě se mi v létě strašně odírají proto v létě skoro sukně nenosím..... plánujeme svatbu na srpen, proto jsem zavrhla silonky.... mám strach ze samodržících punčošek, že budou prostě tak nízké, že se mi stehna nad nimi stejně budou odírat a další představa ještě navíc podvazku, to se asi zblázním po celém dnu.. na druhou stranu nevěsta s bombarďáky, aby se jí neodíraly stehna to chudák ženich by byl asi dobře překvapenej co by pod šatama našel místo sexy prádýlka bombarďáky od babičky, prosím nemáte některé nějakou vychytávku nebo pomůžou mi třeba ty samodržky? jsou ty krajky dost vysoka na to, aby se mi "odírala" krajka na samodržkách a ne stehna? díky T.
Odpovědět
@terrrykkk Mám ten samý problém. Mne pomáhá natřít odírající se část stehen tuhým deodorantem :) Vpřípadě dlouhého horkého dne otřít vlhčeným ubrouskem, osušit, natřít znovu :)
Odpovědět
Mám to stejně. Potřít si stehna deodorantem je dobrá vychytávka, zkoušela jsem to celé léto a pak i na svatbě. Poprvé v životě jsem celé léto odchodila v sukních a šatech, opravdu to funguje :-) A k těm samodržkám - záleží, jaké budeš mít, resp. jestli si koupíš správnou velikost. Někdy jdou vytáhnout až téměř k zadku a to se pak nic nedře. Já můžu doporučit samodržky z Marks and Spencer, měla jsem "bridal" - tělové s bílou krajkou. Je na nich dost tlustý silikonový proužek, takže krásně drží.
Odpovědět
Kam vysoko vytáhneš samodržky dost záleží na zadku - kde Ti začíná :) Ale obecně se tím plocha na oděr hodně eliminuje. Jen varuji a doporučuji samodržky vyzkoušet předem - já se třeba ze silikonového lemu osypávám a mám pak ošklivou vyrážku ve vzorku toho silikonu další týden, proto volím punčochy na podvazky. Tak abys neměla obdobný problém. Problém odírajících se stehen může řešit i antiperspirant - natřít s ním stehna, ty se Ti pak nepotí a tím pádem se neodírají.... A ty bombarďáky bych taky nezavrhovala, vždycky se můžeš večer převléknout do více sexy kalhotek ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem stejný problém a řešila jsem to pudrem na dětskou prdýlku a nebo deodorant ;)
Odpovědět
Spíš než deodorant by ti pomohl antiperspirant - nanést to, ale musíš po na suchou čistou pokožku. Kámoška ještě používala větší náplasti v tělové barvě na ta místa - jen před svatební nocí nezapomeň odlepit :).
Odpovědět
já jsem zkoušela Ondřejovu mast - nebylo to špatné, ale jak se vsákla, dřela se mi stehna znovu. Pak jsem narazila na gelový deodorant - rozetřít na suchou kůži, nechat zaschnout a hotovo. Loni jsem tak odchodila celé léto v sukni i u moře bez odřených stehen, za mě jednoznačně jasná volba na příští léto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lubrikacni gel taky pry super funguje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje zkušenosti: Tuhý antiperspirant je super na pár hodin max (krom toho nátěry je potřeba opakovat a musíte si někam odskočit a rozkročená si mazat stehna). Pudr nepoužívat.... Úleva je jen na chvilku a je s tím mizerná manipulace. Večer mazat sudo krémem, funguje to dobře, ale když chcete nosit šaty třeba týden (viz loňská vedra), kůže se nestíhá regerovat. Co je ale nejlepší řešení - krátké legínky s krajkou... Je to přiléhané, bavlněné, když jsou ukončené krajknou, tak to ani nevypadá blbě, když to někdy vykoukne z pod sukně. Doporučuji to.. já dlouho hledala "delší nohavičky na spodním prádle", abych neměla odřenou horní vnitřní část stehen - tohle je ideál. Prodává bonprix a halens třeba. A lindex dělá jen punčochové krátké kalhoty (také do půli stehen).. Já preferuji bavlnu - saje to pot a celý den se v tom dá fungovat, aniž bych vypadala jako babča s bombarďákama.
Odpovědět
Profilova fotka
jen pro představu obrázek legín v černé http://az392967.vo.msecnd.net/product...
Odpovědět
Mně se to stává jen v největších vedrech a řeším to buď dětským pudrem nebo kalhotkama s delší nohavičkou. Mně se to ve svatební den netýkalo, protože jsme měli chladněji a měla jsem punčocháče, ale asi bych oželela to prádýlko teda a vzala si ty nohavičky, protože pochybuji, že budeš mít čas pudrovat. No a prádýlko si můžeš převléknout těsně před novomanželskou nocí, i když nejpraktičtější rada zde asi je, že většina z nás žádnou novomanželskou noc neměla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zorro4 ta největší vedra byla loni snad pořád.... a já kraťasy v práci mít nemůžu, tak nosím sukně. A vzhledem k tomu, že nám do firmy zavedou klimu až letos (trochu se na to v roce 1998 zapomnělo), tak celý den sedět v v kanclu, kde teploty atakujou 35°C.... to mi ani deo mezi nohama nepomohl :-D Naše svatba k květnu bude spíš na podvlíkačky, když vidím to počasí :-|
Odpovědět
Já natírám deodorantem, ale je pravda, že se za chvíli "ošoupe" a musím mazat znova. Takže pořád v kabelce deodorant a odskakovat si... Silonky mi stejně nikdy moc nepomáhají a dře to i přes silonky. Takže nosím stahovací prádlo. Já vím, že to není nic extra sexy, ale krom toho, že to hrozně pomůže špíčkům, tak se mi nic o sebe nedře. A jelikož jsme nikdy nebyla nositelkou sexy prádla, tak to manželovi nevadí... A na té svatbě-řekla bych, že důležité je, jak se budete cítit vy a né, jak manžel zareaguje o svatební noci na vaše spodní prádlo...pravděpodobně usne dříve, než na něj dojde :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Já našla tuto skvělou vychytávku - http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/... :-)
Odpovědět
Jednoduché řešení...ustřihnout nohy silonek nad kolena a je to...nebo koupit bandaletky, ale má to držáky jak samodrzky. Ale ty silonky mám roky ozkoušené,v létě paráda není nic vidět...nejlepší jsou s trochou lycry, nebo prostě ne ty nejlevnějši za 15 kc od vietnamců, na těch se po několikerém nošení udělají žmolky.
Odpovědět
Profilova fotka
:) sexy stahovačky s nohavičkou pod svatebními šaty už měla nejdna nevěsta ,kterou znám ...nebyla bys první .Pokud se o svatební noci vůbec k nečemu dostanete doporučuju se prostě předtím upravit a převlíct .Jinak pomáhá vrstva dětského pudru ,porádně zapudrovat a rozetřít kosmetickým velkým stetcem doztracena a prípadně opakovat .
Odpovědět
@janka0304 a máš to ozkoušené? drží to? jinak to vypadá hodně zajímavě
Odpovědět
Koupit kvalitní tuhý deodorant (Rexona) a natřít tím, je to jediné, díky čemu můžu chodit celé léto v sukních a stehna se vůbec netřou ;) Opakování natření, tak až po čtyřech hodinách. Asi bych nevolila ustřihnutí silonek a nebo nějaké stahovačky s nohavičkami, to by nevypadalo asi nejlíp.
Odpovědět
Ahoj holky tak jsem zkusila variantu: http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/... koupila jsem si tělovou krajku, sedí absolutně perfektně, v utery večer jsem objednala a dnes dorazili, takže paráda. celý den je mám na sobě a je to skvělé. vřele doporučuju. uvidíme jestli se nevytahají jak dlouho vydrží a co to udělá po prvním vyprání, ale v současné chvíli absolutně nejlepší vychytávka co jsem měla... díky za radu @janka0304
Odpovědět
Profilova fotka
@terrrykkk super, tak to jsem moc ráda, já už mám také objednáno :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
buď dětský zásyp, nebo tuhý deodorant nebo tzv. BANDALETKY - prostě široký krajkový pás kolem nejširší části stehen
Odpovědět
Profilova fotka
já to tedy nemám vyzkoušené, ale kamarádka mi poradila tyčinku proti puchýřům - http://www.compeed.cz/puchyre/compeed... měla jsem problém při běhání v kraťasech a ona to samý a má vyzkoušený, že tohle pomáhá. protože deodorant je sice fajn, ale když jde člověk běhat tak je nevydrží :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?