"Neviditelné" podprdy pro těžká, velká prsa

Profilova fotka
Dizkusí o podprsenkách je tu dost, to ano, ovšem nenašla sem nic, co by se věnovala velkým těžkým prsům. Mé svatební šaty mají velice jednoduchý korzet, který prostě prsa držej nebude, není "podpěrný" . Potřebuji šprndu bez ramínek, bez zad. Napadla mě silikonová, ale ta je pro velká prsa na prd, prej, negativních recenzí je víc než pozitiv. Dále sem našla možnost nalepovací podprsenky. Někdo zkušenosti ? Ve stejné situaci ?
Odpovědět
Ahojda...tu nalepovací jsem měla a musím říct, že teda nic moc :-( mám prsa 80E a nevypadalo to vůbec pěkně :-(
Odpovědět
Profilova fotka
aha :-( to je blbý, tím pádem by mě zajímalo řeší pro velký prsa, jakýkoliv
Odpovědět
obávám, se že taková podprsenka, která by to fakt podepřela a byly bez zad a ramínek neexistuje :(
Odpovědět
Profilova fotka
takže asi radíš nějakou tu korzetovou se sníženými zády, alespoň ?
Odpovědět
@tessie187 asi aspoň to, ale chce to zkusit, nemám s ní zkušenosti
Odpovědět
Profilova fotka
no tak to každopádně, bez zkoušení bych to nekoupila ... neutratím peníze za něco, co nebude mít požadovaný efekt :-)
Odpovědět
@tessie187 těmhle různým nalepovacím, samodržícím atd. nevěřím ani v případě malejch prsou (stačí se totiž třeba trošku zpotit a tyhle samodržící jdou k zemi), natož u velkejch prsou! Ovšem nesouhlasím ani s tvrzením, že prsa nemůže podepřít nic, co nemá ramínka. Ba naopak. Správná podprsenka totiž poskytuje podporu právě na svém obvodu, a NIKOLIV NA RAMÍNKÁCH. Protože co se pak objevuje? Červená odřená bolavá ramena.. Takže pokud je podprsenka správně šitá a hlavně správně vybraná velikost, tak zvládne udržet (push up bych teda ale nečekala :-D) i velký prsa. Pokud si dáma samozřejmě vybere obvod podprsenky, že by se k ní vešel ještě soused, tak tam fakt nelze čekat vůbec nic :-) Já sama jsem koupila korzetovou podprsenku se silikonovým pásem po obvodu a ta drží fest. Na svatbě to teda bylo podpořený ještě tim, že jsem měla skvělej korzet. Ale i tak je ta podprsenka solidní. A to mám nějakých 70H ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju za radu, budu vyhledávat tu co říkáš :-)
Odpovědět
@hannnahs to ano bez ramínek ano, ale bez zad už fakt ne :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs doporučila bys mi nějaký eshop prosím ? :-)
Odpovědět
@anajte no, bez zad už je to opravdu těžký :-) to si myslim, že si opravdu můžou dovolit jen holčiny, co si troufnou jít bez podprsenky.. :-) protože podprsenka bez zad a ramínek už opravdu moc podporu v ničem neposkytne.. :-) @tessie187 no záleží jakou máš velikost, já jsem vesměs byla vždycky spokojená s výběrem na astratexu, leontýně, padnemi.cz (ale to už možná nefunguje) a svoji svatební jsem objednávala na fashion-intimate - konkrétně tuhle http://www.fashion-intimate.cz/PAN-45... Vůbec ty podprsenky Panache jsou hodně dobré, ale taky bohužel dost drahé. Do té bez ramínek mi až tak ale nebylo líto investovat. Hlavně v době, kdy jsem jí sháněla, tak byl vůbec problém najít v Čechách obvod 65/70, natož bez ramínek! Takže de facto jasná volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs supr, děkuju moc
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@tessie187 Ahoj, já jsem dnes byla v Triumphu a koupila si úžasnou podprsenku pro velká prsa... Včera jsem si na netu našla korzetovku od Wonderbry a když jsem ji dnes objevila v obchodě a zkusila jsem si ji, byla jsem velmi zklamaná. Bez zkoušení vážně nemá cenu kupovat, je to velký risk. Ale objevila jsem jinou, která mi padla perfektně a jsem ráda, že jsem konečně sehnala podprsenku, která mi padne. Velký dík patří samozřejmě paní prodavačce, která byla velmi ochotná a ve všem dokázala poradit :-) Takže koupě podprsenky jedině se zkoušením...
Odpovědět
Profilova fotka
@rexela taky sem se rozhodla že přes net ne
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,já kupovala od wonderbra "Wonderbra Ultimate Strapless Lace", mám sice menší prsa, ale při hledání té svojí jsem narazila na tuhle recenzi http://myshoppingjournal.wordpress.co... , slečna má také velká prsa a píše,že je s ní spokojená, že jí drží při všem...a já musím potvrdit, je opravdu dobrá :-)
Odpovědět
Já jsme si objednala na netu nalepovací 85F .... a úplně stračný ... prostě si nalepíš něco na prsa a možná je to drží u sebe, ale nahoře, jako normální podprda vůbec ... nakonec mám od triumfu a naprosto dokonalá ... tělová, bez ramínek a prsa drží stejně jako s ramínkama, perfektně sedí ...
Odpovědět
jo a zkošela jsem i wonderbru, ale byla mi malá a to byla jejich maximální velikost ...
Odpovědět
Profilova fotka
Mám prsa relativně malá - Bčkové košíčky, objednala jsem ty silikonové nalepovací a vůbec to nic nedrželo, takže když to neudrží prsa velikosti B, tak pochybuju, že velikosti větší. Snažím se nějakou dobrou sehnat - nosila bych ji přes léto, aby se mi neopálila ramínka, ale zatím je úspěch nulový :(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já dnes konečně koupila na svá velká, těžká prsa úžasnou podprsenku, která prsa hezky zvedne a podrží. Je to přimo korzetová podprsenks od Wonderbra, nejnovější model. Je sice dražší ale určitě to stoji za to.
Odpovědět
Ahoj, já jsem zkusila objednat tohle http://www.slevomat.cz/sleva/161391-n..., tak jsem na to zvědavá.. Copak o to, kde najít podprdy pro velká prsa, to vím, ale já mám problém v tom, že zas potřebuju obvod 65 a košíček E a to je taky prekérka :-( Držím nám palce, ať na ty svoje holky něco najdem! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Ahoj, promin, ty máš 70H? Ale to nejsi ty na tech fotkách asi vid? Já totiž mám podobnou velikost a nikoho takového nenám, tak jsem se chtěla podívat na nevestu s podobnou velikostí, ale přijde mi, že já mám asi tak třikrát větší... :D Já právě trochu řeším, že se bojím, jak budu v šatech vypadat... Rada bych to videla na nekom jinem. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Ahoj mohla bys mi dát prosím nějaký odkaz na tu podprsenku se silikonovým pásem?
Odpovědět
@laalinaa kdepak, jsem to já :-D jen jsme vybrali správný střih šatů, respektive zdobení korzetu, paní v půjčovně byly moc ochotné poradit, takže to dopadlo naprosto k mé spokojenosti :-) jinak jsem měla na sobě i modely, v kterých jsem vypadala jak kojná první třídy, o tom žádná :-D to oblečení a foto udělá své :-) Já jsem se taky bála ;-) dokonce jsem uvažovala o šití šatů, protože jsem si říkala, že žádné neseženu v půjčovnách, zvlášť po totálním seku s maturitníma šatama, který jsem myslela, že vyhodím už v půlce večera.. Ale určitě se dá najít spousta krásných šatů i pro "obdařenější nevěsty" :-) a pokud jsou v salonu co k čemu, tak tě nenechají jít do nějakých šílených kreací, které by tvojí postavě neslušely ;-) @maizee ahojky, odkaz přímo nevím, ale zkus se v obchodech (ale spíš asi na webu) juknout po značce Panache, všechny jejich bezramínkový podprsenky měly silikonový pásky po obvodu. Doufám, že to teda nezměnily :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky taky doufám ..
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Jasne, budu hezka nevesta s kozama na pupku, po tomhle sni kazda z nas
Odpovědět
Profilova fotka
Kvuli stejnemu duvodu jdes se musela absolutne rozloucit se satama s holyma zadama... Nalepovaci kouzou, a ty neviditelne jakoby vytverovane kosicky jsou jen na prsa tak do Cecka... :(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky sem prave mela vybrane s holyma zadam
Odpovědět
Profilova fotka
a neexistujou podprdy, co by meli stejne jako silikonove raminka treba silikonove zapinani, nebo zapinani vic na boku jeste, ze by ten prouzek ani nebyl skoro videt?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?