Nevěsty s velkým poprsím, měly jste pod šaty podprsenku?

Profilova fotka
:-) ahoj měla jste některa pod svatebnimi šaty podprsenku?
Odpovědět
Urcite mit budu, korzetovou bez raminek...jen abych je mela tak nejak pohromade :-D Mivam to i pod plesove saty.
Odpovědět
Profilova fotka
určitě ano, musím holky udržet na místě. simona007 prosím napiš mi do IP kde si ji koupila a jakou máš velikost
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít podprsenku, i s ramínky, v mé velikosti mi ta bez ramínek přišla taková nějaká.... nedostatečná. A chci se raději cítit v pohodě, než se celou dobu nervovat, kdy mi vylezou prsa...:)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud ji budu mít, tak si ji pod svatební šaty asi vezmu, ale myslím, že bych ji do nich asi nepotřebovala... každopádně sháním, protože ještě před svojí svatbou půjdu svědčit kamarádce a koupila jsem si šaty bez ramínkek, pod které ji prostě potřebuji. Nechtěla jsme objednávat z internetu, ale vypadá to, že mi asi nic jiného nezbyde, protože sehnat korzetovou podprsenku 70E v Plzni bude asi nadlidskej úkol a za svědka jdu už za 6 týdnů :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji hezký podvečer, já jsem měla pod šaty podprsenku - zakoupila jsem si proto se širokými ramínky, abych jí mohla mít. Nedovedu si představit jak by to vypadalo bez ní - nosím 80 G. A jak tak tady čtu, že existují podprsenky pro vnadné ženy, které mají korzetové šaty, to jsem netušila. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mít podprsenku nebudu, protože v mé velikosti ( 85G ) není a navíc když se ty šaty pořádně utáhnou, tak ani podprsenka není potřeba.
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož jsem měla 85H tak jsem měla hodně velký problém sehnat svatební šaty. Nakonec mám šaty z US a tam jsou dámy trošku větší než u nás v ČR tím pádem nemusím mít podprsenku. A jinak na svatební šou ve Vaňkovce jsem narazila na paní která prodává spodní prádlo na všechny velikosti a zdůrazňovala, že na všechny když mě viděla :-D www.simisecret.cz
Odpovědět
Podprsenku 85G by ve specializované prodejně neměl být problém sehnat, jen se musíš vyhýbat triumphům, Hámkám tak podobně. Já asi podprsenku mít budu, bez ní bych se cítila trochu jako nahá :) Já spodní prádlo často nakupuji tady: http://www.moje-pradlo.cz/exkluzivni-..., i když na svatbu bych asi volila kamennou prodejnu, kde se o tebe postarají a třeba ti tam věnují i hodinu času :)
Odpovědět
Ahoj, ja mam 75-80 H-I. Skvele mi padnou prsenky v Timo. Pod saty si ale nic neberu, radeji se do satu poradne usneruji :-) I na sva prsa mam korzetovky bez raminek a kupodivu drzi i kdyz je to hodne velky nezvyk a musim tam prsa poradne urovnat :-) Chce to ale saty takove, aby byl vrsek korzetu vyssi aby h nej prsa tolik nepretekala nebo ke korzetu vzit krajkove bolerko, to to opticky trochu pretluce a zjemni a uz nejsou jen prsa prsa prsa :-) Nebo aspon tak soudim dle fotek, kdyz jsem se videla na zkousce :-)
Odpovědět
Mám 65G, takže na mě se samodržky nedělají. Měla jssem šaty Pronovias bez ramínek, drží naprosto parádně, podprsenka pod ně nebyla vůbec potřeba.
Odpovědět
podprsenka 85H rozhodně sehnatelná je, vím o čem mluvím - nosím ještě mnohem vzácnější 70HH. Já nakupuju už jedině v Caresse, znám i majitelku, která je úžasná a výběrem i přístupem je to nejlepší obchod s prádlem široko daleko (nechají vám podprsenku rezervovanou třeba měsíc, když se nemůžete rozhodnout, mimo jiné). Koukněte schválně sem: http://www.caresse.cz/ A přitom mají pořád normální ceny, podprsenka mezi cca 700-1200, nepamatuju si přesně, ale ne jak Koňarovská, co nejde pod dva a půl tisíce :-P a k otázce, tedy - ano, samozřejmě ji mít budu :D Ať to nějak vypadá ;)
Odpovědět
já mám 60 GG a sehnala jsme bez ramínek. Mám ráda značku Freya, Fanstasie, apod. dělají podprsenky až do I ;-) Když jsem byla v Praze,tak jsem navštívila braexpert.cz, tam mě parádně poradili,přeměřili a od té doby objednávám z jejich webu.
Odpovědět
Článek se načítá
Byla jsem přesvědčena o tom, že je to nutné. Pak jsem viděla foto v šatech S a BEZ a BEZ to bylo rozhodně lepší. Prsa vypadala méně mohutně. Ale musela jsem si to sama zkusit, nevěřila jsem tomu.
Odpovědět
Já byla bez, ale měla jsem šitý korzet na míru, tak mi prsa pěkně podržel. Šaty jsem měla skvěle zašněrované od vizážistky, takže se celý den a noc ani nehly...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem neměla, jelikož by se to pod ně asik ani nehodilo:) a krásně mě šaty podržely:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?