Nalepovací podprsenka

Ahoj, máte někdo zkušenosti s nalepovacími samodržícími podprsenkami? Nechávám si šít šaty a na zádech budu mít jen krajku, takže normální podprsenka by prosvítala a nepřichází v úvahu.. A švadlena mi doporučila tu nalepovací, ale hrozně se bojím, že se mi to během dne odlepí a spadne! Mám menší prsa, takže něco by to chtělo, a bez ničeho jít stejně nechci...
Odpovědět
@katka0721 Já jsem ji použila na plese. U mě to nebylo nic extra, čekala jsem že to bude vypadat líp. Ale pokud máš korzet, tak neměj strach, že se odlepí. Ten ji pěkně podrží :) Mám céčka košíčky a taky ji nakonec asi použiju. Příjde mi, že ta nalepovací dá spíš prsa k sobě a tak je uťápne, ale rozhodně je nenadzvedne :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Já jí mám také a super:) mohu doporučit. Já mám prsa velikosti 00 nic a dělají mi hezký dekolt:) a drží! i ty koupené od větnamců za stovku:)
Odpovědět
Korzet právě nemám, bude to výstřih do véčka.. Jde mi hlavně o to dát těm prsům nějaký tvar a hlavně nemít pocit, že jsem nahá :)
Odpovědět
Profilova fotka
ono záleží jak jí nalepíte a dekolt si vytvarujete:) Doporučuji si jí vzít na den na normální nošení, aby jste si jí vyskoušela, přece jenom je to nějaká guma a ne každý se v ní cítí příjemně:)
Odpovědět
@katka0721 Já jsem si objednala na amazonu a dobrý - hlavně teda drží (toho jsem se trochu bála, že mi zpod šatů v nestřežené chvíli vypadnou "umělá prsa" :-) ). Je pravda, že to prsa moc nenadzvedne, ale dají se trochu zkrotit tak, že se "přilepí" k sobě, takže mají a udrží tvar místo, aby se povisle roztekly po hrudníku. A myslím, že to není moc pro hodně obdařené ženy. Řekla bych tak C maximálně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?