Nalepovací pásky na prsa - máte zkušenosti?

Holky nemáte zkušenost s těmito lepícími páskami, zda budou držet? Mám velikost D a potřebuji sehnat něco, co mi zvedne prsa. https://byebra.cz/product/perfect-cle...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zrovna včéra jsem si je zkoušela, mám ale prsa B a teda držej fest, naopak ta depilace při odstranění nebyla nic moc :-D, bohužel jsem je ale ještě neměla celý den, takže nevím, jak se to třeba chová, když se třeba člověk lehce spotí.
Odpovědět
Hele jen bych ti chtěla říct, že ta cena je NAPROSTO bizarní. Na aliexpresu to koupíš za dolar a nebude tě mrzet, když to nebude držet. Já je dnes taky objednávala, tak zkušenost ještě nemám, ale dost na to sázím :)
Odpovědět
Ano, cena bizardní, ale Déčka fakt držet nebudou :-|
Odpovědět
No právě, zdá se mi ta cena dost vysoká...zkusím ten Alík. Mohla bych tě poprosit o odkaz na ty pásky? Jinak už nevím, co bych zkusila, jedině ještě zkusit do šatů našít podprsenku, jestli by to ty prsa trošku zvedlo... co myslíte?
Odpovědět
Ja mela pred 8 lety z ebaye na maturak podobne, vydrzely mi cca dve hodiny, pak sem je sundavala, a rano jsem mela prsa osypana... ted pouzivam kdyz musim z tezenisu, stoji taky kolem 800 ale vydrzi tak na pet nalepeni, na svatbu jsem si neriskla je vzit abych si drbala prsa kdyby zase nejaka alergicka reakce, :D v salonu mi do satu za 1000 nasily push upku presne na miru a bylo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?