Musím si brát pod korzet svatebních šatů podprsenku?

Profilova fotka
Ahoj holčiny, prosím o radu.Mám trošku dilema jestli si pod korzet vzít podprsenku nebo ne.Jde o to, že mám větší prsa, v salonu mi řekli, že by měla být podprsenka, ale já si myslím, když na sebe nenajdu velikost podprdy, tak by to ten korzet měl podržet, nebo ne?Co si o tom myslíte?
Odpovědět
1
2
ahoj Luci, taky resim tento problem, ale vybrala jsem saty, pod ktere si podprdu brat nebudu a nemusim. Myslim, ze bys mela poslat fotku, jak v satech vypadas, to ti nejlip poradime. Klidne do IP jestli si nechces delat album. Ale i bez fotky muzu poradit toto... co nejvic se v korzetu vyfot, kdyz sedis, kdyz si cuknes, kdyz jakoby tancujes, v predkolnu ...Nesmis mit pocit, ze ti prsa padaji dolu, nebo uplne nejhur vypadavaji z korzetu... pokud mas opravdu velka prsa, tak doporucuji bud hodne pevny korzet - nebo saty/korzet jeste s raminky, za krk... abys mohla mit raminkove pradlo, coz ti prsa udrzi. No a mozna lepsi jak podprda je body. Maji krasne v triumphu. Nebude se ti delat zarez na zadech.
Odpovědět
mam korzet zpevnenej kosticema a nosim ho bez podprsenky. Pripada mi to zbytecny, korzet je vlastne takovy obleceni a pradlo v jednom. Je to tak utazeny pres zebra, ze neni ani sance, aby neco nedrzelo. Stejne bys musela mit podprsenku bez raminek, ktera stejne nic moc neudrzi.. to korzet je v tomhle ohledu mnohem lepsi.
Odpovědět
catf: me se prave zdalo, ze kdyz jsem mela na zkousce podprsenku, ze mi ten korzet nikdy nesedel, protoze jsem mela prsa natvarovany do podprsenky ...
Odpovědět
Podle mě korzet bohatě stačí i s většími prsy, když budeš mít dobrou velikost. Měl by ti držet celou část od boků až pod prsa, takže to automaticky "podrží a vytvaruje" :-N Když jsem si zkoušela můj korzet, přišla mi podprsenka úplně zbytečná a navíc - kdyby mi někde vykoukla, propadla bych se asi hanbou.
Odpovědět
Profilova fotka
terak - díky za radu zkusim to.Fotky zatim nemám, protože bydlím v Brně a salon,kde si půjčuju šatky je v Lanškrouně, ale jedu tam příští pátek 14.3, tak budu mít sebou foťák, tak se vyfotím a konečně nějaké fotky přidám. caft - tak to budu zkoušet poprvé bez podprsenky, ono velikos 80E - někdy i D, to opravdu bez raminek asi neudrží.
Odpovědět
Profilova fotka
asi máte pravdu, pokud to pujde a bude to držet, půjdu bez ní.Hlavně bych asi taky byla nervozní.
Odpovědět
Lucajdak - ja jsem taky z Brna. Proc jsi neobehala neco tady, maji krasne saty... Ja jsem mela 80G, tak trosku vim, jaky je problem s oblecenim. Ted mam 80C a jeste ze tak. Nevesla bych se do zadnych satu. ale neboj, rozdil mezi C a D/E neni tak velky... ja jsem na sobe mela hodne korzetu, ktere utahovaly a velsa jsem se naprosto v pohode. PRsa mi to tak krasne drzi. Saty najdes v pohode. Hlavne si je ale zkus bez podprdy!
Odpovědět
Lucajdak, právě toho se neboj, že "neudrží" - tak ten korzet fakt nefunguje - drží to celé jakoby zespoda - prostě těch 20-30 cm pod prsy je vystužených a ta prsa to vlastně podpírá... trošku jiný princip, než podprsenka, která to drží jen ze stran a shora ;) Fakt zkusit a dopředu se nestresovat.
Odpovědět
Profilova fotka
terak - byla jsem v salonu v Brně, měla jsem na sobě moc krásný šatky, ale budu se vdávat v Litomyšli a Lanškroun je kousek, navíc budu mít dovolenou týden před a týden po.Já totiž pocházím z Litomyšle a mám tam rodinu
Odpovědět
Profilova fotka
claire - díky, nejak jsem trošku nevní, ale pojedu tam toho 14.3 a pak jsem dám fotky a budu ráda když mě pak řeknete.Já mám jedny už rezervovany, když jsem to zkoušela, tak jsem na sobě měla jednu popdrsenku, ale klasickou, tak jsem si říkala, že to bude v pohodě a že ji seženu, ale teď jak nad tím vším přemyšlím, bude to lepší bez toho.
Odpovědět
Profilova fotka
Toto bych přeřadila do sekce svatební oblečení... nebo jak se to jmenuje. Ale k tématu si myslím, toto: Ne.
Odpovědět
lucajdak, ja teda nejsem ani nahodou tak obdarena :-) .. Byla jsem zkouset saty s kolegynii, ktera mela velka prsa a korzet ji krasne vytvaroval prsa i pas.. byla z toho nadsena :-) Jak pise terak, podprsenka s jinym strihem nez korzet by spis vadila, protoze jinak tvaruje.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no jinak korzet funguje na principu: pas co nejvic zuzit - to co je nad pasem vyhnat nahoru, to co je pod pasem vyhnat dolu a zakryt sukni. Ja nejsem zadna nahorni plosina a ani se mi nehly.. a to jsem tam delala pekny kraviny
Odpovědět
Mně se taky nehly :-D Ale držely to nejdůležitější a) na místě a b) tvar. Bez podprdy. Podle mýho je na korzetový šaty potřeba určité rozměry. Na malý prsa je podle mě lepší něco, co dělá žlábek, na velký zas něco, co je zamaskuje nebo zdecentní :-)
Odpovědět
claire - presne tak... ty me vybrane saty tady ma jeste jedna slecna. I kdyz je daleko hubenejsi nez ja, mam pocit ze me ty saty sedi lip prave kvuli tomu, ze mam prsa. Ten korzet ti krasne vytvaruje postavu, udela vosi pas. Kdyz ma korzet nekdo hubeny, pas ma sice krasny, ale ty prsa v tom proste evidentne chybi.
Odpovědět
Terak, ty šaty, co sis vybrala jsou na tvoje tělo fakt hezký. Moje kamarádka se spíše menšíma prsama se bude v červnu vdávat v těch, co jsi nazvala "The Best Of" a to mi pro ni přišlo taky jako šťastná volba - protože to opticky zdůrazňuje poprsí.
Odpovědět
ty co jsou vyfocene jako druhe? No ty jsou nadherne, opravdu krasne, ale jak pises, srdickovy vystrih zduraznuje prsa. A ja potrebuju spis schovat nez zduraznit :-D no a ty saty byly snad padesate zkousene a muzu ti rict, ze na moji postavu sehnat neco, co by vypadalo hezky, to byl des :-( ale jakmile zacne byt teplo, tak zacinam chodit behat na okruh, tak snad do svatby neco zhodim, neco zpevnim a bude to jeste lepsi nez ted
Odpovědět
Myslím tyhle http://www.beremese.cz/album/view.php... - ty jsou prostě vysloveně na malý prsa ;)
Odpovědět
to jo, taky je videt, jak mi nesedly... mam prsa vsude, jen ne v te "osmicce" ktera je na satech naznacena. Ale je zajimave, ze i takove saty delaji na velryby :-D
Odpovědět
terak, taky souhlasim, ze s vyberem jsi udelala dobre, moc ti slusi a jsou fakt elegantni claire, ten korzet mi pripomina takovy ty plavky s oslyma usima.. :-)
Odpovědět
Oni jsou na drobný postavě ale fakt hezký. Prostě si těch prsou všimneš, i když tam pod tím třeba nejsou :-N
Odpovědět
no, co si budeme rikat, na drobny postave jsou krasne vsechny saty ]-( me se treba stihle holky v korzetu teda vubec nelibi, protoze postavu tvarovat nepotrebuji a zbytecne jim to splace prsa. Kazda ta postava ma svoje no... jen ted premyslim, jestli si mam nebo nemam pujcovat zavoj :-|
Odpovědět
Terak: to chce taky vyzkoušet. Já byla přesvědčená, že nikdy... narvali mi ho v salóně na hlavu a bylo rozhodnuto ;) Dokonce sem si ho hodila přes obličej. Prostě nevíš, dokud nezkusíš. Sorry, to už jsme od prsenek daleko :-D
Odpovědět
Profilova fotka
K popdpresnká: já jsem podprdu pod korzetem neměla a nijak mě to v ničem neomezovalo. Ze začátku jsem si říkala, že si aspoň vezmu gelovku, ale tu jsem pak už neměla čas sehnat tak jsem šla na ostro. Šatičky perfektně podrželi :-D K závoji: Já bych se závoje nebála, jen správně zvolit ;-)
Odpovědět
claire: ja prave chci, ale takoy ten jednoduchy a az na zem :-D kdyz uz nnic jineho, schova mi to behem obradu speky na zadech, ktere se trosku rvou z korzetu...
Odpovědět
Ale houby, když budeš běhat, tak do srpna už budou ňáky špeky non-existent! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Toho si nikdo ani nevšimne ;-)
Odpovědět
claire: vidis to je vlastne pravda. No my mame kousek od domu atleticke hriste. Doted jdem ho s uctou obchazela, ale prisla jsem na to, ze je lepsi jit 3x tydne behat treba na hodinu, nez kazdy den po chodniku na 10 minut. Uz se docela tesim protoze pritel slibil, ze bude chodit taky (nahly impuls po te, co mu vcera utekl pes a on ji nestihal chytat :)
Odpovědět
Běhání je super! Mně je teda ňáký hubnutí ukradený, ale říkám si, že ta kondice se mi bude hodit kdykoliv na mě bude útočit nějakej bacil... no nebo váš uteklej pes :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?