Manikúra - pochlubte se!

Děvčata, pochlubte se mi, jaké budete mít nebo jste měly nehty na svatbě. :-) Potřebuju inspiraci. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mě to zajímá :-) ;-)
Odpovědět
@kamilka76 máš už nějakou představu, co by se ti líbilo? :-)
Odpovědět
já se budu teď objednávat, abych si na ty nehty zvykla :) Líbí se mi zatím nejvíc "ombre" manikúra a ty nehty s krajkou, to se mi zdá super, ale nemám krajku na šatech, tak by to asi vypadalo divně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja z estetickych, praktickych duvodu i prani sve zeny budu mit rozhodne sve, jen nejak pekne nevyrazne nalakovane, inspirace barvicek by bodla. :-)
Odpovědět
@morrighan já právě taky nechci gelovky, pokud tedy budu mít v tu dobu pěkně narostlé svoje a nezlomí se mi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@digi94 Jojo, ja hlavne nechci byt nejaka uplne jina bytost na SVEM dulezitem dni, nez v beznem zivote. Nenosim gelovky, styl liceni mam taky za leta vykuteny svuj vlastni, vkus na oblekani i zdobeni taktez, takze jasne, chci to vic extra, chci ten svatebni boom, ale ocat pocat, abych to porad byla ja takova, jakou me lidi - a hlavne ma zena, znaji. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan Gelovky jsem nemela, ale v ramci strachu o zlomeni a hlavne taky, aby se mi obycejnej lak neoloupal driv, nez dojdu k oltari, nechala jsem si svoje nehty potahnou shellackem. Delka i tvar zustaly moje a vypada to prirozene, zadna krec. Co se vzoru týče, tak měl bejt jinej, ale paní to prostě furt nešlo, tak je to hodně zjednodušený, bohužel.
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa Dobry napad, vypadaji hezky a prirozene. Muzu se zeptat, kolik to s tim potazenim stalo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@digi94 mám a už jsem objednaná ke kámošce-krátký gelovky francie nic výrsznýho-svoje nehty mám zničený z práce
Odpovědět
@amazonkaaa Shellac nosím normálně, dělám si ho sama doma, ale jen obyč nalakovaný nehty, vzory neumím a ani se mi moc nelíbí. Ale na ty svatební si sama netroufnu.. Tak snad si do té doby nedodrbu svoje nehty a budu ho moct mít, zdá se mi to lepší, než gelovky...
Odpovědět
Profilova fotka
@morrighan Asi tři stovky před rokem v Písku. V Praze nevím. Asi podle toho ke komu bys šla. Předem ale říkám, že pokud na to nejsi zvyklá, jakože já nebyla, tak to bude trochu divnej pocit. A hlavně si ten lak nech zase pak odstranit u manikerky, ja jsem si to loupala sama a sloupla jsem to i s vrchni vrstvou nehtu :D Moje nehty jsou fakt krásně pevný a už v životě si na to takovouhle blbost napatlat nenechám, ale na tu svatbu toho fakt nelituju :) A tohle jsou moje výtvory v domacim prostredi s normalnim lakem a vlastnima nehtama. Ale spolehej se na to, ze se ti nic nezlomi dve hodiny pred svatbou, ze jo :D
Odpovědět
Jo, nad Shellackem taky přemýšlím... ale nikdy jsem to neměla. Takže se i na Shellack dají dělat ornamenty?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Divím se, že v dnešní době ještě někdo nosí gelovky, je mi to s prominutím úplně odporné (představuji si ty ženské v prostřeno, milion prstenů na rukou, do toho kilometrové nehty a matlají těsto, fuj...), určitě chci něco přirozenějšího, ideálně na své nehty shellack, aby to vydrželo https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/... hodně se mi líbí i matné: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/... a ještě ombre, navíc toto by se mi hodilo k šatům: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/im... ale vše na svých nehtech, žádné umělé drápy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?