Mám si vzít na letní svatbu punčocháče? Máte zkušenost?

Profilova fotka
Holky mam svatbu v srpnu.muze byt vedro.vzit nebo nevzit silonky.myslim samozrejme takove ty samodrzky jak ja jim rikam.ale zda vubec.a nebo to vyresit treba silonkama ve spreji? Mate zkusenost?
Odpovědět
1
2
Myslim, ze zadne silonky nepotrebujes - ja se vdavala taky v srpnu a taky bez silonek ;-) kolikrat kdyz vidim, jak jsou nektere holky schopne si vzit silonky i do bot s otevrenou spici, tak se chytam za hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak.nesnasim silonky do otevrenych bot.a co ten sprej? Funguje to?
Odpovědět
to bohuzel nemam zkusenost - ale pokud budes mit dlouhe saty, tak bych se na sprej vybodla - nejlepsi je prirozene opaleni (rozumne - zadny odstin ebenove drevo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak ono záleží, kde se chceš pohybovat...zda máte třebas svatbu v kostele a v klimatizované restauraci, tak by ti vedro nebylo, naopak ti možná bude v kostele pěkná zima a za punčochy budeš ráda. Taky do kostela jsou určitě vhodné - záleží, jak formálně svatbu berete. Pokud to máte venku, neformální, a ještě někde přes poledne, tak bych se na punčochy vykašlala, vedro ti bude i tak. Do otevřených bot se punčochy neberou, vypadá to otřesně. Punčochy ve spreji jsou jen makeup, který zakryje případné žilky. Já o nich uvažovala, ale jsem strašná bledule a dělají se spíš v tmavších odstínech, na mě by vypadaly trapně - oranžově. Jestli chceš nějak vylepšit nohy, tak jsem dostala tip na Bathina v Sephoře, je to takový nátěr na nohy, dekolt, který dodá lesk a vypadá to pak moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já bych byla taky pro vynechat punčochy, ale potom ty puchýře z těch bot...no to bude něco asi....au au... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ berev Já půjdu taky bez punčoch (svatba v červenci). Puchýřů se nebojím, protože mám saténové boty s látkou i ve špičce, takže se silonkama mi v nich noha klouže, naopak naboso boty drží pevně na noze - puchýř vzniká z tření kůže o botu. Pokud máš kožené botičky, je dobré je rozchodit předem. Pokud umělé, je tu riziko puchejřů veliké. Látkové jsou myslím v pohodě - navíc já mám na nártech gumu, takže podajný materiál. Jinak o těch silonkách ve spreji jsem taky uvažovala, ale vzhledem k tomu, že nechci silonky kvůli vedru, problém to taky neřeší - vím, jak se ve vedru vysráží tělové mléko na povrchu kůže a představa, že mi tečou barevné čůrky potu po nohách není nic moc - viz. trapas Christiny Aguilery. No a zamazat tím půjčené šaty - taky blbý.
Odpovědět
Já půjdu taky bez punčocháčů - jednak mám otevřenou špičku, takže by to vypadalo asi blbě, a za druhý v létě si myslím, že mi beztak bude dost teplo :-) a ty ve spreji - taky bych se bála, že tím umažu půjčené šaty, takže radši ne-e. Puchýře doufám mít nebudu.. nemám skoro žádný podpatek, botky jsou pohodlné látkové, tak snad..
Odpovědět
Profilova fotka
Asi budu mít samodržky, mám boty s uzavřenou špičkou a jsem hodně zimomřivá (teplo mi je až při 25°C a víc) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@zmrz_lina :-D tak to máš dobrej nick. Já zas teploty nad 25°C nesnesu - doufám, že nebude 13.7. moc vedro... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@cobaltino - jj, ale s mou zimomřivostí nesouvisí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no jasně, punšocháče nepotřebuju-svatbu budeme mít v 11 hod a v obřadní síni-hele kdyžtak si nohy natřu trochou makeupu ne? .-))))))))taky takové ty mléka s trochou samoopalovací krému, kdyby mě někdo chtěl tu sukni náhodou zvednout apod .-))))A možná bych tímto pádem volila otevřené boty, co vy na to? Protože v plných bez punčoch to je fakt na puchýře.
Odpovědět
Profilova fotka
já myslim, že se rozhodneš až ten den ráno, až koukneš z okna...i v srpnu dokážou padat trakaře a loňský léto je toho důkazem, takže možná se budou hodit i pěkný vlněný fusekličky od bábrle ;-) Další věc sou boty, nevim jak ty, ale já se v lodičkách naboso vždycky sedřu... 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jo je fakt, že kdybych měla plné boty, taky si asi punčošky vezmu. Ale naštěstí mám otevřené boty, spíše letní, takže se mi k nim stylově ani silonky nehodí. A modlím se, aby nebyla klendra... to bych asi nedala - na otevřené terase hradu...
Odpovědět
Profilova fotka
@cobaltino musíš si obejdnat krásný počasí, to se pak nemusíš bát :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kylli já tomu furt nerozumím, přece když si koupíš dobrou velikost bot, který ti fakt sedí, jak z nich můžeš mít puchýře?
Odpovědět
Profilova fotka
šla jsi někdy naboso v lodičkách? boty se šoupou o kůži (hlavně nové nerozšlápnuté). A pak jsou puchýře-tys to nikdy nezažila? Já pořád .-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@kylli No právě že ne, a kupuji si všechny možné boty, kožené i látkové. Akorát ne boty z napodobeniny kůže - plastové. V botách nejsem naboso jen v zimě. Je pravda, že kůže časem změkne a na začátku je pevnější, ale že by mi to vyloženě zrasovalo kůži do puchýřů? Nevím, podle mě prostě ty boty nemůžou mít dobrou velikost, když tohle udělají (vypomáhala jsem v obuvi kdysi, moje babička vlastní obchod)
Odpovědět
Profilova fotka
hele mě se těhotenstvím trochu zbortila klenba a udělala se mi ostruha na patě a najednou mám o číslo větší boty. Balerínky vůbec nemůžu, protože to mě to bolí, musím mít alespon trochu podpatek nebo klínek. Jasně, kožené botky změknou a pěkně se přizpůsobí noze.
Odpovědět
Profilova fotka
@kylli no to jo, to chápu :-) Já nejsem těhotná a během dne se mi zvětší noha klidně o půl čísla :-N
Odpovědět
Profilova fotka
já se před svatbou chystám na opalovací nástřik. je to super, za 10 minut hotový, na výběr jsou snad 3 ostíny a je to krásná barvička jako od moře, žádný hodiny v solárku a tak. U nás je paní co to dělá za 300,- a je to v průměru tak na 10 dní. Lepší je jít 3 dny před svatbou, den se to nesmí smýt a taky aby to nešpinilo. 3. den je to už super :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kylli no já si určitě punčocháče vezmu, i kdyby bylo vedro, moje nohy se mi v nich líbí 100x víc, a šaty mám krátké, takže mi na to fakt záleží...kdybych měla dlouhý šaty, tak to rozhodně neřeším...akorád musím sehnat plné boty, není nic trapnějšího než silonky v sandálkách :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kylli to vyřeší náplasti compete, neznám nic lepšího proti/na puchýře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yumy ty jo...já jsem taková milovnice bot, že bych spíš silonky přizpůsobila botám než boty silonkám :-)) Zvláště s tím dnešním výběrem svatebních bot v Čr. Když máš krátké šaty, možná by se ti hodil makeup na nohy! Jak silonky, ale přirozenější
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b no já nějaké svatební boty neplanuju,budou toryové nebo růžové mám v plánu je dál nosit:-)nejde ani tak spíše o to opálení ale prostě mi nohy v kvalitních puncochacich přijdou víc sexy,nenávidět každá jizva a zilka;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yumy no však, dyt makeup zakrývá i žilky a jizvy, nebo ne? :-) Já mám černé boty...
Odpovědět
Já jdu rozhodně bez silonek,šaty jsou dlouhý až na zem myslím,že punčochy jsou zbytečné
Odpovědět
Profilova fotka
@kylli taky jsem měla svatbu v srpnu... já jsem je měla a ničemu to nevadilo... ono pak na fotkách to vypadá líp, kor když se odhalujou nožičky... a myslím, že horko v nich nebude... taky můžete mít v létě 20 st. a budeš ráda, že je budeš mít...
Odpovědět
Profilova fotka
a když punčochy, tak bílé nebo tělové?
Odpovědět
@kylli za mě určitě tělové... u většiny nevěst mi přijde, že spíš pak vypadají až moc "mrtvolně", když si vezmou bílé :-N
Odpovědět
@andrejkams Mohu se zeptat na více informací ohledně opalovacího nástřiku? Jestli to potom třeba nezašpiní šaty apod. Děkuju Petra
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?