Má některá z vás jinou barvu spodního prádla než bílou?

Zdravím nevěsty :-) Chtěla jsem se vás zeptat, která z vás má jinou barvu prádla než bílou? Mělo by být prádlo bílé? Uvažovala jsem i o jiné barvě (světlounká pastelová růžová, béžová, champagne, světle žlutá), ale nevím, jestli se to hodí. Děkuji :)
Odpovědět
I když jsem měla bílé šaty, tak jsem nechtěla klasické bílé spodní prádlo. Myslím, že je jen na tobě, jaké si vezmeš. Jen si dej pozor, aby neprokvítalo pod šaty, ale to se u svatebních šatů nestává...Já zvolila nakonec barvu capuccina a mělo i obrovský úspěch u ženicha:-)
Odpovědět
Já měla champagne...
Odpovědět
Profilova fotka
@kayh Že si s tím děláš starosti - ženich s vysokou pravděpodobností nebude uvažovat nad sladěním tvého prádla s šaty nebo obecnou tradicí. Prostě si vezmi to, v čem se budeš cítit a vypadat skvěle - myslím, že žádná pověra o fialových kalhotkách nosících smůlu v manželství neexistuje ;)
Odpovědět
@lissette :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kayh tak pokud nebudeš mít podprdu, kterou bych asi volila nějakou neutrální, béžovou nebo tak. Tak je to asi uplne jedno ne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně si taky myslím, že na barvě spodního prádla opravdu nezáleží. Obzvlášť v dnešní době, když i barva svatebních šatů může být všelijaká ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to úplně jedno, já měla sice barevné svatební šaty, ale kalhotky jsem měla klasicky bílé a podrpdu tělovou. Vem si to, v čem se budeš cítít příjemně :-)
Odpovědět
Já přemýšlela i o barevných punčochách, nemátě některá zkušenosti nebo neviděly jste to někde??
Odpovědět
Profilova fotka
Na barvě spodního prádla fakt nezáleží,to vážně nemusíte mít sladěné do barvy,jde o pocit,aby ses cítila dobře
Odpovědět
Profilova fotka
@makesska jop barevné punčochy tu někde v albu byly, ale nevzpomenusi kde :-(
Odpovědět
Profilova fotka
je to fakt jedno, hlavně aby ses cítila dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dala bych tu můj postřeh..., hlavně ně kontrast bílá a nějaká tmavá, když vidím někoho, kdo má např. bílé tričko a pod tím černou nebo červenou podprsenku, tak šílím, vypadá to strašně, mysli na to, že i ze svatebních šatů Ti může prádlo vykouknout....a volila bych barvu prádla stejnou jako svatební šaty.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
@makesska barevné punčochy měla @kaprik23
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla kalhotky s fialovýma srdíčkama, obyčejné bavlněné, žádný sexy střih. Absolutně jsem si nedělala hlavu, jestli to s něčím ladí. Důležité bylo, že byly od maminky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
barvu kalhotek řešit nebudu, pro mě bude podstatný, aby byly opravdu pohodlný
Odpovědět
souhlasím s tessie187 hlavně aby byly pohodlný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám tělovou podprsenku a ještě nevím, co kalhotky, jestli si koupím nové taky tělově nebo použiju něco ze zásob, ale to asi budou barevný nebo s obrázkem:-D
Odpovědět
Profilova fotka
nikdy jsem nebyla na kraječky... já mám samé obrázkové a k valentýnu jsem dostala zelené se srdíčky a prý si je mám vzít pod šaty povídal mi můj drahý, že si to zkontroluje =)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mela pradlo v telove barve, tak aby nesvitilo pod saty a to je jedine, co by sis mela ohlidat. Pozor na vycuhujici raminka nebo vyraznou krajku. Takze si to hlavne vyzkousej a vyber dopredu, jinak muzes mit problem v den D, coz neni zadouci. A je potom jeste otazka, jestli se budes treba vecer prevlekat, to poto, muzes zase zvolit uplne jine pradlo :-)
Odpovědět
Já mám dvě varianty...buďto smetanové nebo světlounce zelenkavé jako šaty :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?