Korzetová podprsenka na velmi malá prsa

Holky, nemáte některá tip na korzetovou velmi vyztuženou podprsenku bez ramínek? Potřebuji do svatebních šatů a bojím se, aby mi furt nepadala. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám z Tenezis.. skvěle drží, je olemovaná silikonovým páskem, takže dobře přilne. ale to mají asi všechny tyto podprsenky. navíc ty šaty (pokud máš korzetové) tě tak stáhnou, že bych se nebála, že bude padat.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@leniii Jestli jste z Brna zaskočte do Madam Podprsenky, mají skladem i Ultimate Strapless od Wonderbry, ta je hodně chválená.
Odpovědět
Profilova fotka
nebo ještě je možnost mít šaty, které už vyztužení mají, vypadají hezky přirozeně, řekla bych, že líp než když má člověk push-upku.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju tuhle od Victoria´s https://www.victoriassecret.com//bras... (bílou nebo tělovou). Já mám tělovou a jsem s ní naprosto spokojená. Udělá objem i u těch, které nemají prakticky žádná prsa (zvětší o dvě čísla). Navíc skvěle drží. Dá se objednat z oficiálních stránek do Čech nebo koupit na ebay nebo se dá sehnat i na netu z ČR, ale je to tu pochopitelně většinou předražené.
Odpovědět
@niccollle a vy máte přímo z usa? dá se tomu věřit na ebay že přijde to samé? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jich mám doma víc, zkusila jsem objednat přímo z oficiálních stránek (když nikde jinde nebyla moje velikost) a bylo to v pohodě, taky jsem zkoušela objednat z ebay a naprosto bez problémů, přišla ta samá podprsenka. Občas to někdo nabízí na vinted, mimibazaru nebo v e-shopech, takže spíš zkusit zapátrat, odkud se to nejvíc vyplatí. :-)
Odpovědět
super děkuju za typ :)
Odpovědět
Ahoj, pár let mám černou podprsenku Lunu Miracle, perfektně drží a je ušitá i s prsama, které mi příroda nenadělila. Teď jsem si ji pořídila i v tělové barvě pod svatební šaty. Není zrovna levná, ale můžu ji stoprocentně věřit.
Odpovědět
doporučuji od lormar podprsenku double extra. Krásně prsa zvedne a drží a je i cenově dostupná.
Odpovědět
Profilova fotka
taky doporučuji lormar double extra, zvětší prsa až o dvě čísla, opravdu v ní prsa vypadají dokonale ;-) byla jsem mile překvapena, pro malá prsa ideální podprsenka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky a měly jste podprsenku lormar i pod korzetovými šaty bez ramínek?
Odpovědět
Ahoj holky chtěla bych taky sehnat podprsenku lormar double extra, nevíte jestli je možnost někde v praze jí koupit. Chtěla bych si jí dříve vyzkoušet než jí koupím přes net. Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám Lormar Palladium, tu double a sedí pěkně. Jen ji ještě musím zkusit pod šaty, abych věděla, jestli neklouže a nikde netrčí. Uvidíme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?