Korzetová podprsenka, která "udělá" prsa. Máte tip?

Profilova fotka
Milé nevěsty nemáte prosím tip na korzetovou podprsenku, která bude fest vycpaná? (na ceně nezáleží). Děkuju předem za tipy 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám z intimissimi. Prsa víc nemám než mám a s tou podprdou v šatech pecka. Mám jí vyfocenou v albu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já pořád sháněla a sháněla, také nemám prsa, tak jsem měla docela problém :-D No a nakonec jsem jí úplně náhodně našla v CAčku za 500,- :-) má ty rovné kostice dolů, takže drží a nepadá...a vycpaná je vážně fest :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji Luna Miracle. Je to korzetová podprsenka. Podle mě název hrozný :-) ale mají na to údajně i patent a je úžasná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se podařilo sehnat obyčejnou podprdu u vietnamců za 59 Kč :D Vycpané je dělají dost, tak jsem si našla ve velikosti 70/A která mě bude pevně držet a nesklouzne a šaty už si poradí se zbytkem :)
Odpovědět
Mám stejný problém, ale již vyřešený - Lormar, Double extra - zvětšuje o 2 čísla, mám ji v albu a fakt super drží.
Odpovědět
victorias secret je na to super, perfektně sedí a vypadá to přirozeně. škoda, že tady v čr není oficiální dodavatel, nebo o tom alespoň nevím
Odpovědět
Já jsem si kupovala na internetu podprsenku Sielei - 1580 - http://www.leontyna.cz/podprsenka-sie... a stojí cca 400,-CZK. Většina korzetových podprsenek mi dělala z prsou ,,placky", ale tato mi sedí parádně, hezky drží prsa a neklouže po kůži!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?