Kde si nechat ušít spodní prádlo na míru?

Ahoj, mate nektera osvedceny tip, kde vam usiji spodni pradlo na miru? Bojuji se svymi vnadami a podprsenka bez raminek na mne nejspise neexistuje, korzetove spodni pradlo taky nic:( A v satech bez podprsenky se nebudu citit i kdyby mne sebevic sesnerovali:)
Odpovědět
Doporučuji zajít sem: http://www.pradlo-angel.cz/. Nevím jakou máš velikost, ale maminka má opravdu velká prsa a nakupuje tam už několik let. Na moji svatbu si tam kupovala korzetové spodní prádlo, běžně tam nakupuje i podprsenky (už několik let).
Odpovědět
Profilova fotka
Ve Frýdku Místku jsem znala paní Filipovou firma IVETT tel.0737120820 ale nevím jestli už nemá jiné číslo je to už delší dobu co jsem si u ní nechala šít plavky
Odpovědět
@modehnalova no momentalne nosim velikost 75I...vidim, ze maji Prima Donnu, tu prave nosim, ale je to klasicka podprsenka. Sehnat neco v me velikosti, aby to bylo pevne, sedelo to a jeste slo pod me svatebni saty je asi nadlidsky ukol...prave proto si rikam, jestli neco usit nebude vyhodnejsi @salonvanessa dekuji, mrknu se na to
Odpovědět
Ahoj, už jsem někde v diskuzi psala, že já nakupuji už spoustu let prádlo od Style Lila - šijí přímo na míru a navíc mají obrovský výběr materiálů, dřív jsem si myslela, že největší problém je sehnat mojí velikost, tady ne, tady je největší problém vybrat barvu 8-) navíc moc příjemná obsluha. Jen záleží na tom odkud jsi - mají obchod v Brně a v Táboře, ale zkus si na facebooku najít číslo (mají tam normálně stránky pod názvem style lila) a třeba se nějak domluvíte :)
Odpovědět
@luci_e dik moc za tip, uz se na to divam:) Bydlim momentalne v zahranici, ale Brno je asi nejblize...nebo aspon pres nej jezdime domu:) Muzu se zeptat jak dlouho trva usiti podprsenky? Budu v CR zhruba mesic, tak ze bych to vyzkousela...
Odpovědět
@kapacita většinou mi slečna říká 3 týdny, ale minulý rok jsem jela na last minute na dovču a udělali mi plavky express, takže je to asi o domluvě-snaží se vyjít vstříc, když na to chvátáš..A zálěží asi i na tom jestli je třeba před Vánoci nebo během "plavkové sezóny". Ale určitě měsíc je dost času a pak ti to i určitě kamkoliv pošlou - doporučovala jsem to kamarádce, která není z Brna a vím, že jí to pak posílali domů ;-)
Odpovědět
Ještě si vzpomínám, že té kamarádce slečna říkala, že při první objednávce to není dobré nechávat na poslední chvíli, když to máš na nějakou konkrétní příležitost, aby byl čas případně pak ještě doladit nějaké drobnosti...a je super, že když už si u nich jednou objednáš, tak pak můžeš i po telefonu nebo přes internet, že už nemusíš zkoušet žádné velikosti a oni už ví co příště šít :) 8-)
Odpovědět
@luci_e takze tam staci jit jen jednou, vezmou miry a je to? Uz neni zadna zkouska, jestli to opravdu sedne a tak? To by bylo uplne v pohode...jen se bojim, at to opravdu skvele sedne..
Odpovědět
Jojo jen jednou, vyzkoušíš si velikost a střih, naměří ti správnou velikost obvodu - mají toho spoustu i na skladu přímo na prodej, kdyby ti něco sedlo hned a chtěla sis to odnést a nebo se podle toho vyzkouší a ušíjí ti to z čeho chceš..neboj není to jako že by ti změřili prsa a pak něco ušili :-D Při vyzvedávání je možné ještě doladit, kdyby někde něco nebylo uplně ono, ale všem co jsem tam poslala to sedlo na poprvé jak ulité..přeji hlavně rychlé rozhodování při výběru materiálu a věřím že budeš taky spokojená :)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji tady: http://www.oblecenisportovni.com/ anebo ještě tady: http://www.trikoty.net/. šiji všechno, velice příjemná paní Fidlerová, jsou z Brna.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?