Je nutný podvazek?

Ahoj holky, myslíte, že je podvazek nutný? K čemu je dobrý? Nějak se mi do něj nechce, nemám zrovna nohy modelky :-)
Odpovědět
@kokca No jistě, bez něj by svatba ani nemohla proběhnout. Bez podvazku tě nikde neoddají. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D ja jej mela nachystany a uspesne zapomnela v tom chaosu v den D.. nijak mi teda nechybel a aspon mi nedelal bouli pod (uzkymi) saty ;-) a predstava, ze by mi ho partner pred hosty sundaval zuby nebo podobne silenosti rozhodne neni v mem ani jeho stylu, takze zadna skoda..
Odpovědět
@kokca nutná je jenom občanka a svědci...
Odpovědět
ja mela a kdyz jsem vykrocila k podpisu tak mi spadl az na kotnik:) znovu uz bych si ho nevzala:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kokca ahoj, nie nie je nutný, nebudem ho mať, minulý rok som bola na 3 svadbách a žiadna nevesta podväzok nemala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechci, mám silnější stehna a když si představím, že se mi o ně šoupe podvazek - děkuji, nechcu... A stejně jako psala Reys, tak bych se rozhodně nevyžívala v tom, že mi ho bude ženich stahovat zubama přede všema. Takže v klídu a není nutný ;)
Odpovědět
Díky všem za názory, budu tedy nepodvázaná :-)
Odpovědět
Já podvazek taky mít nebudu.. Moje nohy totiž taky nejsou zrovna jako ze žurnálu a nepotřebuju, aby mi na ně někdo koukal :-D
Odpovědět
Je dobrý k legraci a k vydražení. :D
Odpovědět
@curdibilka Já miluji tady ty otázky, zda je něco "nutné" :-D Přesně mám taky vždy chuť psát, že ano, že jinak se neoddává (bez podvazku, bez závoje atd.). @kokca A k otázce: nutný samozřejmě není. Já ho mít budu, ale ne proto, aby mi ho strhával zubama, ale jen pro ten pocit :-) Ženich bude vědět, že ho tam mám, já to taky budu vědět a večer se budeme těšit, až ze sebe sundám šaty a zůstanu před ním jen ve spodním prádle a podvazku ;-) Prostě se tak budu cítit jako nevěsta, ale to je jen můj pocit a každý to má jinak, takže dělej, jak chceš ty a ne jak to mají ostatní ;-)
Odpovědět
@simone5 Včera jsme měla takovou drzejší náladu, tak sjem odpověděla po svém. :D Jinak jsem podvazek měla jen pro tu tradici - manžel mi ho taky zubama nerval z nohy. :)
Odpovědět
@curdibilka přesně tak, já ho mít budu pro štěstí, ne proto, aby mi byl zubama sundaván
Odpovědět
Článek se načítá
Já jsem tuto diskuzi založila tak nějak z recese, je mi jasné, že mě bez něj nikde neoddají :-D Na druhou stranu mě zajímalo, jaké máte důvody k tomu ho mít či nemít, teď už to vím.. :-)
Odpovědět
Já jsem podvazek neměla. Jednak jsem už měla s podvazky zkušenost z tanečních, takže jsem věděla, že mi bude spíš vadit a překážet, a jednak jsem při prohlížení fotek tady zjistila, že se mi nelíbí fotky, kdy nevěsta vyhrnuje sukni a ukazuje podvazek, nebo jí ho ženich sundává zuby... nejde mi dohromady fakt, že se nevěsta snaží být za princeznu, ale pak zcela neprinceznovsky ukazuje kdeco pod sukní... :-D ale to je asi věc individuálního názoru, samozřejmě nijak nekritizuju holky, co to tak mají, prostě to každý vidí jinak... Každopádně jsem řekla, že si na veřejnosti rozhodně sukni vyhrnovat nebudu, a ženich mě naštěstí podpořil (taky na tyhle tradice moc není)
Odpovědět
Měla jsem ho jako "něco modrého" a taky jako "něco darovaného" Rozhodně nemám nohy modelky, ale i tak jsem si ho nechala z recese sundat zubama manželem, zajímalo to našeho syna a vznikla při tom náááááádherná fotka :-D ta situace všechny pobavila :-D A taky pak manžel házel podvazek mezi svobodné muže, kdo z nich se bude první ženit (pak jsem já házela kyticí).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?