Jakou jste měly podprsenku na svatbě?

Profilova fotka
já bych chtěla nějakou která fakt drží, když bude bez ramínek a nesjede a hlavně která udělá prsa :-D víte o nějaké takové suprové?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
No já neměla žádnou, protože každá byla vidět na zádech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kessa nj ale ty máš prsa :-D já nechci být plochá! :-D
Odpovědět
já teď ještě hubnu (22 kg za mnou, 12 předemnou), ale tak v březnu si půjdu koupit nějakou pořádnou do Le Chaton. Mám velká prsa, která prostě potřebují podepřít.
Odpovědět
Profilova fotka
Korzetovou, se silikonovými proužky, bez ramínek, nic spešl. Že by sjela jsem se nebála, šaty byly dost utažené na to, aby ji případně udržely.
Odpovědět
@radulka57 Měla jsem kvalitní gelovku s odpáranými ramínky přišitou (přichycenou na několika místech) přímo do šatů, aby nemohla nežádoucím způsobem vykouknout. Kupovala jsem ji v Praze v obchodním domě Debenhams, kde mají velký výběr bílých podprsenek. :-) Špatné nemají ani v Marks and Spencer dle mých zkušeností (jednu mám teď objednanou u Ježíška). Dle mé zkušenosti klasické podprsenky bez ramínek větší prsa neudělají, pokud toto je Tvým cílem.
Odpovědět
Já jsem si nedávno koupila podprsenku v H&M, ale ještě jsem ji nezkoušela se zamluvenými šaty - taky se bojím, aby někde nevykukovala. Je dost vyztužená, prsa a dekolt mi dělá skoro víc než bych chtěla. Silikonové proužky bohužel nemá - není zamýšlena jako korzetová, ale mně sedí a drží lépe než jiné, co jsem zkoušela. Dokonce ramínka nejsou odepínací - pokud bude pasovat ke svatebním šatům, tak je odpářu. Jinak možná by pro tvůj účel nemusela být špatná tato od Lormaru: http://www.formedouble.com/ Zkoušela jsem tu vlevo - Double Extra. Dekolt mi dělala pěkný, ale jinak to vypadalo na mně divně - košíčky dělaly takové podivné boule. Ale někomu jinému může třeba sedět skvěle...
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem žádnou neměla,bylo mi to tak pohodlnější,navíc jsme měli vedro,tak bych se ještě zpotila a to mi nedělá dobře
Odpovědět
Profilova fotka
zadnou
Odpovědět
@radulka57 Já žádnou nepotřebuji. Mám ji všitou uvnitř šatů (ne zevnitř korzetu, ale přímo v šatech). Nechávám si tak šít i plesové šaty a je to příjemnější, než mít podprsenku zvlášť. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@houkacka i mě to čeká a vůbec se na to netěším,protože to semnou nebude k vydržení a nejsem si jistá,jak dalece to zvládnu.20kg bych totiž potřebovala zhubnout určitě.Jak si to zvládla?
Odpovědět
poporodní stres ze začátku, ale teď už tvrdě makám. Každý den cvičím s Jillian Micheals (30 days sherd program), vynechala jsem sladké a tučné a zařadila víc bílovin a zeleniny. No ale je to boj. Do vánoc chci pokořit 70 kg a to mi ještě 2 kila chybí, ale to dám i kdybych neměla jíst nic :-D Chce to fakt odhodlání a to já mám, jako nikdy v životě. Ta svatba je největší motivátor, jaký jsem si mohla přát.
Odpovědět
@jennyexx hm, ale to do šatů z půjčovny asi nepůjde, že? To je škoda, jinak je to dobrý nápad.
Odpovědět
Článek se načítá
@houkacka Tam akorát dovnitř jsou schopni přichytit normální podprsenku, že si přineseš svoji, která ti nejlépe sedne a mohou ti ji do šatů přichytit (na pár místech jí přišijou k šatům. Určitě doporučuji alespoň toto, protože tak máš jistotu, že podprsenka z korzetu nepoleze. :-) Jinak dovnitř korzetu ne-e, ten by museli prvně rozpárat. :-)
Odpovědět
výborný tip, děkuju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57 no ¨zas tak moc prsa nemám :-D Když zvolíš dobré šaty, tak to taky pomůže..já sem si ten vršek šatů vybrala právě protože dělal krásnej dekolt :-D
Odpovědět
dobry den, u nas mame v ponuke italskou znacku Penrose, ktera sa specializuje na svatebni spodni pradlo. resi nejen problem s formovanim postavy ale take i vystrihy satu na zadech...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@radulka57 Uz to mas za par, tak mozna jsi uz sehnala, ale kdyby nahodou, tak ja sehnala dobre drzici podprsenku na netu, ktera pekne sedi-mam ji v albu. Nerikam, ze by delala velka prsa-sama moc nemam do ni co dat :), ale sedi pekne, drzi a pod trikem dela pekny tvar. Pod saty jsem ji zatim nemela moznost vyzkouset, ale nebojim se toho. :)
Odpovědět
@houkacka Ahojky, jsem tu prvně na těchto stránkách.Píšeš,že máš 22kg dole, neskutečný :-) já se snažím shodit a povedlo se jen 5 kg. Můžu se zeptat? To shazuješ sama nebo sis nechala napsat nějaký dietní plán u nějakého specialisty? dík za opověď :-)
Odpovědět
@misutkakosutka ahoj, no něco šlo samo po porodu, ale jen pár a zbytek jsem prostě omezila sladký a tučný a denně cvičím s Jillian Michaels. Ta úplně změnila můj život. Už mi chybí jen 4 kila do kolonky normální váha z kategorie nadváha a 8 kilo abych byla spokojená.
Odpovědět
na svatbě žádnou ;-) šaty byly tak perfektně ušité, že seděly a dělaly hezký tvar i bez podprdy... zkoušela jsem teda ještě gelové vycpávky, ale nějak jsem se v nich necítila, takže nakonec s náma na svatbu nejely :D :D teď řeším podprdu do společenských šatů kamarádce na svatbu, asi vyrazím do Marks Spencer, tam mi sedí dobře, cena tak akorát a prostě mám tu značku ráda :)
Odpovědět
@radulka57 zadnou a to mam vel. 85D/E. saty drzely perfektne.
Odpovědět
Žádnou, měla jsem šaty Maggie Sottero a ty drží jako luteránská víra
Odpovědět
Profilova fotka
No holky, chci se zeptat. Takovou tu silikonovou neviditelnou podprdu -??? Jak funguje ? Drží i těžší prsa ? Mám totiž celkem jednoduchý korzet na šatech, není "podpěrný", tudíž nějakou bez ramínek a zadního zapínání budu potřebovat
Odpovědět
Profilova fotka
já měla korzetovou Leilieve 801, šaty jsem měla od Maggie Sottero, držely opravdu jako luteránská víra, ale já do nich potřebovala ta prsa a Leilieve mi je udělala:-) A perfektně drží i pod halenkou bez ramínek:-) JO a mají k ní i prďácké kalhotky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě nějaká rada pro velký těžký prsa, kterou jsou potřeba nadzvednout :-D ale bez ramínek, bez zadního zapínání ... jsou jakýsi nalepovací, prodávají se po více párech , tohlecto http://www.produktshop.cz/www-produkt... ... má někdo zkušenost ?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky, a můžete mi poradit jak to vykoumat se spodním prádlem (s podprsenkou), když mám korzetové šaty z půjčovny a do toho kojím? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
http://podprsenky.heureka.cz/leilieve... Tuhle a žádnou jinou :-) krásně padne a příjemně se nosí, že je překrásná o tom už ani nemluvím :-)
Odpovědět
@kety86 bez ramínek a uplně v klidu si tam dáš polštářky...já používám od chicco, velké balení stojí 199kč, malé 99kč v hračkařství bambule je mají...jsou nejlepší jaké znám...neprotečou, i když já ten problém nemívám,...
Odpovědět
Profilova fotka
@tessie187 někde jsem četla, že jsou z toho vyrážky, tak nevím,.. taky jsem o tom přemýšlela, ale tohle mi odradilo
Odpovědět
Profilova fotka
@houkacka jak se Ti povedlo hubnutí???
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?