Jaké spodní prádlo-podprsenku zvolit pod svatební šaty?

Profilova fotka
Ahojte holky, chtěla bych se zeptat: Jaké spodní pádlo - podprsenku zvolit pod svatební šaty v případě, že příroda moc nenadělila? Děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi na satech, jak jinak :) Pokud budes mit klasicke s korzetove, tak push-upku bez raminek. Nekde i do korzetu vsivaji vycpavky nebo si muzes poridit "umela prsa" - jsou to takove jakoby silikonove vycpavky, co das do korzetu a zase ti to prsa trochu zvedne. Ale jak uz jsem rekla, fakt zalezi na satech, bez toho tezko radit ...
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem potrebovala vyplnit saty, tak jsem si pred svatbou poridila podprsenku Lormar Double Extra a super! Na svatbe jsem pro jistotu mela i raminka, ale jinak ji nosim bez raminek a drzi skvele.
Odpovědět
No já plánuju takový ty babičkovský kalhotky :) koupila jsem si jedny v butiku za 500 kč, ale holky, ty tedy tvarujou :-) ani mi primárně tolik nešlo o tvarování, protože pod tou sukní se to schová, ale spíš o pohodlí. osobně nejsem zastánkyní tang, krajek apod., spíš elegantní praktické prádlo (nemyslím tím obří kalhotky a tunu spodniček, jen prostě normální kalhotky, nejčastěji tělové, bílé, černé barvy, a to samé podprsenky), a tak jsem chtěla něco, co perfektně drží a nebudu si to muset upravovat. no a na večer (svatební noc) mám něco jiného, ale v tom se mi nechce být celý den, hlavně si i myslím, že člověk se i párkrát zapotí, a po celodenním nošení (skoro 24 h.) mi to nepřijde moc "sexy" :-) no a podprsenku mám bez ramínek tělovou barvu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?