Jak se nosí podvazkový pás, punčochy a ještě svatební podvazek???

Ahoj, nemám žádné zkušenosti s podvazky, ale uvažuji o tom, že bych mohla drahého překvapit a mít je pod svatebními šaty. Chci být krásné něžná nevěsta, ale taky chci být sexy (tady vědět, co mám pod šaty a co spatří večer můj drahý) Nejde mi do hlavy ale jedna věc. Tady na beremku čtu o tom, že by nevěsta měla mít svatební podvazek. Sice se mi to původně moc nezamlouvalo, ale drahý se nenápadně vyptával, tak jsem o tom začala uvažovat a nějakou představu už mám. Kdybych si ale chtěla vzít punčochy a podvazkový pás, tak by to asi nešlo s tím svatebním, ne? Tedy nedokážu si to představit ani se damodržícíma punčochama, které ale stejně nemám moc ráda. Já vím, že se asi ptám blbě, ale fakt jsem z toho teď zmatená :-D
Odpovědět
Prostě si vezmete podvazkový pás, spodní kalhotky, připnete samodržící punčošky a na jedno stehno navléknete svatební podvazek (bývá krajkový s modrou stuhou, ale není to dogma).
Odpovědět
No to ano, ale nedokážu si představit, jak to vypadá :-D Opravdu se to tak nosí všechno dohromady?
Odpovědět
Profilova fotka
mně se to líbí, je to sexy
Odpovědět
Profilova fotka
jo takhle, komplet punčochy, podvazkový pás ... + podvazek .....rušit se to nebude, z toho nestresuj
Odpovědět
@elineckaaa Vždyť se to neruší, tady je to vše komplet, jen mi přijde praktičtější mít nejdřív podvazkový pás a pak kalhotky. Pro svatební noc... http://www.perfektnipradlo.cz/Korzety...
Odpovědět
Aha, tak to vypadá luxusně :-) Vzhledem k tomu, že tady nevěsty řeší většinou punčochy s krajkou nahoře, tak jsem ani netušila, že existují takovéhle hladké. Moc děkuji za objasnění i za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aurinko Pro svatební noc mi přijde praktičtější dát si nejdřív sprchu :D :D :D , takže bych to pod šaty až tak neřešila
Odpovědět
Profilova fotka
@jipe :-D Naprostý souhlas! Nepřijde mi zrovna erotické hupnout po celém tom dni ze šatů rovnou do postele.
Odpovědět
@jipe Záleží na intenzitě chuti těch dvou. Mně se celkem líbí si vzájemně pomoc z oblečení. Slečna řešila tu kombinaci, tak jsem dala návrh.
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně si mi tu otázku vzala z pusy :) Jsem o tom taky uvažovala. Ale asi si prostě jen vemu samodržíci punčochy a ten podvazek, žádny podvazkový pás, zdá se mi to trochu zbytečné.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj, taky řeším tuhle otázku a abych pravdu řekla, tak pořád nevím :D Podvazkový pás vypadá moc hezky (i mému budoucímu by se to určitě líbilo :) ) ale nepřekáží to nějak při zábavě (neškrtí, nezavází)? A jak je to s focením? Nechtěla bych aby (i jen fotograf) podvazkový pás (myslím ty šňůrečky co drží punčochy) zahlédl při focení podvazku (toho modrého kolem nohy). Nebo se pak takové fotky vůbec nedělají? Uff, to bylo vyčerpávající vysvětlení toho co mám na mysli :D :D Děkuju :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, já taky budu mít samodržící punčochy a jen jako pro tradici svatební podvazek. Hlavně k samodržícím punčochám nepotřebuješ pás, takže pokud ho chceš pouze pro překvapení budoucího manžela tak si pás vezmi až doma po svatbě :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ja puncosky mit nebudu :-) nenosim to a ani se mi to pak s tim modrym podvazkem nelibi,nehlede na to jestli bude v den nasi svatby teplo,nechci se parit v puncoskach :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mne trochu prekombinovano do neprakticnosti. Nedovedu si predstavit jeste podvazkovej pas pod saty teda ani jak to bude vypadat, bud bych volila to nebo to
Odpovědět
Však ja mam na mysli pouze podvazkovy pas, ma sestra ho pak na svatbe jakoby drazili a uzili si u toho hodne srandy, nehlede nato ze to vydrazili za dobrou cenu, ale to bylo spise jen tak symbolicky, je jasny kdo by se taky chtel potit v puncochach.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?