Gelová push-up podprsenka Lormar Double

Profilova fotka
Holky máte někdo zkušenost s gelovou podprsenkou Lormar Double ? měla jste ji nebo budete ji mít některá pod šaty? děkuji za názory :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@markynkamajky ja si na svatbu koupila Lormar Double Extra, abych vyplnila saty, a podprsenka je fakt super! Dost me prekvapil pohled do zrcadla :-D doma jsem ji zkousela nosit bez raminek a drzela skvele, na svatbu jsem ale pro jistotu raminka mela. Po svatbe jsem si pak jeste objednala Lormar Double Gloss, nebo tak nejak. Ta ma na zadech silikonovy pas a taky drzi pekne.
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca já zrovna teď narazila na netu na tu gloss a ta mě teda zaujala nejvíc právě kvůli tomu silikonovýmu pásu a ten pás je odepínací? Drží to vůbec bez toho pásu? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky ted si nejsem jista, jestli se ten pas na zadech da odepnout, pripadne vymenit za jiny a nejsem doma, ze bych se podivala. Ale bez toho pasu na zadech ti urcite podprsenka drzet nebude, protoze by nemela jak drzet :-)
Odpovědět
@palomitacheca a jak to prosímtě vypadá v reálu na tělě - je ten silikonový pás na zádech hodně vidět? na fotkách vypadá docela nenápadně a já budu mít šaty s holými zády...(vzala bych si jenom takové ty silikonové košíčky, alepřítel protestuje, že tohle ze mě nebude svlíkat :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff mne osobne neprijde, ze by byl nejak hodne viditelny, ale jestli to budes mit pod saty s holymi zady, ktere ten pasek vylozene neschovaji, tak je potreba pocitat s tim, ze videt to urcite aspon trochu bude. Pak uz jenom zalezi na tom, jestli ti to bude vadit, nebo das prednost tomu, ze ti podprsenka podrzi prsa a pasek resit nebudes... :-) nejlepsi by bylo to vyzkouset.
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca aha já právě myslela jestli to není dělaný na způsob jako jsou ty samodržící celosilikonový podprsenky, že ty vlastně lepí takže sami drží, no každopádně já jdu do ní ;-) díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky to opravdu neni, je to klasicka podprsenka, ktera teda dokaze docela vyrazne zvetsit poprsi diky tem vycpavkam :-) @izzybickerstaff jeste me napada, ze do satu s ne moc hlubokym vystrihem na zadech by se dala pouzit nejaka multifunkcni podprsenka. Ja si objednala myslim Sielei. U takovych podprsenek byva moznost vymenit pasek pres zada za klasicky, nebo takovy ten hodne dlouhy, ktery se na zadech vede niz a jde i pres bricho. Tady je to na obrazku videt vlevo 2.odshora http://www.top-podprsenky.cz/fotky378... Pripadne je jeste moznost nechat vsit podprsenku do satu.
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca ještě jsem koukala že u Lormar Double Extra píšou přímo ,že je vhodná do svatebních šatů tak ted nevim jestli nezvolit tu :-) bojim se že mi ze zadu bude vylézat ze šatů ven :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky to bude hodne zalezet na strihu satu. Ja problem nemela, mela jsem saty s raminky, plnymi zady a s rukavy, takze podprsenka byla hezky schovana. Nejlepsi by bylo to vyzkouset, ale to se pred koupi tezko udela... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@palomitacheca nezbývá než to risknout :-| ale moc díky za názory :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky neni za co, ja to taky riskla, prece jenom ta cena neni nijak strasna, a jsem spokojena :-)
Odpovědět
Ahoj holky to si všichni kupujete přes net? Neni možnost si jí někde vyzkoušet?
Odpovědět
Článek se načítá
@petulaa99 ja ji mam taky pres net koupenou.Cekam az dorazi a jsem zvedava jaka bude :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulaa99 tak to netusim, mozna bys ji nekde v obchode sehnala. Vzhledem ke sve velikosti 65B jsem radeji riskla internet nez se honit po obchodech.
Odpovědět
Asi máte pravdu. Litani po obchodech moc nemusim. A nemuzete mi poslat stranku z který jste si to objednali at mám jistotu, že mi alespoň prijde :-) Moc pres net nenakupuju tak mám trochu strach :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si ji objednala taky, ale vůbec mi neseděla, mám velikost 75A. Odstaávala mi až běda, takže jsem ji pak vrátila.. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@petulaa99 já jí kupovala tady a vše ok http://www.moje-pradlo.cz/damska-gelo...
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky @petulaa99 Ahoj, já kupovala Lormar Pallladium Double a teda na to, že opravdu nemám skoro žádná prsa a korzetovky mi absolutně nesedí, tahle sedí perfektně a opravdu ten dekolt udělá větší. Navíc, co se mi na ní ještě líbí, je, že pás, který podprsenku drží, je dost široký (3 háčky), takže košíčky pevně drží na svém místě. Kupovala jsem přes net, podprsenky v obchodech mi neseděly. Vel. mám 70A, tady jsem kupovala 65B a dobrý. Píšou tam, že velikost 65B + 70B se hodí i pro velikosti 65A a 70A. Podle tabulek jsem měla obvod pod prsy, který spadal do velikosti 70, ale obvod přes prsa zase do 65. Tak jsem si koupila 65B, aby mi sedly košíčky, že krajka trošku povolí, ale není to nutné, opravdu sedí hezky. A taky hezky vypadá. :-) Neváhala bych - kdyby nesedla, lehko se dá vrátit.
Odpovědět
Profilova fotka
@hankaadom už jí mám doma a jsem spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky a zkoušela jsi už i pod šaty? Bojím se, aby pak neklouzala dolů s šatama, i když já mám dekolt zakrytý tylem a šaty na ramínka, ale stejně.
Odpovědět
Profilova fotka
@hankaadom no právě nezkoušela :-| taky jsem na to zvědavá, já mám šaty bez ramínek ale já mám šaty na šněrovačku takže když se utáhnou nikam by padat neměla spíš se bojím aby mi nevykukoval pás vzadu
Odpovědět
Profilova fotka
@markynkamajky To si myslím, že by neměla. Já jsem na zkoušce měla teď normální podprsenku a nic nekoukalo, a to mám šaty na můj vkus vzadu hodně nízko (korzet). I když je fakt, že teď mám pás u této podprsenky širší, tak jsem taky zvědavá, jestli nebude vyčuhovat. Nejraději bych teď udělala zkoušku s prádlem a s botama, abych věděla, jestli to mám vrátit nebo ne. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@hankaadom snad ne :-| jsem zvědavá jak to dopadne :-S :-D
Odpovědět
@semisovamys ja objednavala tady http://www.vip-pradlo.cz/ objednavala jsem ve ctvrtek a uz od vcera je na ulozence.V patek si pro ni jedu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky s těmi silikonovými zády a ramínky, oddělat to jde, ale jen z jedné strany jinak by to nešlo jak oblíknout, jinak je to napevno ramínka k zádům, taky to mám kvůli šatům, mají záda dost nízko a bez podprsenky jít nemůžu, nemám totiž žádná prsa, sice mě ta podprda moc prsa nezvětšila bohužel nemá co zvětšit, ale vycpaná je fakt hodně :-) takže když mě sešněrují do šatů tak tam nějaké hrbolky budu mít :-D a vůbec mi nevadí jestli by trošku ty silokonové záda byli vidět určitě lepší než normální podprda ;-)
Odpovědět
@hankaadom Ahoj prosímtě, drží ti ta Lormar Paladium i bez ramínek? Mám podobně malý obvod jako ty a vždy i podprsenky dost padají, ale žádnou s tímto silikonovým pásem ještě nemám.. A kde jsi ji prosím kupovala? Díky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Já ji měla a nemohla jsem si ji vynachválit :-) Perfektně sedí (i bez ramínek), pohodlná, příjemná na těle a dělá krásná (min. o číslo větší :-) ) plná prsa :-) Pro korzetové šaty ideální. Určitě doporučuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,dá se ta podprsenka koupit někde v kamenném obchodě? Taky shaním do svatebnich šatů (srdíčkový výstřih) mám obavu,že to přes net netrefim. Kupujete bílou nebo raději tělovou?
Odpovědět
Profilova fotka
@monus124 tak to nevim ale z té stránky co jsem jí objednávala mají rozepsané rozměry stačí se jen doma přeměřit já takhle svou velikost trefila ;-) koupila jsem bílou myslím že tělovou tam zrovna ani neměli.
Odpovědět
holky Lormar je asi jenom obvod do 85 že? :-| škoda
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?