Do korzetových šatů podprsenku nebo jít "naostro"? :)

Profilova fotka
Ahoj holky, pravděpodobně budu mít korzetové šaty a teď přemýšlím o podprsence. Vím, že korzet prsa vytvaruje, podrží, ale bez podprsenky se cítím nesvá. Jak ste to měly vy? Díky za názory..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, normálně nedám bez podprsenky ani ránu, ale do svatebních šatů jdu určitě bez... Alespoň u mých šatů korzet opravdu dobře drží a podprsenka by akorát zbytečně škrtila a ničemu nepomohla :)
Odpovědět
Souhlasím s dmiskou. Když sou dobrý šaty podprsenka není třeba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrapelech Taky jsem měla šaty, kde podprsenka nebyla vůbec potřeba, vypadala jsem v těch šatech úplně stejně s ní i bez. Ale prostě pro svůj pocit jsem si ji vzala, bez ní bych se cítila divně.
Odpovědět
taky sem neměla, nebyla vůbec potřeba..spíš napak, rušila by tam..
Odpovědět
Profilova fotka
Myslíte si, že korzet podrží i větší prsa? V mém případě 75F? Nevěřím tomu... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Mám 70 F a nikdy jsem do žádných korzetových šatů podprdu neměla :) ;-) . Pokud je kvalitní korzet je to zbytečné
Odpovědět
Asi bych vyzkoušela i podprdu, ale pokud to bude na stejno,tak není co řešit. Proč se škrtit v podprdě i v náš den :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já jí měla, ale protože mě korzet jaksi nemá co tvarovat :D ale ani jsem o ní celý den nevěděla
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla, pro svůj lepší pocit a aby bylo co tvarovat :)
Odpovědět
Já si taky koupila do korzetu podprdu bez ramínek, taky kvůli tomu nahnání toho ničeho, co tam mám :-D A celkem to i vypadalo, že tam jakože mám aspoň trojky :-D (mám něco mezi nula nula nic a jedničkama :-D ) Hlavně jsem slyšela (a já sama to tak mám), že když nemáš podprdu a celý den ty bradavky dřou o tu látku, tak jsou pak bolavé.
Odpovědět
Profilova fotka
Mam prsa 70E a taky si podprsenku brat nebudu. Korzet dobre drzi a a ja si nechci cely den hlidat kraje podprsenky, jestli mi nelezou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky jsem se bála, když jsem si zkoušela mé šaty jít do nich bez podprsenky, ale bez podrprdy mi seděly šaty líp a to má veikost prsou 85G, takže za mě bez podprsenky.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj, řeším stejný problém...korzetové šaty - řekli mi "na zkoušku si přineste spodní prádlo které budete mít na sobě" ale já myslela že do takových šatů se chodí naostro nahoře nebo se pletu? šaty viz můj fotoblog ;-) ani nevím co bych za podpresnku pod ně dala co myslíte? díky!
Odpovědět
Profilova fotka
@lizbeth11 Tak já šla na zkoušku v podprsence. Asistentka mi ale rovnou řekla, že do šatů se chodí většinou bez. První zkoušky jsem absolvovala v podprsence a další už bez. Stejně na sebe 85H nemůžu sehnat podprsenku bez ramínek, takže asi nemám co řešit, i když mi to pořád vrtá hlavou.
Odpovědět
@petrapelech Misto podprsenky si muzete nechat v salonu vsit do satu vycpavky bezne se to dela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kalisek @pajipi díky holky, už mám po včerejšku koupeno spodní prádlo ale bez podprsenky, takže půjdu bez a šaty převlíkat na večer enbudu, tak snad vyřešeno :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?