Dá se vydržet s vícekruhovou spodničkou?

Ahoj nevěsty :-) Plánuji svatbu na zámku, tak bych chtěla i princeznovské šatičky :-) Jedny nádherné jsem si zkoušela v salonu, ale mají tak širokou sukni, že si nedovedu představit, jak v tom lezu do auta, sedám si u stolu nebo třeba zametám střepy :D Máte s tím zkušenosti? Díky za rady a zkušenosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je ten nejmensi problem cos tu psala, sedat se s tim da, auto taky neni problem... nejvetsi problem byl, ze napiti lidi pozdeji na saty slapaly
Odpovědět
@rhonwyn Díky za odpověď :-) Když mě paní do šatiček navlékla, tak jsem si říkala, jak je to krásné a byla jsem tak nadšená, tak mě ani nenapadlo si v nich třeba zkusit sednout - ty kruhy se dají nějak "ohnout" nebo to pořád drží svůj tvar?
Odpovědět
Profilova fotka
i kdyz jdes na zachod nebo si v nich sedas, proste nadzvednes kruhy vzadu a je to bez problemu, zkus si to. mela jsem 6ti kruhovou:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, mně jedna paní poradila, ať si hodím šaty do tý kruhový spodnice, když jdeš na záchod. Pak už stačí jen držet spodní kruh nahoře a máš jistotu, že si nic nepočuráš :D
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla tři kruhy, a dalo se to v poho přežít. Nejhorší asi bylo se nasoukat do auta :-) Ale sezení v poho. A na záchod předem jako v kroji a nepotřebuješ ani žádnou asistenci :-)
Odpovědět
Já taky měla trojkruhovou spodnici a nebyla s tím téměř žádný problém. Když jsme se jeli fotit, tak jsem z auta a do auta nastupovala tak 6x a dalo se to :-) Po dvou nasednutí už jsem měla grif :-) Ty kruhy jsou takové měkké, takže se s nimi dá sedět.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@funnym Já jsem měla spodničku která měla 3 kruhy a první nasednutí do auta bylo docela oříšek, ale pak jsem již věděla jak na to a bylo to v pohodě :-) ty kruhy jsem si chytla a přední část zvedla, takže mi sice při nastupování byla vidět stehna, ale bylo to, alespoň pro mě, nejpohodlnější :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@funnym Dobrý večer, to se dá zvládnout nebojte se.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?