Bílá podprsenka s průhlednými zády i ramínky, kde v Brně?

Ahoj, sháním bílou podprsenku s průhlednými zády i ramínky do svatebních šatů, nevíte kde v Brně bych je mohla sehnat? Budu ráda za každou radu.
Odpovědět
Ty průhledné pásy vypadají strašně, je to strašně nápadné. Co zkusit takovou tu podprsenku, co má jen košíčky? Ale tam záleží na velikosti
Odpovědět
@ivetinenecka Jak rika @kacenkakaca silikonova raminka jsou des, pokud teda myslis ty nebo takovou podprsenku, co ma raminka variabilni a nebudou videt??
Odpovědět
no já mám šaty kde jsou krajkované skoro celé záda takže musím mít podpsenku kde bude mít záda průhledné, to nebude vidět pod těmi šaty.
Odpovědět
Klidně může být úplně bez ramínek nebo silikonový ramínka, který jsou variabilní ale potřebuji nutně ty průhledné záda
Odpovědět
Profilova fotka
@ivetinenecka ja mam doma multifunkcni podprsenku Sielei 1586 a u te se daji pripnout silikonovy raminka i silikonovy zada. Driv jsem mela i podprsenku primo se silikonovymi zady, byla moc fajn, ale po nejake dobe ten pasek prasknul.
Odpovědět
@ivetinenecka no, existuji podprsenky, ktere maji snížené zapínání na břiše, ale ty se dají použít jen pro výstřih na zádech, ne pokud záda nejsou vůbec silikonová záda shodí celý vzhled, je to hodně nápadné a ošklivé. Pod takové šaty se podprsenky nenosí vůbec nebo jen podprsenka bez zad a ramínek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?