Berete si pod korzetové svatební šaty podprsenku?

Ahojky všechny nevěstinky, chtěla bych se poradit - máte-li šatičky a lá korzet, berete pod něj podrsenku či ne. Je to nutné?Dík za každý názor ;-)
Odpovědět
1
2
ahoj Kytičko, já jsem pod korzetem podprsenku měla, zkoušela jsem to i bez ní, ale nebylo to ono ;-) Ale kamoška pod korzetem podprdu neměla. To chce vyzkoušet, jestli ti to bude sedět bez nebo s :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, holky, já mám ještě trochu jiný problém. Šaty mi sedí v těle perfektně, ale přes prsa jsou mi volné i přesto, když jsem pod nima měla podprsenku. Dá se to ještě něčím vycpat? A čím? Přiznám se, že jsem takovýhle problém měla u všech, ale opravdu všech šatů! Tak nevím, co s tím. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahojki záleží na každém, jakou má postavu, např moje svědkyně, bude mít korzet a sukni - vínové, korzet bez ramínek, ale v poslední době strašně zhubla, a kde to jde vidět nejdříve - :-| na prsech, tak jí to více slušelo s podprsenkou, sama říkala že má ze sebe lepší pocit (cituji - aspoň tam něco mám). Ale já mám např. korzet a přišlo mi jedno jestli s či bez, ale asi půjdu s podprdou. ještě to pozkouším.
Odpovědět
já jsem pod korzetem podprdu neměla.páč se mi nechtělo vyhazovat peníze, já bych jí pak nenosila tento typ,to už vím.Ale asi jsem si jí vzít měla.Já nevím, já to ani s podprdou nezkoušela, ale myslím si, že by to bylo lepší.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si všechny šaty zkoušela bez podprsenky a seděly perfektně, navíc je to pro mě mnohem pohodlnější, ale možná je to tím, že nejsem zvyklá nosit podprsenku bez ramínek a jsem z ní taková nervózní, takže mám šaty bez... určitě záleží na tom, v čem se budeš lépe cítit Ty. :-)
Odpovědět
Já podprsenku mít musím:-( jsem plochá jak prkno, takže ani moje nová podprsenka A75 to moc nezachrání a uvažuju i o tom, že si ji trochu vycpu...nojo, lepší než mít prsa po kolena, ale trochu víc by neškodilo:-) Jinak korzet mám bez ramínek, takže podprda je samozřejmě taky bez nich, čistá, bílá, bezešvá, žádná paráda, vyloženě jen a jen účelová.
Odpovědět
Profilova fotka
kyticko, to záleží na tom, jestli máš do toho korzetu dát i bez podprdy nebo jen s ní :-D u mých prvních šatů (korzet + sukně) mi byl korzet tak akorát, že i když jsem pod něj chtěla podprdu,t ak se mi tam prostě už nevešla :-D :-D :-D (mám 95 přes prsa), ale teď mám jiný šatky a pod to budu mít i podprdu...ale nutný to není, protože pokud ti dobře sešněrujou korzet, tak je to vlastně jako prodloužená podrsenka.... ;-) nic nevypadne :-D
Odpovědět
Já jsem si zkoušela korzet bez podprsenky, ale taky bych ji radši měla, protože se bez ní cetím nesvá. ;-) V salonu mi říkaly, že to je jen mé rozhodnutí.
Odpovědět
Profilova fotka
ano, souhlasím s Vanilkou, chce to fakticky řešit účelově, já mám taky jsem uplně hladkou podprdu, jo k tomu tvému příspěvku - moje teta k tomu říká - když rozdávali, někdo stál v řadě jednou, někdo dvaktrát, někdo i víckrát a na někoho se hold nehostalo. kařdý jsme nějáký, hlavně se musíme cítit dobře my.
Odpovědět
Marki má pravdu, esi se bojíš, tak to né.Já jsem měla pocit jistoty :-) , ale je pravda, že se musí dobře zašněrovat.
Odpovědět
Niko, teta má pravdu, když rozdávali nahoře, tak já stála frontu na *rdel:-D
Odpovědět
Holky moc dík za názory. Já jsem sice malinká (158), ale nahore toho mám na svoji postavu možná až moc 8-) Zkousela jsem saticky bez i s podprsenkou. A jak rikal lucisek, nejsem zvykla nosit podprsenku bez raminek, tak jsem z toho nesva, na druhe strane bez podprsenky ... No jeste uvidim :-| Ale korzetek mi slusel tak i tak, takze jde opravdu asi jen o ten pocit.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak já asi stále na všech frontách min, 2 krát :-D :-D :-D , klidně bych podarovala, kdyby to šlo. :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Niko beru :-D , taky mám korzet a jedině s podprdou a ještě k tomu vycpanou...
Odpovědět
Profilova fotka
víte co je fajn, že to bereme s úsměvem :-D :-D :-D
Odpovědět
Niko, co už nám zbývá:-) kdysi na jiné diskuzi jsme se chtěly ořezávat pilou a vzájemně na sebe lepit přebytky, ale holt to nějak nevyšlo:-D Ale snad to nebude tak zlý, když si nás ti naši chlapi přesto chtějí vzít, ne?:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
hahaha, dneska je to tu fakt nabito pozitivní energií :-) :-) :-) , máš pravdu vanilko, důležité je abychom se líbily samy sobě a pak se musíme líbit hlavně našim druhým polovičkám, a taky to není jen o té vnější schránce, ale o člověku a jeho "já "(chcete-li jeho duši) :-) , ikdyž každá chceme být tou nejkrásnější, ale co to je. já si třeba myslím, že z každé holky jde udělat krásná nevěsta, je-li spokojená a šťastná, ale může se stát, že z krásný holky je nevěsta nic moc, a možná jen proto, že si to moc ber, ať už je to cokoli a není šťastná. ale konec, už tu zase kecáme o něčem jiném, než je název diskuze., ale snad to nevadí :-) :-) :-)
Odpovědět
Taky doufám že to nevadí, to tak bývá, že se diskuze posune jinam:-) Máš pravdu, říká se, že všechny děti a všechny nevěsty jsou krásné a něco na tom je:-) Ani ne tak fyzicky (třeba znám pár opravdu ošklivých dětí-které ale to svoje káčecí peří často nechají daleko za sebou a jsou z nich pak krásná labuťátka), jako prostě to, že z dětí září nezkažená radost a z nevěst štěstí-teda mělo by:-)
Odpovědět
Ahoj, tak já podprsenku pod korzet budu mít, jelikož mám docela vyvinuté poprsí, takže bych se ani neodvážila. je to na každé, jak se budeš cítit. Já se s podprdou budu cítit bezpečně a zkoušela jsem se předklonit a bez podprsenky se obávám..... :-D :-D :-D Takže uvidíš, když ho budeš mít hodně na sobě, tak to třeba bude v pohodě. Vyzkouej obě varianty a uvidíš, v čem se budeš cítit lépe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám velikost 75 B a podpsenku mít budu, alespoň to vypadá, že tam něco mám a navíc je normálně s ramínkama, které schovám, takže ji pak obnosím v pohodě
Odpovědět
Profilova fotka
Mě v salonu říkali, že každopádně s podprsenkou... ale stejně přemýšlím, že si ji nevemu. Korzet je bez ramínek, záda nejsou plná, takže musím mít vzadu se silikonem a ten mě děsně rozčiluje, lepí se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já jdu bez podprsenky, protože mám vzadu takové šněrování, které odhaluje záda, takže by to vypadalo blbě. a navíc nemám tak moc velké prsa, a korzet je docela dobře řešitelný, takže sedí dobře i bez.
Odpovědět
Já jdu také bez podprsenky, já mám zase vzadu na šatech hodně odhalená záda. Naštěstí jsou šaty přes prsa trochu nařasené, takže to bude snad nebude vypadat moc "ploše". ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jdu s podprsenkou, mám jen korzet, koupila jsem si bez ramínek, takže si ji vezmu. Alespoň bude dekolt o něco plnější a hezky tvarovaný. A myslím si, že bez podrpsenky bych byla jak bez ruky. :-)
Odpovědět
Holky, já jdu s ní.. Využila jsem příležitost, že si musím koupit nové prádlo a vybrala jsem si praktické..má odepínací ramínka - gelové i normální a navíc - v tom pruhu, který máte pod prsama je takový podobný igelit jako v samodržících punčocháčích. Takže vám to prsa pěkně drží.. Stejně jsem si ale k tomu koupila ještě vycpávky..máte na výběr z gelových i látkových, ale já raději tu látku.. Nakonec jsem rozesmála celý salón prohlášením, že si tam stejně dám ještě dvoje složené ponožky, aby řekl "ano" .. Myslím si, že by mě možná i látka dřela do prsou a z toho bych byla určitě nervozní..je to hodně o pocitu.. Jak se každá lépe citíme..
Odpovědět
Já jsem podprsenku pod šatama neměla a vypadalo to moc dobře. Ale záleží na tom, jak se každá z Vás cítí. Já když mám podprdu bez ramínek, tak mám pocit, že mi fort leze dolů a pořád ji popotahuju nahoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Plira : souhlas :-) Já jsem si podprsenku s odepínacími ramínky a silikonovým pásem na zádech koupila, párkrát to zkusila nosit, ale nějak se necítím. Taky mám pocit, že mi to padá
Odpovědět
Souhlasím s plirou i ilci, taky jsem si chtěla koupit podprdu s odep. ramínky, ale přijde mi, že mi padá, a prsa pouze zakrýva, netvaruje...No, to je můj pocit. I když tam byl ten "igelit". Ještě uvidím, zkusím to vyzkoušet tak i tak a rozhodnu se na poslední chvíli.
Odpovědět
Já hrozně moc váhám,mám dost velká prsa (80D),ale šaty jsem si zkoušela bez podprsenky a korzet všechno krásně udržel.Byla jsem ale rozhodnutá si nějakou novou podprdu pořídit,ale v mojí velikosti už je docela problém sehnat něco s gelovými ramínky (odepínací v mém případě nepřipadá v úvahu). Ještě jsem si zkoušela korzet,ten byl úplnš super,krásně mi seděl,ale mít korzet pod korzet...Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
jezu snad najdu odkaz na jedny stránky. dám ti ho pak do IP, mají tam krásné i pro s většími vnady.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?