Barevné spodní prádlo pod svatební šaty. Poraďte

Profilova fotka
holky poraďte prosím...Je blbý si vzít pod šaty sytě růžové spodní prádlo?? Budu mít takové boty, nehty a kytku. Někde jsem slyšela, že by nevěsty měly být v tomhle odvážnější a nemít jen bíle nebo šampaň prádlo. A že prádlo má být jako svatební kytice. tak poraďte, díky ;-) ;-)
Odpovědět
ja by som to asi neriskovovala.. hlavne podprsenka lahko vykukne a potom je razom z originalneho napadu spolecenske faux pas.. myslím, že už tie ostatné veci budú spolu pekne ladiť a ak nechceš na spodné prádlo bielu, tak by som išla nanajvýš do jemnulinko ružovej..
Odpovědět
Jakože by vykukovalo svatební prádlo z pod poloprůsvitných šatů? Nebo že ti bude vykukovat ramínko? Pokud budeš mít klasický korzetovky a k tomu podprsenku bez ramínek, tak přece vidět nebude... Pokud tedy chceš, aby vidět byla, tak mi to připadá jako hodně blbý nápad.Jo, dá se s tím pracovat (při NEFORMÁLNÍM oděvu), viz Sex ve městě (i když pro mě je to stejně trapné, sex nesex :-D) Ale na svatbu je to fakt blbost. I když si představí hodně neformální svatbu na zahradě v bohémském stylu, furt by mi to přišlo nevhodné
Odpovědět
Profilova fotka
asi jsem to pochopila jinak nez holky,myslim si,ze spodni pradlo videt neni a pokud nebude tmave ale ruzove,tak proc ne...stejne jej uvidi jen tva draha polovina a kdyby se nahodou behem dne stala nehoda a neco vykouklo,tak se to schova a zase takovy modni prohresek to nebude ;-) navic to bude krasne ladit,tak proc ne :-)
Odpovědět
Pokud máš jistotu, že nebude vykukovat, tak si hlidně vezmi :) Já budu mít pod bílé šaty tělové (i když je to skoro taková zlatá barva) a neřeším to... lepší, když ti vykoukne třeba kousek poprsenky než prsa :)
Odpovědět
Spodní prádlo že "má být" jako svatbení kytice? Tak to jsem byla totálně out a je mi to srdečně jedno. Nevím, proč bych se obzvlášť v otázce spodního prádla měla řídit podle toho, jak to "má být" podle jedné nebo druhé soudsedky :-D Pokud chceš růžové prádlo, tak si ho vezmi, pokud bude někde čouhat, je to stejné faux pas jak kdyby čouhalo jakékoli jiné (i když to asi bude nápadnější). Pokud jseš si jistá, že bude hezky sedět a neudělá neplechu a líbí se ti, vezmi si ho. ;-)
Odpovědět
Pokud jsou ty šaty průsvitný, tak mi to přijde nevkusný. Ale pokud jsou normální a prádlo může nanejvýš vykouknout ve výstřihu když se předkloníš , tak to může být pěkný. Samozřejmě ti nesmí vzadu vylézat nad šaty podprsenka, to je nepřípustný.
Odpovědět
Profilova fotka
Pod průsvitný šaty aby prosvítalo tak to určitě ne, jinak klidně jestli nebude vidět.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?