Svatebni šperky

Profilova fotka
Nevěsty podle jak jste vybíraly šperky?S ohleden až na šaty,co se Vam libilo nebo co se k Vam hodilo?
Odpovědět
@lenkaplackova Já si vybrala šperky podle toho,že se mi prostě líbí,a neřeším jestli se náhrdelník bude hodit k tomu nebo tomu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si je nechala udelat na miru :-) takze se hodily barevne a byly vyrazne, protoze jsem mela jednoduche saty. Valbu mam foto. Obecne bych je volila jako doplnek podle satu, pokud mas hodne zdobene saty, tak sperky by mely byt spis jemne, mensi.
Odpovědět
Vybrala jsem si decentní přívěšek tak, aby se mi líbil a tak, aby se hodil k šatům. Nechtěla jsem být ozdobená jak vánoční přívěsek.
Odpovědět
Já jsem si je koupila přímo ve svatebním salonu, kde jsem si půjčovala šaty :-) Takže jsem si je rovnou vyzkoušela. Měla jsem šaty bez ramínek, takže to do výstřihu opravu něco hodilo. Jelikož na šatech byla stříbrná kytička, všechno jsem potom ladila do stříbra. Boty, šperky, atd. :-)
Odpovědět
vybirala jsem dle barvy svatebnich datu a doboveho stylu, meli jsme retro svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
Já vybírám podle toho co mám doma. Mám takový decentní přívěšek s naušnicemi a rovnou to použiju jako něco darovaného.
Odpovědět
Já vím, že se na mně ženichovi líbí jemné šperky, takže půjdu do něčeho jemného. Žádné mohutné náhrdelníky apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Já vybírala podle toho, co se mi líbilo a k mým šatům se to i hodilo, kdyby se to nehodilo, asi to zvážím ještě i jinak. v každým případě jsem si moc nechtěla kupovat šperky jen kvůli jednomu dni a radši bych si vzala něco, co mám jinak ráda, ale nakonec sem si náušnice na svatbu koupila a nosím je občas i jen tak:)
Odpovědět
Já si koupila podle šatů a podle toho, co se mi líbí a můžu to pak mít třeba do divadla nebo na ples :-) Takže mám toto: http://www.bijoux-trend.cz/bizuterie/... a k tomu: http://www.bijoux-trend.cz/bizuterie/..., na krk nechci nic, ani by to se šaty nebylo pěkné ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?