Svatebni nausnice

Taky prosim o radu, potrebuji sehnat nausnice a nevim si rady ani se stylem, natoz kde je sehnat :-( Prikladam foto satu a ucesu (jen misto perlicek bude ziva kyticka)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě by nebyly špatné právě nějaké perlové, i když ve vlasech nebudou...nedávala bych nějak výrazné když je výrazná krajka na šatech...taky záleží jestli budete mít k tomu ještě i něco na krku? :)
Odpovědět
Profilova fotka
A co něco takovýho? A nebo naopak visací, delší, jednoduchý, třeba z křišťálu..
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo takové https://www.wish.com/#cid=599e974f8d2...
Odpovědět
Pokud budete mít ve vlasech živé květiny, tak by se Vám třeba i líbilo to, co mám v plánu já - náušnice ze sušených květů, je plno barev i stylů, a mně osobně se hrozně líbí :-) Ale uznávám, že pro někoho budou možná málo slavnostní...
Odpovědět
Profilova fotka
Krásné..já chci jít v náušnicích které jsem nosila jako malá, jsou zlaté ..znáte to něco starého...a pak je jednou dám dceři..snad se mi nějaká holčička narodí :-D Musím je nechat vyčistit a opravit zapínání, ale bude to prostě nostalgické a jak je mamka uvidí určitě ji to dojme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak abych opověděla, já bych to viděla na něco co trošku visí, něco jako ta perla co tu je. ale myslím že by to mělo být decentní, šaty jsou dost zdobné :)
Odpovědět
Děkuji všem za nápady :) zkusím něco sehnat
Odpovědět
Profilova fotka
@mouchapytlik to je hezke !a!e link kdo to dela?
Odpovědět
Tohle je z Fleru, stačí zadat sušené květy naušnice a vyjede Vám toho plno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mouchapytlik dik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahojky. Vzali byste si tyto náušnice https://yesmoda.cz/nausnice/196211-na... ? Mně osobně se líbí, ale přítel říkal, že vypadají hrozně. Jaké kdyžtak nosíte Vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?