Svatební čelenka ve stylu charlestonu, kde ji seženu?

Profilova fotka
Mám kratší vlasy a přemýšlím o vhodném účesu. Nadchl mě tento účes s použitím perlové/štrasové ozdoby ve stylu charlestonu. Poradíte mi, kde bych takovou ozdobu sehnala?
Odpovědět
Našla bych si švadlenku..
Odpovědět
To je nádhera. Zkus se podívat na fler.cz, tam je spoustu šikovných lidiček, nebo tady u uživatelky v PROFI kulbizuterie.
Odpovědět
Co třeba tohle. http://www.ebay.com/itm/1-X-Stunning-... Jen by se to muselo nějak dořešit jak upevnit na hlavu. Už jsem u nich nakupovala a ty štrasové věci mají úchvatné.
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja Koukla jsem na to, není ale jasné, jestli je to ohebné, myslíš, že jo? Muselo by se to přizpůsobit klenutí čela a hlavy. Jinak to vypadá pěkné, ale fakt nevím, jestli se s tím dá hýbat.
Odpovědět
Myslím, že je to ohebné. Koupila jsem si u nich něco podobného a bylo to ohebné. Kdyžtak prodejci napiš , velice dobře komunikuje. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terite zkus fler.cz, zboží uživatelky Samodiva :)
Odpovědět
Profilova fotka
@terite Dobrý den, ozdoba je nádherná! Jsem nadšená z kreativních nevěst :). Barccca výše navrhuje Samodivu. Také pro nás dělá zakázkové ozdoby. Je šikovná, věřím, že by Vám pomohla. Jen napište radši dříve. komunikace někdy vázne...Pokud byste chtěla doladit výzdobu, bylo by mi ctí se jí zhostit! Hezké přípravy Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?