Šperky ke svatebním šatům na jedno ramínko

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na váš názor, mám vybrané šaty na jedno rameno, navíc na tom ramínku je jakási "kytka", a já nevím, jestli se vůbec hodí nějaký náhrdelník, nebo budou stačit jen náušnice, a něco do vlasů?
Odpovědět
Tohle jsou ony: http://www.lightinthebox.com/A-line-O...
Odpovědět
@pupickova Tady bych na krk už nic nedávala, ta kytka je ozdoba sama o sobě a dost by se to třískalo ;-)
Odpovědět
K těmto byhc už nic nedávala....
Odpovědět
@bubbi taky si myslím, asi jsem tak trochu doufala, že se dozvím něco jiného...při pohledu na ty krásy, co všude vidím :-) Ale díky!
Odpovědět
na krk nic, třískalo by se to..Možná nějáké výazné náušnice ;-)
Odpovědět
@pupickova na krk bych určitě nic nedávala. zvolila bych dlouhé naušnice - podle zdobení na šatech buď výraznější nebo jednodušší čistější linie (jak já říkám "provázkové" náušnice). nechala bych je jako dominantu a podle naušnic se potom rozhodla zda i něco do vlasů a jestli jo, tak co ;-) (samozřejmě záleží i na účesu). Obecně to vnímám tak, že čím výraznější naušnice, tím méně (nebo žádné) doplňky do vlasů, aby se to netlouklo ;-). Já sama miluju velké a výrazné náušnice, ale na svatbu se mi nehodily ke korunce (vypadala jsem jak cirkusačka :-D ), tak jsem nakonec zvolila jen malé kytičky do uší a výsledek se myslím povedl ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
určitě jen naušnice, a žádnou korunku, maximálně borž, nebo živé květy do drdolu....
Odpovědět
@janictourek @kristyn.g výborně...tak jste mi hlavu zamotaly ještě víc :-D Jestli se vám chce, koukněte ke mě na fotky, mám tam 4 typy na účesy, a jestli řeknete, že ani to není dobrý, tak se nevdávám! :-D A ty z části rozpuštěné vlasy prostě mít musím, nemám nejmenší ouška! :-D
Odpovědět
@pupickova :-D tak k takovému účesu a k větším náušnicím by se podle mě nejvíc hodil ten 2. účes a jeho dozdobení živými květy (těmi, které budeš mít ve svatební kytici, aby to ladilo ;-) ). ale ještě by to chtělo vidět i ty šatičky, nemáš někde fotku? Představuju si ty šatičky takové "antické" s tím jedním ramenem a k tomu by podle mě byly krásné i rozpuštěné a lehce zvlněné vlasy, ale moje představa může být úplně, takže bych potřebovala fotku s šatičkama prosím ;-)
Odpovědět
@janictourek nahoře je odkaz, hned v druhém příspěvku ;-) Já tu fotku odtamtud neumím stáhnout.
Odpovědět
@janictourek čím víc o tom přemýšlím, tím víc se mi nápad s kytkou do vlasů líbí, i když nevím ty slunečnice... :-D
Odpovědět
@pupickova tak k takovým šatům bych dala jednodušší a menší náušnice, lehce navlnila vlasy a přední pramínky od obličeje bych vzala a spojila vzadu na hlavě a ozdobila tou slunečnicí ;-). Tam nebude vadit, že má slunečnice větší květ a výsledkem by mohl být krásný, romantický a něžný look ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@janictourek :-) děkuju za inspiraci ;-)
Odpovědět
Me se zda slunecnice prilis velka a hlavne tezka do ucesu. Zalezi na kvalite vlasu, ale do mych jemnych a ridkych vlasu bych ji nemohla dat. Chce to vyzkouset. Zkousela jsi visaci nausnice?
Odpovědět
@dobrak to já mám vlasy pevné až až :-) Ale stejně přemýšlím že slunečnici nebrat, spíš tu druhou kytku do k nim bude...až jednou přijdu na to která to bude :-D
Odpovědět
Zkus frezii, da se dat i do vlasu a v kytici bude se slunecnici hezky vypadat.
Odpovědět
@dobrak za květinářkou bych měla jít za 14 dní, tak uvidíme...já jsem zatím úplně nejvíc pro kopretiny, ale třeba mi je rozmluví?!
Odpovědět
Profilova fotka
Milá pupickova! Myslím, že už nebude třeba! Doplň to naušnicemi, nebo nějakým nápadným květinovým náramkem, ale šperk na krk už bych nedávala. Musela bych to vidět v celkovém pojetí...
Odpovědět
@freylach Moc děkuji za názor, myslím že už se s tím smiřuji, že na krku nebudu mít nic :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky poraďte, jaké nášnice k těmto šatům?? Chtěla bych mít kytici růžovo bílé frézie, které si dám i do vlasů, ale nevím jaké nášunice... Ty co jsou na obrázku my můžou vyrobit v jakékoliv barvě a délce.. tak přemýšlím jestli nakombinovat ty bílé + 2 světle růžové kamínky nebo je udělat celé s bílými kamínky...a nechat délku nebo zkrátit... ´?? :-( Je to dilema, poraďte... + posílám jak vypadá zdobení na šatech..
Odpovědět
Já bych ty náušnice nechala jen bílé, aby to nebylo barevně s těmi kytkami ve vlasech moc překombinované.
Odpovědět
@radkaja a délku?? Jen ty tři a nebo všech 5 kamínků?
Odpovědět
Profilova fotka
Jen tak pro inspiraci....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?