Poraďte co za šperky k těmto svatebním šatům

Holky, prosím o radu, co si mám vzít k těmto šatům za šperky?? Budu mít vlasy vyčesané do drdolu a dole píchnutý závoj. Šatečky mají vyšívaný vršek, tak se bojím, abych to se šperkama nepřehnala. Děkuji za jakoukoliv radu :)
Odpovědět
Profilova fotka
jukni trebas se bude neco libit:) mohu doporucit,. jsem velice spokojena a hned druhy den po zaplaceni mam doma:) www.levnabizuterie.eu
Odpovědět
Taky jsem objednávala z levné bižuterie, a až překvapivě rychle bylo zasláno. Moc bych to ale nepřeháněla. Mám podobné šaty s výšivkou a mám úplně jednoduchý náhrdelník a naušnice, více už k tomu rvát nebudu. I závoj jsem zrušila, šaty mám taky s vlečkou a už by to na mě bylo moc. Ale je to hlavně o tom co tobě se bude líbit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně bych zvolila decentní soupravu s perličkami, k drdolu nejlépe visací náušnice. A pokud mohu doporučit, mrkněte se po stříbrných špercích: podle mého názoru se nejvíce tlučou krásné drahé šaty s bižuterií..
Odpovědět
Profilova fotka
K daným šatům bych volila jemnější členité šperky, které by korespondovaly se vzorem na šatech. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U techto satu bych volila jen naramek a nausnice. Retizek nebo nahrdelnik uz by bylo moc. Perlicky se mi zdaji vhodnejsi k mene zdobenym satum ...
Odpovědět
Me by se libila vyrazna spona do vlasu a naramek. Mozna i jemne male nausnice:).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?