Podobný šperk - kde ho sehnat?

Ahoj holky, nevíte některá, kde bych sehnala podobný náhrdelník? Dostala jsem tento náramek, je od Swarovski, ale stejný náhrdelník by stál asi 5 tis, což se mi vážně nechce dávat, ale náramek bych ráda využila na svatbu ale chybí mi k tomu něco na krk ;-( Děkuji za rady např odkud jste vy kupovali.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkoušela jste se dívat na aliexpress? Pokud by vám nevadilo, že to nejsou žádné originály, tak bych se podívala určitě tam. Mají tam i spoustu napodobenin Swarovski, kdy ty šperky vypadají opravdu jako od nich ;-) Ale do pravosti to má samozřejmě daleko :-D
Odpovědět
@marcelamic tam jsem zatim nekoukala, prvne jsem chtela spise neco tady z CR.. Ale asi se tam kouknu pac tady zatim bez sance neco najit.. Mockrat dekuji! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
A nechat si vyrobit jeden přívěšek (stejný jako je na náramku jen by mohl být o kousek větší) na řetízek ?
Odpovědět
@jesinnka ja uz nakonec sehnala jiny, :-) privesek je podobny naramku Myslim stejne ze by bylo uz pozde na vyrobu, mame svatbu za mesic :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Trochu pozdě, ale pěkné šperky za super cenu mají tady - https://www.hgm.cz/sperky-swarovski/ . Česká výroba s tradicí z Jabloce nad Nisou. Šperky jsou z anti-alergenních materiálů a nečernají.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?