Padělek zn. Morellato?

Zdravím, nedávno jsme na plese vyhráli náušnice přiložené v příloze. Originální balení, ale furt mám pochyby o jejich kvalitě. Vzhledem k tomu, že se nám moc nelíbí, rád bych je prodal. Bohužel je nemohu prodávat, pokud doopravdy nebudu vědět, že jsou pravé. Chci se vás zeptat, působí na Vás jako originál, nebo jako levná cetka? Děkuji
Odpovědět
Šperky této značky jsou v řádech tisíců? Tohle vypadá jak nějaká cetka od vietnamců...i ty zažloutlé gumičky...Moc bych tomu nevěřila :-(
Odpovědět
mně se to tedy nijak extra nepozdává, přesně jak psala kikwita... a díval jste se pozorně, jestli to na sobě nemá nějakou značku, punc apod.?
Odpovědět
Vypadají jako náušnice za pár kaček. Ta koralka je úplně obyčejná. Navíc při přiblížení mi přijde, že ten kov je už zazelenalý. Řekla bych, že je někdo vytvořil doma a chtěl aby vypadaly hezky, tak je umístil do takové krabičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Krabička je povodne od niecoho ineho. Ak sa pozriete podrobne, tak zarezy na nausnice su tam "navyse". Taketo nausnicky vam vyrobim za 5min a cena bude do 50kč. :)
Odpovědět
Asi nějaká domácí tvořilka, kámoška dodala krabičku a šup, je cena do tomboly... :-D Hehe, vážně to nevypadá ani trochu podobně https://www.google.cz/search?q=nau%C5... :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Donedávna som robila v obchode so šperkami a mali sme aj Morellato. Ich šperky sú dosť mohutné a zdobené, pokiaľ viem oceľové. Toto má so značkou spoločnú len krabičku :)
Odpovědět
Tohle evidentně není originál, ale ty originály, co tu byly fotky, jsou fakt nádherný, sakryš, to jste sem dávat neměli :))
Odpovědět
Mnohokrát děkuji za vaše reakce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?