Náhrdelník k svatebním šatům s ramínky. Ano či ne?

Profilova fotka
Ahoj holky, budu mít šaty na ramínka...mám si k nim vzít nějaký šperk na krk a hodí se k těmto šatům závoj? Děkuji za vaše názory http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
1
2
Ahoj, zavoj bych si vzala, ale jen nejaky kratky a na krk jen neco mensiho, jednoducheho ;-)
Odpovědět
závoj určitě můžeš, myslím, že to bude pěkné a na krk přesně jak říká žežulička jen něco malého, krátký řetízek těsně kolem krku jen s nějakým malinkým přívěěskem
Odpovědět
kejmy, ja by som k tym nadhernym satam ziadny nahrdelnik nedavala
Odpovědět
ja bych k tomu uz na krk nic nedavala, radsi bych vzala nejaky vyraznejsi nausnice ;-) ale zavoj urcite jo :-)
Odpovědět
inak tie saty su uplne uzasne x-) konecne nejaka zmena x-)
Odpovědět
jj souhlas saty sou krasny a moc ti slusi..nebo treba na ruku nejakej naramek ale na krk uz nic to by nebylo hezky
Odpovědět
souhlasím...na krk bych nic nedávala, vem si třeba výraznější naušnice
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám se - šaty mají lodičkový výstřih, tedy ne moc hluboký, proto bych se na náhrdelník vykašlala a pokud toužíš po špercích, tak můžeš mít třeba ten náramek, jak říká kata267... nebo bych se vyřádila na vlasech... a naopak závoj by se myslím hodil, ale na druhou stranu to jde u bez něj...
Odpovědět
jsem pro zavoj ale dlouhy a jednoduchy... na krk treba jen perlicku nebo kaminek na vlasci, pokud neco budes chtit mit, ale myslim ze neni treba. Zase jestli budes mit zavoj, tak bych nedavala vyrazne nausnice
Odpovědět
Profilova fotka
na krk bych dala jen perličky na silonu (takové ty, co vypadají, že jsou ve vzduchu) a závoj může být a nemusí, osobně bych se možná přimluvila spíš za korunku k těmto šatům, i když nejsem velkým příznivcem korunek
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak dekuji za rady, ja jsem si prave myslela, ze na krk nic nedam, protoze ty saty maji podel toho vystrihu radu kaminku a v pase take. Takze jestli by nahrdelnik nebyl az moc. Jinak vlasy budu mit vycesane a v ni tuto korunku http://www.beremese.cz/album/view.php... a naušničky.... http://www.beremese.cz/album/view.php... nebo tyto...jeste nevim... http://www.beremese.cz/album/view.php... budu moc rada za vase nazory... jinak ten zavoj si muj drahous preje, tak ho mit budu...myslite, ze tento? http://www.beremese.cz/album/view.php... ale v kremove, saty totiz nejsou uplne bile...mejte se vsechny nadherne...K.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.svatebni-doplnky.cz/shops/...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
OMLOUVAM SE, NEJAK JSEM TAM OMYLEM ZKOPIROVALA ;-) :-D ZASE NAUSNICKY
Odpovědět
kejmy, nahrdelnik urcite nie, saty su ozaj krasne , podla mna by v nahrdelniku zanikla ich myslienka ;-)
Odpovědět
ta celenka je krasna x-) ale ja by som uz zavoj nedavala, bud zavoj alebo celenka, osobne by som zvolila zavoj bez lemu, ale to je len moj nazor, tebe sa moze pacit nieco ine ;-) inak sa opakujem,a le tie saty su f antasticke x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Luko, ja jsem zvazovala závoj jen z toho duvodu, ze mam na zadech po tehotenstvi a porodu flicky po uhrikach...jefakt, ze uz jsme si zada trochu opalila a ze to nemusi byt tolik videt, no zvaz to a dekuji moc za nazor... http://www.beremese.cz/album/view.php...
Odpovědět
zavoj kludne moze byt, len ja osobne preferujem tie bez lemu, ale ono je to uz o tom,co sa komu paci ;-) urcite najdes ten pravy a budes krasna nevesta x-)
Odpovědět
Nene, na krk nic, ale nějaké krásné lesklé náušničky a k tomu korunku uričtě...
Odpovědět
Profilova fotka
kejmy, taky bych nic na krk nedavala. Zavoj urcite ano. :-) Podle me by se hodila i ta celenka, kterou mas. Pak sundas zavoj a budes zase jina. ;-)
Odpovědět
nebo maximalne tak nejaky "obojek" na krk. Videla jsem takovy jednoduchy strasovy pasek - proste asi pet cm siroky pasek kaminku a to bylo cele. Ja jsem taky mela obojek (to zni strasne :-D ). Tak se muzes podivat, jak to myslim. To by se muselo ale zkusit se saty a mrknout se... Mne by se na tobe libila treba i jen elegantni stuha ve vlasech. Mas cely outfit v takovem jednoduchem minimalistickem stylu, tak bych volila nejaky vyrazny detail.
Odpovědět
jinak ty saty ti opravdu seknou. Taky jsem o takovem vystrihu uvazovala. je uzasne elegantni.
Odpovědět
ted jsem videla to, co jsem myslela u uzivatelky: luckach pokud by ses chtela podivat
Odpovědět
Profilova fotka
AHOJKY, vsem dekuji za nazory a koukam, ze by jste na krk spis nic nedavaly, nebo jen primo na krk...no, abych pravdu rekla, tak nevim, ale asi to dopadne tak, ze nic mit nebudu, jen tu celenku a nausnicky. Zavoj mit nakonec budu, protoze si to moc preje muj pritel ;-) ...pry, kdyz se mi nebude libit, tak ho mit nemusim, ale je pry lepsi ho mit doma,nez nemit a pak litovat...no uvidime, je objednany a vysledek pak uvidite...uz jsou na ceste i ty nausnicky a celenka, nausnicky pro moje dve druzicky, tak pak dodam fotky...Kami ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kejmy, jukla jsem do alba a saty jsou nadherny!!! Maji malo hluboky vystrih, tak bych k nim na krk taky asi nic nedavala. Nekdy mene znamena vice ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Josefko, moc dekuji...take si myslim, ze v jednoduchosti je krasa ;-)
Odpovědět
me se libi ty nausnicky do ctverecku a zavoj by se mi libil dlouhej jednoduchej az na zem (ale me se kratky zavoje nelibi vseobecne takze tento muj nazor je asi zavadejici ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Kati, ja jsem si vybrala kratky, protoze je levnejsi, budu si zavoj hned po obradu sundavat a vlastne jeste ani nevim, jestli se mi bude vubec libit. Jinak ty nausnici oboje vyzkousim a uvidim, ja normalne nosim tyto http://www.beremese.cz/album/view.php... takze bych mela radeji vysaci, ale mozna budou hezci ty ctverecky:o) Dekuji za nazor:o)
Odpovědět
Na krk bych nic nedávala!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tak presne takovou celenku jsem si k tobe predstavovala. Jednicku s hvezdickou! (nebo s ctvereckem? :-N ) Ja bych byla pro variantu bez zavoje, ale vis co - budes ho mit chvili treba pres obrad, na pulce foceni a pulku fotek muzete udelat bez zavoje. Uvidis. Jeste nejakou suprjednoduchou kyticku by to chtelo a bylo by to dokonale! bUDES KRASNA NEVESTA ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?