Levné, ale pěkné prsteny?

Děvčata, prosím Vás, odkud jste měly prsteny a za kolik? máme vybrány tyto, ale cena, kterou mi nabídl zlatník - 19.500 Kč - mi přijde přemrštěná... Děkuji mnohokrát za Vaše názory a zkušennosti...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Myslím, že pokud je to bílé zlato, tak je cena ok. Také záleží, jestli jsou tam zirkony nebo brilianty. My máme za 31tis. a nelituji. Jsou na celý život a bylo to jediné, na čem jsme nehleděli na cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
@cernoskacerna a k tomu tvému obrázku mi na googlu vyjelo toto: http://www.ok-sperky.cz/ok-sperky/esh...
Odpovědět
Máme wolfram, zatím jsme nadmíru spokojeni
Odpovědět
My jsme měli od malého rodinného zlatnictví Mádr v Praze a byli jsme moc spokojení, hlavně cena byla supr, obešli jsme víc zlatnictví a tady byla nejlepší a navíc úžasný přístup a ochota. Já jsem měla přes 0,6 ct briliantů, takže netušim, kolik by stály tyhle tvé vysněné prstýnky, ale se zirkony rozhodně míň. Ty naše bez briliantů by stály cca 14tis ale měli jsme přes 10g zlata (nevím přesně), jsou mohutnější. Ale až si budeš zjišťovat cenu, tak hlavně koukej na gramáž, někde mají opravdu jen úzké a tenké a stojí stejně jako jinde mohutnější, takže v tom je pak dost velký rozdíl.
Odpovědět
@martinapat děkuji, to vím... :) jsem spíš chtěla ze zajimavosti vědět, kolik investujete.. stylově se mi líbí, ale prodejna tam dává nějaký vlastní znak...
Odpovědět
@treza Děkuji, kouknu na jejich webovky:) @martinapat - My stavíme domeček a děláme mikro svatbu (rozpočet), tak těch 30 tisíc raději asi nacpeme do domečku, abysme už mohli bydlet... ALe jo chápu, že prostě někdo do toho rád investuje:) my chceme nějaký zdravý střed..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme chtěli jednoduché hladké kroužky ( jen kvůli tomu ceremoniálu při obřadu) a jelikož pro nás prstýnky nejsou důležité koupili jsme si z chirurgické oceli a jsme spokojeni..... na celý život budu mít muže ( tedy doufám) :-)
Odpovědět
wolfram. 1200 kč.
Odpovědět
Profilova fotka
@cernoskacerna ? Tak být to takhle, vyhrál by také domeček :-)
Odpovědět
@cernoskacerna My máme prstýnky od firmy Žabka. Z bílého zlata, můj se třemi malými brilianty, celkem nás vyšly na 12 000,-
Odpovědět
@hanih Děkuju za super tip:) mrkneme na ně s přítelem..
Odpovědět
Za mě taky zlatnictví Žabka...prstýnky jsme jeli vybírat až do Jizerek a to jsme z Českých Budějovic...máme bílé zlato a já tři zirkony a prstýnky nás stály necelých 9000,- Takže i s cestou se nám to opravdu vyplatilo, jelikož v Budějovicích bychom se pod 20 000,- nedostali...
Odpovědět
Článek se načítá
Ty same ,mají u wolfram a za 3800Kč jukni na to :-)
Odpovědět
levný a pěkný prsteny pro mě představuje ocel (sou určitý kolekce, že ten kov je fakt tenoučkej a na ocel to vůbec nevypadá!), titan, stříbro nebo wolfram... zrovna zlato je hodně drahý no:) ale pokud ti už 12 000 nepřijde moc, tak jak myslíš..každopádně ty ostatní kovy se pohybujou cenově ještě daleko níž. máme objednány wolframový oba za 3 000 :)
Odpovědět
Profilova fotka
ručně kováme prstýnky z ušlechtilé damašské oceli :-)
Odpovědět
Soliter - bílé zlato - ve variantě s briliantem velikosti 56,66 za necelých 16 tis.- ve variantě se zirkonem velikosti 56,66 za necelých 14 tis. Na našem e-shopu hledejte v poli pro hledání vzor 380.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud netrváte na zlatě, pořídíte prsteny samozřejmě mnohem levněji - a mohou být také velmi luxusní. Například typ DSE2015E je vyrobený z oceli nejvyšší kvality a dámský model je zdobený přírodními brilianty, cena za pár je 6 450 Kč. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
nově v nabídce prsteny z chirurgické oceli, cena za pár 2400,-
Odpovědět
My máme krásné z laura gold - vyzkoušeli jsme si je v jenom zlatnictví - tam za ně chtěli 20 tisíc, pak jsme se koukli na stránky výrobce, tedy laura gold a tam byly o 6 tis. levnější...Byly hotové během necelých 3 týdnů!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, my jsme objednávali z goldexu a jsem z prstenů nadšená:). Jenom jsme se obávali velikostí. Já v pohodě, ale přítel to nějak nezvládl. Je mu trošku víc těsnější:(. Zmatkoval a jel si velikost zkoušet až do Kralup (bydlíme ve Šluknovském výběžku;)) Každopádně vycházej ze zk. kroužků, co mají v kameném obchodě! Tvé vybrané prsteny jsou moc hezké:)
Odpovědět
@hanula272 jsou hezký, ale slyšela jsem, že do oceli se kamínky musí lepit a pak taky často vypadávaj. ale nejsem si jistá, třeba jsou různý techniky vsazování kamenů i do oceli..zkus se někde poptat:)
Odpovědět
Profilova fotka
ano mohu potvrdit, že techniky jsou různé a nám se ještě nikdy nestalo, že by kamínek z našich prstýnků vypadl, proto si můžeme dovolit i poskytovat na prstýnky doživotní záruku a servis :-)
Odpovědět
Děkuju všem moc za příspěvky:) moc mi to pomohlo!
Odpovědět
@purry Ty jsou opravdu krásné! kolik by vyšla rytina? Denisa 6.6.2015 do pánského a Pavel 6.6.2015 do dámského? Děkuji
Odpovědět
@hanula272 nádherný a ta cena!
Odpovědět
Profilova fotka
@cernoskacerna Dobrý den, do titanových a ocelových prstenů je rytina za příplatek 240 Kč/ks, tedy 480 Kč/pár prstenů,délka textu nerozhoduje.. jen se tam musí vejít ;-) Do zlatých modelů je rytina zdarma. Ráda odpovím jakékoli případné další dotazy. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Profilova fotka
Známí kupovali snubní prsteny ve zlatnictví Zlatý Slon. Sídlí v Olomouci, Ostravě, Havířově nebo Přerově. Prsteny byly z bílého zlata se 3 brilianty a vyšly je na 10,500 Kč a jsou krásné. Také máme v plánu se tam zajít mrknout. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cernoskacerna Zalezi co si predstavujes za kov a jaky mas cenovy limit. My se rozhodli nakonec pro titanove a skoncili jsme se vsim vymyslenim a 3 diamanty na 7 000, z cehoz 3 jsou jen za kameny. Navic je titan pevnejsi nez zlato, takze pro nas jasna volba... Nekomu nevyhovuje, ze vypada jinak nez bile zlato, ale zase je stejny jako ocel a vetsina mych prstynku je z oceli.... Zlato jsme nechteli uz ze zacatku a sdiamanty v titanu nebyl problem. To az u wolframu :-) ok-snubniprsteny.cz/ vybirali jsme tady a nakonec se jeli i do Kladna podivat... A za nas super :-)
Odpovědět
@craki Děkuji mnohokrát:) Vaše prstýnky jsou moc krásné! Rozhodně mám teď nelehký úkol, spolu s Nastávajícím něco vybrat:) Ale ceny právě máme omezené:)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?