Krásné výrazné náušnice, kde koupím?

Prosím, kde koupím nějaké krásné výrazné náušnice a nemusí to být jen bižu..prosím poradíte mi? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) :-) kdekoliv... záleží jakou máš představu a co Ti sluší a k čemu je chceš... internet... kamenné obchody... tak zrovna z naušnic bych strach neměla
Odpovědět
@kattysa nejčastěji se objednávají na super - vecicky nebo potom ze zahraničí na Ebay.
Odpovědět
Profilova fotka
@kattysa ja hledala nejake zajimave nausnice na fleru, nakonec jsem teda ty prave nasla jinde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kattysa na fleru najdes spoustu zajimavych kousku :-) mela jsem originalni sperky od cinovany sperk od hany, soldered - je na facebooku. U mne v albu uvidis soupravu, kterou jsem mela.
Odpovědět
Moc vam všem děkuji, všechno to prošmejdím :) Už z těch příprav začínám mit hlavu jak balón. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu nabídnout něco ze své tvorby, tvořím i na zakázku, drobná ukázka na mém profilu. :) Teď právě budu pro jednu nevěstu dělat velké náušnice v indickém stylu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja koupila nadherne strasove v kamennem obchode u tamanu. Staly 80 Kc a delaji takovou paradu, ze uz nebudu mit nic na krku.
Odpovědět
Já často kupuju náušnice tady: http://www.everbuying.com/Wholesale-c... Je to čínský eshop s dopravou do čr zdarma. Dost lidí to kupuje ve velkém a u nás to prodávaj podstatně dráž :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.chic-bijoux.cz/ už som u nich nakupovala a nemala som ziadne problemi je to internetovy obchod zamerany na vyrobky cisto zo swarovskeho elementov.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Já si třeba naušnice doma vyrábím sama z komponentů Swarovski Elements… Je to mnohem levnější než originál (objednávám z top-koralky.cz) a hlavně, když se k tomu umíš chovat, tak ty rozdíly nejsou téměř žádné… Ale každý má svůj styl, mně vyhovuje toto…
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Zkuste kouknout na mé stránky a třeba se vám tam některé z náušnic zalíbí. Kdyby ne, tak se dájí i vyrobit náušnice přesně dle vašeho přání a požadavků. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. S pozdravem, Michal Soukop
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?