Kde sehnat šperky Swarovski?

Kde sehnat?
Odpovědět
A co sháníš??? :-) prodejnu? Mají i internetový obchod......už jsem jejich šperkama zavalena,mají opravdu krásné kousky.
Odpovědět
Zalezi jestli bys chtela originalni sperky Swarovski, nebo sperky s komponenty Swarovski? je to rozdil. Jinak myslim ze v Praze jsou dva obchody s originalnimi sperky, a mohla bys zkusit i internetovy obchod, jak uz psala okka :-)
Odpovědět
Olenko,a jak se pozna co je original a co je s komponentem? A jaky je v tom vlastne rozdil?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
V Praze maji prodejnu v OC Novy Smichov
Odpovědět
standici, velmi snadno to poznas ;-) na originalnich sperkach swarovski najdes vzdycky takoveho maleho labute. Na sperkach s komponenty swarovski (krystaly Swarovsky - daji se koupit v obchode skoralky) ten labut nenii. Je to logo Swarovski :-) [URL=http://keep4u.ru/full/080604/5ca868521bba9940a2/jpg][IMG]http://keep4u.ru/imgs/s/080604/5c/5ca868521bba9940a2.jpg[/IMG][/URL]
Odpovědět
jo, a v ceně asi taky bude rozdil...
Odpovědět
Jejich obrovsky a nadherny blyskavy obchod je v Praze v ulici od Prasne brany ke Staromaku (Rada bych vedela jak se jmenuje :-D )...stoji to za to uz jen se tam podivat, ja teda byla uplne unesena...cele zdi u vchodu pokryty kameny, no to proste musimet videt x-) x-) x-)
Odpovědět
vewe, souhlasim, je to tam fakt nadherne! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak ten obchod Swarowského v Praze znám, v so jsem tam byla a šla kolem, no raději jsem zavírala oči i když srdce krvácelo - mají tam fakt nááááááááádherné věci. Cascada: v OV prodávají v jednom obchodě vidím že jsi ze VS není to tak daleko.
Odpovědět
Profilova fotka
Obchod v Praze je v Celetné ulici (kousek od Týnského chrámu). Mají tam opravdu krásné věcičky x-) Mimochdem, obchod ve Vídni vypadá úplně stejně, myslím tím ten vchod obložený krystali :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já před časem dostala od přítele Srdce oceánu z filmu Titanic. Také od Swarovski :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj holky, já jsem z toho teď zmatená. Chtěla jsem si koupit Swarovski naušnice, ale vypadá to, že jsou to jen s komponentem Swarovski. A já teď nevím, jestli je to nějaká napodobenina nebo co to vlastně je...na internetu se to taky hodně prodává...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kočky, doporučuji mrknout se na webovky swsperky.cz, najdete tam krásné věci, dokonce i soupravy a nebo jen samostatně náušnice, náramky, přívěsky, apod. Mám vybrány asi tři sady, nejsem rozhodnutá, kterou z nich vybrat, přece jenom není to levný špás a bez vyzkoušení... :-| jinak tento víkend jsem se byla podívat i do obchodu poblíž Staromáku, věci mají nádherné, ale předražené. Mám zkušenost i z prodejny SW z Rakouska (Innsbruck), přímo poblíž továrny a muzea, ceny jsou někde jinde... takže doporučuji, kdo chce šperky SW, v obchodě vyzkoušejte, co se vám líbí a pak projeďte net a objednejte si to tam... myslím si, že pokud vás netlačí vysloveně čas, je to výhodnější... pokud máte někdo jinou zkušenost, určitě ráda uvítám! Díky :-D
Odpovědět
Já už jsem konečně pochopila ten rozdíl mezi SW a SW components. Jde o to, že originální šperky Swarovski nikde jinde než přímo v prodejnách swarovski nebo na jejich netu www.swarovski.com neseženete. Určitě není možné si v obchodě Swarovski vybrat šperk a ten si pak objednat na některých z českých webů(swsperky,monikajbc apod).To jsou firmy, které si ze zakoupených swarosvki křišťálů,které dále upravují, vytvářejí svoje vlastní šperky.A ceny jsou ve všech prodejnách tady v ČR u Swarovskiho úplně stejné. I na letišti, kde jsem spoléhala, že budou levnější...nejsou. Koupila jsem dvoje originální naušnice, a pak křížek ze Swarovskiho comoponents a jsem nadmíru spokojená.Co je originál pozná jen ten, kdo zná kolekci Swarovski, jinak si myslím, že nikdo...toto je moje dedukce toho rozdílu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ááá, tak teď už mám úplně jasno i já a musím souhlasit se standici ;-) každopádně z webu, který jsem uvedla výše jsem objednávala přívěsek pro kamarádku a naprosto bez připomínek :-) takže SW components jsou zřejmě levnější variantou, ale i tak velmi dobrou... 8-) pokud objevíte nějakou zajímavou a krásnou sadu, sem s ní :-D díkes!!
Odpovědět
ahoj - shodou okolností jsem chvíli dělala v bižu-průmyslu. Swaro má určitě obchod v Pze (tuším, že na Pařížské třídě, pokud se nic nezměnilo). mají i web - to si najdi na netu. jinak, jestli ti jde o značku (tj. Daniel Swarovski), tak musíš kupovat od swarovského. Pokud ti jde o výbrus kamenů a komponentů, tak si někdy udělej výlet do Jablonce nad Nisou (odkud mimochodem starý Swarovski pochází - z Jiřetína pod Bukovou) a navštiv jednu za asi 200 bižu-firem. Ceny tu jsou daleko levnější než v praze a hlavně, bižu tu dělá téměř každý, takže to není nic tak výjimečného. Jablonex Group (www. jablonexgroup.com) teď např. otevírá nový "palace", maloobchod - je to na třídě palackého. Jinak je tu opravdu plno firem - mrnkni na http://www.mestojablonec.cz/cs/podnik... a tam už si najdeš kontakt na různé firmy. Pokud ti nejde přímo o Swaro značku, tak můžeš použít jakýkoli jiný štras z hodně olovnatého skla - efekt je stejný, vysoký lesk a brilance. Jinak si nedělej iluze: Produkty Daniel Swarovski se vyrábí v Čechách, Asii i po celém světě (platí se za design/značku), Made with Swarovski Components je značka, která slouží pro Swaro odběratele, aby mohli lépe nabízet své zboží (které je většinou také velmi krásné a originální) - jen to není design swaro.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji moc za odborný tip! :-) porozhlednu se
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
mne tiez :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Zdravim vsechny=), chtela sem jen zeptat jestli by jste mi mohli poradit ohledne toho Swarowskeho. Chtela sem si z internetu koupit privesek a nasla dva hodne podobne. Tak by me zajimalo zda by tady nebyl nekdo aspon trochu schopen mi rict zda pujde tak od oka=) podle vas o original nebo ne. Prikaldam obrazky a jeste jedny nausnicky.Moc dekuju predem=) http://hruden.ic.cz/aukro/hvezdice1.jpg http://hruden.ic.cz/aukro/hvezdice1.jpg http://hruden.ic.cz/aukro/abhvezda1.jpg :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Swarowski se hodně padělá. Napoví Ti jedině cena, ale stejně bych radši zašla do obchodu. Tam dostaneš i certifikát orignálního zboží.
Odpovědět
ahoj, swarowski ma nadherne veci, hodne jsem si jich nakoupila na letisti, ale kvalita je strasna, z nausnic mi vypadaly kaminky, privesek se z odira a naramek to stejny.. hodnota tech sklicek je tak 3 az 5 korun a to mi rekl zlatnik.. takze swarowski nadhera, ale kvalita dost hruza
Odpovědět
Profilova fotka
verisek: Swarovskeho musíš kupovat jedině v jejich značkovém obchodě jak psala Johanka. Nevím kde jev Brně, ale na sto pro je v Praze a tam mají nádherné věci. Hrozně moc se ta značka padělá a na netu prodávají jejich šperky někdy i za pár desítek korun (Aukro) Já mám od něj několik šperků, a všechny jsme je kupovali přímo v Rakousku v jejich obchodě. Nádherný náušnice mě vyšli skoro na 7500 kč, ale už od pohledu je vidět kvalitní ruční práce. Ty samé náušnice mají na Ebay za cca 200 kč. Asi je Ti jasné jaká bude jejich kvalita. Takže Swarovskiho jedině ve značkovém obchodě a pak budeš spokojená. Originál poznáš mimo jiné podle toho, že Ti dají ke každému šperku certifikát pravosti s hologramem, který je propracovaný lépe než některé peníze a hned tak ho někdo nezfalšuje. Dostala jsi ten certifikát ? Je to taková kartička ve formátu A5 a proti světlu jsou vidět vodoznaky.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se divila, kdyby ten originál prodávali na letišti v bezcelní zóně. Je to vyhlášená firma. Padělá se kde co a oni si prostě neumí pohlídat ochrannou známku. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
na letisti ma swarovski vazne obchod
Odpovědět
vse je original :-) ver mi, ma to labut, original krabicku, tasticku, certifikat.. naramek je z obchodu z Madridu, dvoje nausnice a retizek z letiste z Madridu a vse stoji za prd.. je to jen muj nazor, proste uz bych si to nekoupila za tolik penez..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@standici Tady je zajímavý článek, který ti pomůže se v tom vyznat. http://www.earrings.cz/cs/info/swarov...
Odpovědět
Je pravda, že šperky Swarovski nesmí přijít do styku s vodou? Právě jsem to tu někde četla a velmi mě to zarazilo! To by znamenalo sundavat si náušnice při každém koupání, prstýnek při každém mytí rukou. Chtěla jsem si pořídit nějaký šperk od nich, ale tohle by mě tedy velmi odradilo. Jak to tedy je?
Odpovědět
@cherokee86 Pokud chceš aby si tyhle šperky zachovali svůj krásný lesk, tak bych je na koupání sundavala. Určitě jim bude vadit mořská voda nebo chlorovaná z bazénu, mohly by zmatnět. Taky bych je doporučila občas utřít do hadříku na šperky.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?