Jaké šperky ke svatebním šatům, prosím o radu

Ahoj holky, prosím o radu, vůbec netuším jaké šperky k těmhle šatům :( mají zdobený vršek a budu mít závoj, takže to nechci nějak přeplácat :-| myslela jsem si třeba i nějakou ozdobu do vlasů, ale nic se mi nelíbí z toho co jsem našla, prosím o jakoukoliv radu nebo jakýkoliv typ co k šatům pořídit, děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ta fotka je dost tmavá a zdobení z dálky. přidej jiné foto.. ;-) Nebo mrkni ke mně do alba s šperky..Jsou tam i jemné věci.. ;-)
Odpovědět
rozhodně bych šla už jen do náušnic, na krk bych nedávala nic, šaty sou krásně zdobné, takže na krk není potřeba.
Odpovědět
Profilova fotka
K těmto šatům bych volila něco opravdu decentního, čím jednodušší, tím lepší, protože už tak jsou šaty dost zdobené...
Odpovědět
Holky a nemáte náhodou něco pro inspiraci a myslíte že třeba i nějaký náramek, nebo opravdu jen ty náušnice?? :-)
Odpovědět
Náramek ne, ale pokud bys ráda náhrdelník, tak když bude decentní, klidně ano (bez něj to ale taky půjde :-) ). Docela by se mi k nim líbilo něco jemného do mírného véčka kolem krku, třeba takovýhle princip: http://pics.hyperzbozi.cz/cdn/images/... (základní tvar a velikost ve výstřihu, ne ten kvítkový detail, u toho bych se bála, že ty šaty přeplácá; spíš bych ve stejném duchu volila něco "hladšího")
Odpovědět
jen naušnice...když maš zavoj není potřeba nahrdelnik...at to není přeplacane
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem měla taky docela zdobené šaty. Nakonec jsme s kadeřnicí došly k tomu, že necháme jen rozpuštěné vlasy bez ničeho. Nic se totiž nehodila. Na krk jsem si koupený náhrdelník taky nevzala. Měla jsem jen kamínkové náušnice a na ruce perličkový náramek. Můžeš mrknout do alba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohla bych doporučit více zdobené náušnice nebo jen decentní sadu náušnic a náhrdelníku. http://www.beremese.cz/shops/muj-shop.... Hezký den a dobrý výběr přeji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?